- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Minden bizonnyal arra gondolt, hogy lecserélné csili-vili UV kék-zöld-hupilila csatlakozóra a régit úgy, hogy a meglévőből kiszedő KIT segítségével szedi ki és aztán rakja bele a másikba. A kábelsorrendet nem kell megjegyezni, csak a színhelyességre kell amúgy törekedni. Ezen a képen megtalálja, hogy mit hova kell kötni. [link]
Egyébként pedig van sokféle felületre körkivágó. A felülettől és az átmérőtől függ, hogy mennyibe kerül. Javaslom ne az OBI, Praktiker és tsa-i kategóriából vegyen az illető, ha már vásárlásra adja a fejét. A megmunkálás egyébként valóban hőt termel, ezért a festék esetleg megéghet. Erre meg az újra festést találták ki. -
BioNiCMaN
addikt
Egészen pontosan 900... Nem vidkarira lenne, hanem a DFI-m 3 db PWM IC-jére akartam, vagy úgy, hogy 3 felé vágom és meghajlítom, bár valszeg nem nagyon hajlítós fajta, (nemtom, még nem próbáltam
), vagy 6 felé és úgy pakolom rá, de ha ehhez külön korong meg nem tom még mi kell (meg akkor még mivel rögzítem oda?) , akkor inkább megveszem párszáz forintért a zalmit
-
beencee
őstag
Nem zenegépbe kell, hanem egy speciális vásárlói információs rendszerbe. Az elegáns rendszer a touch-screenes megoldás lenne (ehhez van tapasztalat is a Konyhai gépem kapcsán), csak ez drága lenne. Ezért merül fel a speciális, 4 gombos vezérlő alkalmazása.
Amúgy 4 dedikált gomb az 4 dedikált gomb bármely alkalmazásban, nem igazán értem, miért lényeges, hogy mibe kell, de végülis mindegy
core2
Szerintem biztosan sokan tudnak fillérre pontos árat mondani Barkas hűtőrácsra -
bigskull
tag
Ha a ventilátor(ok) kialakítása nem zavar be értem én az elvileg aljára is szerelhetett 12-8 cmes légkeverőket, akkor semmi akadája a forgatásnak... Ugyanis a rögzített forrasztott alkatrészeknek tökmind1 hogy álnak benne...
nézd csak példának az AeroCool Baydream esetét [link] - a képen ugye a táp lekerült... és mivel a venilátor a táp alján lenne ezért egyből meg is lett fordítva (itt jegyzem meg hogy a gép többi alkatrészével 1ütt)
forgasd csak nyugodtan! üdv, remélem segítettem -
bogingrol
aktív tag
...hat teszem azt haverpajtassal osszeraktunk egy CS szervert, amibe a tapot (kicsi haz, hutesi gondok es egyeb okokbol kfolyolag) forditva tettuk bele.Ket vagy harom honap hijjan a gep ket eve megy allandoan (0-24).Meg megy.Errol ennyit tok irni most hirtelen.A tapok vilagaban jaratos nem vagyok, de egy biztos.Nem elmeleti sikon filozofalok, amit elmondtam az teny.Arra azert ugyelj hogy a tapnak (legalabb) minimalsi szellozese legyen, szerintem akkor nem lesz baj, de hat majd csak jon egy tolem okosabb es mondd ra valamit...
-
Kasza08
őstag
Én is írtam, h a kapcsolót úgy értettem, h csatlakozó! szal nem úgy, h be-/kikapcs. hanem csatlakozó, ami rámegy az alaplapra! az kis 2 pines biz-baz. Én erre gondoltam, h mi lesz, ha a 2pines biz-basz-t fordítva kötöm, rá. De meg ne válaszold még1x mert tudom, ha fordítva kötöm rá nem világít!
-
Kasza08
őstag
OK kösz. Erre csak voltam kiváncsi: a power led ugye, ami polaritásérzékeny, tehát célszerű jól bekötni. Ha fordítva dugod rá, akkor nem világit. Fogod, megfordítod a csatlakozót és már világit is.
Semmilyen károsodást nem szenved.
Úgy értettem a Power lednek a csatiját ha rosszul dugom be, mi lesz. Azt a csatit ami az alaplapra megy -
rlazol
veterán
köszönöm,
tk két normál ház fám vázát szeretném erősen átalakítani, egybedolgozni. A lefedés a szokásos rácsavart lemezes megoldás lenne, a szerelhetőség miatt.
beszerzéshez és az ajánlott irodalomhoz konrét linket tudsz adni esetleg? tudom, gugli a barátom, de én azzal nem lettem sokkal okosabb, nem tudom, hol a kályha.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest