- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Danex: Nagyon jó ötlet,ilyesmire gondoltam én is csak 1db ventivel.(alsóval) Egyetértek Wind-Storm véleményével is hogy elég lenne egy venti a kisebb zaj miatt.Szerintem annyival nem áramlana be több levegő két ventis megoldással hogy megérje a nagyobb zajt.
Egyébként azért gondoltam a fekvő (alsó) ventis megoldásra mert akkor közvetlen az aljáról szívná a friss levegőt és "tolná" rá a passzív kártya bordáira.Az álló venti meg közvetve szívna és így szerintem kevesebb levegőt fújna a bordára bár azt nagyobb nyomással tenné mint a fekvő ventis elképzelés. Tehát az elképzelés már megvan,de a kérdés még ugyanaz.Létezik ilyen terelő vagy "házi feladat" lesz?
hypno skate: VGA alatt?
Ezt kifejthetnéd bővebben.
Kívülre nem akarok ventit,alul is csak azért végnám ki mert ott nem látszana.HTPC ház nem lenne szép külső ventivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest