Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz 4Grider #47146 üzenetére

    A sebesség egy pontig nem érdekel. A ping egy picivel fontosabb, azzal nem is hiszem, hogy baj lenne. Nem néztem ki semmit se belőle, de nyilván egy bizonyos területen egy bizonyos rendszernek van egy adott átlagsebessége, amivel lehet számolni. Ez volt egyedül érdekes. Ugyanarról beszélünk végig, csak nincs tapasztalatom tartós mobilnet használatban, ezért is kérdezek először, nyilván másképp látja az, aki használja, van-e sebesség ingadozás, (ami nem a 60 mbitről 50-re esés nyilván, hanem elméleti síkon a nekem fontos 10 mbit alá csúszás) más gond, mint én, aki max menet közben ránéz egy üzlet nyitvatartására, elérhetőségére.

    Ezt az egészet pontosan azért kérdezem, mivel augusztus végén, egy vasárnap este 6 óra utáni alkalommal, tehát nem a csúcs közepén, a helyszínen az utcán állva, tehát kültéren telekom mobilnettel 2-4 mbit/ 0.2-0.5 mbit sebességet mértem, pedig nem is volt sok nyaraló- fürdőző, és az említett ház a parttól 3.5 km-re van, ráadásul a tornyok a szomszéd helység víztornyán vannak, csak a leterheltség adhatott okot ilyen alacsony sebeségre.

    Nyilván nem tétel a havi 11 ezer, akkor sok, ha a mobilnet ugyanazt tudja 5-ért. Ha a mobilnet beeshet 2-5 mbit környékére, akkor számomra alkalmatlan a használatra.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák