- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Az gáz, hogy amikor mostam a fogam, vmi szúrta belül a számat, kivettem a fogkefémet számból, és kb. egy 1cm hosszú, kék kábelharisnya fonál volt rajta
Amúgy kapok rendes ételt, nem ezt eszem -
Kasza08
őstag
Az gáz, hogy amikor mostam a fogam, vmi szúrta belül a számat, kivettem a fogkefémet számból, és kb. egy 1cm hosszú, kék kábelharisnya fonál volt rajta
Amúgy kapok rendes ételt, nem ezt eszem -
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
Én is írtam, h a kapcsolót úgy értettem, h csatlakozó! szal nem úgy, h be-/kikapcs. hanem csatlakozó, ami rámegy az alaplapra! az kis 2 pines biz-baz. Én erre gondoltam, h mi lesz, ha a 2pines biz-basz-t fordítva kötöm, rá. De meg ne válaszold még1x mert tudom, ha fordítva kötöm rá nem világít!
-
Kasza08
őstag
OK kösz. Erre csak voltam kiváncsi: a power led ugye, ami polaritásérzékeny, tehát célszerű jól bekötni. Ha fordítva dugod rá, akkor nem világit. Fogod, megfordítod a csatlakozót és már világit is.
Semmilyen károsodást nem szenved.
Úgy értettem a Power lednek a csatiját ha rosszul dugom be, mi lesz. Azt a csatit ami az alaplapra megy -
Kasza08
őstag
Hali!
Ha a gépház, Power ledjének kapcsolóit, fordítva kötöm be, akkor nyek? még sosem csináltam azért kérdezem. előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest