- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyabá
senior tag
Leírnék egy esetet, kíváncsi vagyok hogy ki, milyen megoldást tudna.
Egyházi flottáról van szó (nem kat.) tehát, tavaly lehetőség volt sim kártyát igényelni a kapcsolat tartón keresztül.
Ezt a sim kártyát egy nagyobb fesztivál alkalmával igényelte ez a gyülekezet, több tízről van szó. Vége lett a fesztiválnak, és aki e pár napon használta, vissza adta a gyülekezetnek,de a kihozott készűléket nem, csak a sim kártyát. Nos mi ezt a kártyát kaptuk meg, de egy fél év után úgy ítéltük meg hogy nincs rá szükségünk, és vissza adjukFelhívtuk a kapcsolat tartót, ki el is fogadta, és vissza is igazolta a telenor-nak a lemondásunkat.A hónap fordulóján sikerült is, és rendeztük is a számlát.
Most kaptunk egy csekket 25 ezer ft-ról, miszerint idő előtti felmondásról van szó.
De mi nem írtunk alá semmi szerződést, csak a sim kártya átvételét. Szó sem volt hűség nyilatkozatról, telefont sem hoztunk ki. Mit tehetünk? -
SárkánySzív
aktív tag
válasz
Gizmo94 #8024 üzenetére
Teljesen igazat adok neked, és ezzel itt akkor mivel megmondtad a frankót; be is zárható a fórum.
Nem akarlak ismételni, de valójában nagyon hasonlóak a csomagok, talán kivételt képeznek a kormányzati csomagok, meg a debreceni önkormányzati csomag.
Mikor elolvastam azok percdíjait majdnem ríva fakadtam, hogy nekünk nincs ilyen, és bejutni is esélytelen. -
cekkk
veterán
válasz
Gizmo94 #8042 üzenetére
Én értem, de mint mondtam nem szeretem a fantomokat.
Én is csatlakoztam már máshol.
Nekem nem volt soha szimpatikus ez a rejtőzzünk el és... mentalitás.
Ilyen emberekkel nem szeretek üzletelni. Ez magán vélemény mindenki azt csinál amit akar én nem szólok bele, csak elmondom a véleményemet. -
Dave79
tag
válasz
Deller2010 #8043 üzenetére
Én megtaláltamn a flottámat a NOE nyert nálam.
-
Deller2010
tag
Nem szerződtem velük (még?) de írásban nekem is megvannak ezek az infok! Szóval 100%, hogy jelen helyzet szerint nem éves díjaik vannak, hanem egyszer fizetendő belépési/csatlakozási díjuk.
Rajtuk kívül van még pár flotta, ahol egyszeri díjat kérnek SIM-kártyánként és van olyan is, aki évente kéri el a flottatagság díját minden SIM-kártya után. E kettő korrekt megoldás, főleg, ha az utóbbi előre tájékoztat, ha esetleg emelnék az éves díjat.
Minden más kamu, lehúzós, azaz gyorsan felejtős! -
Gizmo94
veterán
Írj a mailre, a Royal csak egy fantázianév, ezalatt futnak a flották, de sok flottája van, mind más és más szolgáltatónál. A flották szolgáltatói neve no public... Attól meg, hogy nincs weblap, ugyanúgy működik, mint ahol van weblap. Elintéznek mindent, flottaigazolást, számhordozást, stb. neked csak várnod kell a futárt a kártyával és telefonálni.
Nem vagyok érdekelt a dologban, ezt le kell szögeznem, csak mezei flottattag vagyok. Viszont azért ajánlom, mert rengeteget telefonáltam meg kínlódtam anno összevissza amikor kerestem a flottát, és ő volt az, aki egyből korrekt tájékoztatást adott, részletes, mindent tartalmazó útmutatókat küldött és mindent elintézett három nap alatt. Ezért csatlakoztam itt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Pachenkoooo #8037 üzenetére
Általában ugyanazoknak van mind a 3-nál flottájuk.
Ha nem akarsz senkinek se belépési díjat fizetni, ikea family flotta.
Vagy itt az aprón nézz szét, szoktak hírdetni jó flottákat.
Az a jó flotta, ahol te csak igazolást kapsz, és azzal mehetsz a szolgáltatóhoz szerződni. Akkor mindegy mi történik a flottával, te a szolgálatótól kapod a számlát.De ha okostelód van, hagyod a fenébe a flottákat, és voip telefonálsz.
-
Gizmo94
veterán
Nem, kell elkérni írásban, mert hivatkozott a szerződésre, amit megtekintettem és amiben valóban benne van, hogy "egyszeri" csatlakozási díj.
Egy igen korrekt ember a Royal tulaja, nem reklámozza magát agyon, jók a flották, van ügyfél bőven. Ha arra a mailre írsz, kapsz választ és mindent megtudsz róla.
-
Gizmo94
veterán
Friss információ.
Mivel kérdésed szöget ütött a fejembe így felhívtam a Royal flotta tulajdonosát akinél én is csatlakoztam, és a következő a helyzet: A Royalnál NEM kell kifizetned a két év elteltével újra semmit, ez csak egy egyszeri csatlakozási díj volt. A két év hűség leteltével mindösszesen a kötöttség szűnik meg, azaz szabadon felmondható a szerződés és mehet az ember másik flottába, vagy szolgáltatóhoz, ha akar, válthat lefelé a díjcsomagok között, (felfelé bármikor lehet), vagy egyszerűen használja tovább, ha elégedett vele, nem történik semmi.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Pachenkoooo #8031 üzenetére
Baromi sok vodás flotta van. Pár sorral feljebb vagy talán az előző oldalon nyomták páran a reklámot is.
-
cekkk
veterán
- ezért aztán orrba-szájba kell reklámozni.
Én ezt nem látom, hogy így reklámoznák.(#8032) Gizmo94
Csak ám ha egy család akar belépni egy flottába és ilyen olcsóbb havidíjas opciót keresnek mert nem beszélnek havi 30-40 ezret bőven szopacs ha újra ki kell fizetni ezeket a magas belépési költségeket. -
Gizmo94
veterán
válasz
weinmaker #8025 üzenetére
Természetesen, ezek között is nagyon sok egyénre szabottan is kedvezőt lehet találni, csak sokan olyat keresnek, hogy jóformán ingyen legyena percdíj, minden lebeszélhető legyen, csatlakozási díj se legyen, hűség se legyen, semmi se legyen. Olyan meg sajnos nincs. De a túlzott igényesség meg oda vezet, hogy akkor nics mit választani és lehet fizetni a normál előfizetések horror árait. Én a magam részéről tökéletesen elégedett vagyok a választásommal, ami egy korlátlan vodás és mellé egy kisebb csomag ugyanabban a flottában. A royalnál szerződtem, két sim-mel 12.000 Ft. csatlakozási díjért és 10.800, illetve 4.170, azaz havi 15.000 Ft.-ban van a kettő, és ez számomra igen kedvező.
cekkk: Látod, ezt nem tudom, ezt nem tisztáztam anno, hogy a két év hűség elteltével újra kell-e csatlakozási díjat fizetni, vagy sem.
De ha mondjuk kell is, aminek mondjuk nem örülnék, akkor is inkább kifizetek kétévente 12.000 Ft.-ot, mintsem fizessek havi 30-35 ezret a nagy semmire, mint azelőtt. Csak pozitív tapasztalatom van. A korlátlan előnyeit ugye nem kell részletezni, az ügyfélszolgálat azonnal kapcsol, szinte várni sem kell, ügyintézők kedvesek, tájékozottak, segítőkészek bármiben, számla áttekinthető, pontosan jön, nincs ezerféle rejtett tétel, amiből azt sem tudod mi micsoda, hol húztak le és mennyivel, stb. stb.
-
Pachenkoooo
tag
Sziasztok.
VAlaki tudna nekem ajánlani egy tényleg használható flottát?
3-5 ezer közötti havidíjjal, inkább nettel mint telefonálással. És ne legyen semmi esetre sem trémobilos.
ELŐRE is köszönöm. -
Zeki
nagyúr
Az a baj, hogy sokan ezekből a flottákból akarnak pénzt csinálni.
Anno apám 500Ft-ért kapott igazolást, és mehetett szerződést kötni a T-hez.
Aztán valszeg túl sok lett az érdeklődő-jelentkező, és eszükbe jutott, hogy akkor lehet ebből pénzt is csinálni, és lett 5000Ft az igazolás kiadása. Így aztán apám 2 év után 5000-ért hosszabbított.Amúgy őszintén:
- a flottának az a jó, ha sokan csatlakoznak, mert akkor jobb díjakra lesznek jogosultak.
- a flotta kezelőnek az a jó, ha sokan csatlakoznak, mert az 5-10 ezres igazolás kiadási díj fincsi bevétel.
- ezért aztán orrba-szájba kell reklámozni. -
pammpamm
csendes tag
Syngularmed engem is becsapott, lekorlátozták a kimenő hívásaimat, szerződést,számlát nem kaptam lassan másfél hónapja.
Valaki tapasztalt hasonlót ?
Egy szarházi cég,gondolkodom a feljelentésen. -
weinmaker
őstag
válasz
Gizmo94 #8024 üzenetére
A meglátásod tökéletes, és igaz. Így néhány nap, és jó néhány ajánlat, és telefonos egyeztetés után, meg tudom erősíteni. Csodák nincsenek. A topikban taglalt flottáknál jobb díjat csak akkor lehet elérni, ha viszonylagosan magas számmal, (kb 40-50), és egy felelősségvállalóval rendelkezel. Egyéb esetben egyedi előfizető leszel, és nincsenek jobb feltételek.
Azért az is igaz, hogy már ezeik is elég jók egy alap publikus tarifacsomaggal szemben.
-
Gizmo94
veterán
válasz
weinmaker #8021 üzenetére
A nagy igazság itt az, hogy körülbelül egy adott flottakörröl van itt szó mindegyik szolgáltatónál. Maximum húszféle flotta lehet talán. Legyen az mobilflottak.hu, netegyesület, royal, megoldasportal, stb. körülbelül ugyanazok a flották vannak mindenkinél, maximum a csatlakozási díjak különbözőek, egyes közvetítőként eltérőek, de szolgáltatóként a flották díja ugyanaz lesz, hiszen egyazon flottákról van szó. Természetesen a flotta szolgáltatós nevét akkor tudod meg, amikor csatlakoztál, mivel az érthető okokból nem publikus. Addig csak kódokat látsz, v-tc, pv-mt. t-vc. stb. stb. Van néhány egyéb, htfsz, dpi, imobile, stb. , de a többség ugyanaz a kör.
A legegyszerűbben úgy érhetsz célt, hogy igyekszel valamelyik közvetítővel konszenzusra jutni a csatlakozási díjjal kapcsolatosan, körbekérdezed őket és amelyik a számodra legjobb ajánlatot teszi, annál csatlakozol. Sok tanácstalan nézelődést és feleslegesen futott kört spórolsz meg ezzel, mert ez gyakorlatilag így működik.
Kis kivétellel ugyanazok a flották keringenek, nagyon kis eltéréssel a havi és percdíjak, valamint extra szolgáltatások terén, csak ezt valamiért kurvára nem írja le senki. -
Deller2010
tag
válasz
weinmaker #8021 üzenetére
Én tavaly meglestem, hogy mi van nekik, de egyik sem volt jobb a jelenlegi Royal-nál, vagy Megoldás Portálnál. Van/volt nekik Vodás, T-s és Telenor-os is, ez utóbbi fixen kaucióval, 2 év hűséggel és vastag csatlakozási díjjal.
Sajnos, a regisztrációm már nem él náluk... -
weinmaker
őstag
T-mobios üzletkötő nem jár erre véletlen, mert vodás ajánlatom van pár (sajnos egyik sem jobb, mint amit már egyszer linkeltem), de t-s nincsen, arra még kíváncsi lennék?
-
weinmaker
őstag
válasz
cegestelefon #8016 üzenetére
Háááát? Én ennél csak rosszabb ajánlatokat kaptam 40 számra, szal kissé hihetetlen a dolog.
Írhatnál erről bővebben. -
cegestelefon
csendes tag
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
ha már a reklám helye...
http://www.netegyesulet.hu/index.php?tid=6meghívókód
www.netegyesulet.hu/7892 -
mazsiba
csendes tag
Sziasztok!
Telenoros vagy vodás flottát keresek aki tud ajánlani valami jót az szóljon legyen szíves.Üdv:Mazsib
-
cegestelefon
csendes tag
-
MontyWeb
csendes tag
Végignézegettem az első hozzászólást de ne találtam olyat, aminek kb bruttó 2000-2500 ft lenne a havidíja, és lebeszélhető. Tudna nekem valaki ilyet mondani ha létezik ilyen?
-
Rick4
félisten
válasz
Gizmo94 #8001 üzenetére
Azok után, hogy egy hozzászólás pár tőmondatából egy betűt sem tudsz a saját előnyödre fordítani, és csak a negatívumokat látod, utána a magyarázat ellenére beismerés helyett is csak belekötni próbálsz, ez már igazán semmiség, engem meg különösen nem is érdekel, hogy mit gondolsz vagy mit nem.
Akinek szüksége volt infóra, az ennyiből vagy megkapta, vagy tovább kérdez.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest