- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
ez még kedden készült, az addon inditásánál, mára már csak alig több mint 2500 percem maradt....
egy jó kis applikáció is van a Three oldalán, ami tökéletesen pontosan jelzi a hátralévő keretedet, s ami a legjobb, valódi másodperc alapú a perc számláló: azaz az 5 másodperces hívás valóban 5 másodperc, s nem 30 vagy 60...leteszteltem ezt többször a napokban
főleg magyar, angol és német számokat hívtam eddig, minden irányban a perc keretet ette csak....
jelzi azt is, hogy a feltöltött összeg soha nem jár le, ("Won't expire") mint pl. nálunk X hónap után...ez nem magyar szolgáltató...
annyi csak a feltétel hogy legalább 1 db hivást indíts 6 havonta...s ekkor nem kell újratölteni sem...
-
tsteve
senior tag
a "feel at home" a kulcs.. náluk ez jó ideje (másfél éve) működik már... ez azt jelenti, hogy roamingban fillérekért hívsz eu iranyba... 3 penny (11 ft) most a magyar irányú hivás payg-ban eu-ból (ezt használtam én is korábban) de az uj csomagok is "feel at home" - osok, s működik a 3000 perc magyar területről magyar mobil ill. vezetékes számokra is... ezt használom 3 napja
a "feel at home" miatt lett ez a kártya az eu-s kamionosok kedvenc kártyája az utóbbi másfél évben...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest