- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
Nikolettusz #3598 üzenetére
Hát tudod, ilyen válaszokkal nehéz lesz
-
beencee
őstag
Nem zenegépbe kell, hanem egy speciális vásárlói információs rendszerbe. Az elegáns rendszer a touch-screenes megoldás lenne (ehhez van tapasztalat is a Konyhai gépem kapcsán), csak ez drága lenne. Ezért merül fel a speciális, 4 gombos vezérlő alkalmazása.
Amúgy 4 dedikált gomb az 4 dedikált gomb bármely alkalmazásban, nem igazán értem, miért lényeges, hogy mibe kell, de végülis mindegy
core2
Szerintem biztosan sokan tudnak fillérre pontos árat mondani Barkas hűtőrácsra -
beencee
őstag
válasz
Mr Provolone #3573 üzenetére
Mr Provolone
Sajnos te teljesen félreértetted a problémát és persze nem adom fel(különösen, hogy egész jó vagyok C++-ban, de ez nem egy programozási probléma). Azzal kezdődött a postom, hogy adott a 4 nyomógomb...
fero02 és didyman
Ezek már jobb ötletek, valami ilyesmi motoszkál bennem is.
Tehát a probláma újra, lehet, hogy én voltam félreérthető: Adott egy olyan ''információs tájékoztató rendszer'', amelynek az alapja egy olyan egyszerű program, amely működtetéséhez mindössze négy - a már említett - gomb kell. Nem is jöhet szóba, hogy billentyű, vagy egér legyen kitéve a monitorhoz (ezekhez egy számítógépet nem ismerő, ''normál ember'' hozzá se mer nyúlni), számítógép pedig elzárva. Tehát egy beépített monitor és 4db gomb, megfelelő használati utasítással. Ezzel kell kezelni rendszert. Erre keresnék minél olcsóbb, egyszerűbb és többszörösen is reprodukálható megoldást. -
beencee
őstag
Urak, adjatok valami tippet
Hogyan lehetne legegyszerűbben elkészíteni egy olyan eszközt, amely 4db nyomógombbal átveszi a billenytűzet 4 gombjának (nevezetesen a fel-le-enter-backspace) vezérlését és valamilyen szabványos felületen csatlakozik a PC-hez (tehát soros, párhuzamos, USB, PS2, stb.), tehát ha megnyomom az adott gombok valamelyikét, akkor olyan, mintha a neki megfelelő billentyűt nyomtam volna le.
Szívesen fogadok bármely őrült ötletet is (kiherélt game-controller, egér, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged