- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gelencser26 #7444 üzenetére
Hát általában a töltő-rész bene szokott lenni a Li-Ion sussokba, mivel eléggé érzékenyek.
-
gumimajom
csendes tag
válasz
gelencser26 #7405 üzenetére
otthoni töltőnek
-
gelencser26
tag
válasz
gelencser26 #7403 üzenetére
Nagynehezen sikerült lefeszítenem a tetejét!
Holnap átforrasztom a végét, aztán összegányolom szigszalaggal! Egynek jó lesz... -
CounterBoci
senior tag
válasz
gelencser26 #7396 üzenetére
És azt honnan tudod h megszakadt a kábel? Fizikai sérülés van? Eddig egyetlen nem működő töltőt szedtem szét, de abban meg volt égve pár dolog.
-
kutyatm
tag
válasz
gelencser26 #7400 üzenetére
engedd ki magadbol az állatot!...
és vegyél egy újjat!
és nyugodj bele hogy vannak dolgok amit nem lehet vagy nem érdemes szétszedni, és megjavítani.
de azt azért szeretném tudni hogy miért kell a csavar ha ugyis összeragasztják? -
gelencser26
tag
válasz
gelencser26 #7399 üzenetére
Most már felidegesített, nekiestem "állatmódjára" aláfogni a végénél, de előbb deformálódik a műanyag, minthogy elengedje a ragasztás...
-
kutyatm
tag
válasz
gelencser26 #7396 üzenetére
ha nincs összeragasztva akkor csak szét kell pattintani a gépházat körbe valamivel ovatosan...pl. egy olyan speckó ˝pengetövel˝ mit amit az elöbb linkeltem, de ha nincs akkor, csavarhuzo, vagy bármi más lapos szerszám.
pl.én vadálatmodjára egy csavarhuzoval szoktam szétpattintani és eddig bevált... csak ovatosan kell csinálni és akkor nem törik.ha összevan ragasztva az szívás. ha nem fontos a végeredmény kinézete akkor szétvágod majd amikor kész vagy összeragasztod.
de elvileg ha van benne csavar akkor csak nem ragasztották össze?
-
v.tom
őstag
válasz
gelencser26 #7393 üzenetére
Miért akarod szétszedni
. Az az egészben a legegyszerűbb dolog. Onnan már csak nehezebb lesz. Én nem tenném a helyedben, hanem értesz hozzá.
-
Daemon09
őstag
válasz
gelencser26 #7383 üzenetére
És hol lehet olyat kapni? Mennyi az a borsos ár?
-
Osynho
addikt
válasz
gelencser26 #7383 üzenetére
Hy
Van egy Sapphire 4830am és hangos a venti rajta. Van egy 3 pines ventim elfekvőben ,ezt gányolnám rá. Kérdésem, ha a 3 vezetékből csak a feketét+pirosak kötöm be a kariba, úgy működőképes lesz-e, illetve van-e rá esély, hogy szabályozza? Ha nem, akkor egy eleve 2 pines ventivel menne a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Avatar: Frontiers of Pandora - Rövid videón a külső kameranézet
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- John Wick a Temuról, azaz bemutatkozott a BLACKWOOD
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest