- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cekkk
veterán
válasz
weinmaker #8233 üzenetére
http://www.vodafone.hu/lakossagi/internet/mobilon/opciok/mobilweb-elofizeteshez/zsebnet
Itt minden le van írva. -
lui001
csendes tag
válasz
weinmaker #8169 üzenetére
Valóban elrettentő lehet hogy perc alapú,de ha kiszámolod, ha pl. havi 120 percet beszélsz, akkor mennyire jön ki, ezzel, a tűzoltóssal, vagy az i-mobillal, akkor lehet meglepődsz. (a perc alapúra számolj még + 20 percet a "percalapúsága" miatt. Így is az győz. és a netet nem is vettem figyelembe)
Szerintem nem túl szerencsés az i-mobilnál hogy a díj nagyobb része hálózaton belül beszélhető le..Gondolom, te sem ellenőrzöd a hívandó számot hívás előtt hogy melyik szolgáltatónál van,számla bontáskor könnyen meglepetés érheti az embert. -
lui001
csendes tag
válasz
weinmaker #8160 üzenetére
Pedig van. 1386.- a havidíj,ebből 1000.- lebeszélhető. 9,90 ft-os percdíj. Viszont netto árak,és perc alapú. Van benne 50 mega net is. Nemrég kaptam tőlük mailben. Akit érdekel, mailben kérjen tőlük infokat.Hamar válaszolnak, és jó pár ajánlatot küldenek.,továbbá telefonos elérhetőséget is.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
weinmaker #8122 üzenetére
.. és akkor a Vodafone Angol tulajdonosa mikor nem rég itt járt Viktorunknál a sajtónak azt nyilatkozta, hogy a magyarországi része a cégnek nem hoz egy fillér hasznot sem már-már inkább veszteséges. Meg ne sirassam már őket mikor a publikus csomagok mind 30-45 Ft közötti percdíjakról szó. Sehol a világon nincs ilyen drága a percdíj mint nálunk, és mégis veszteséges...Sanyabá!
Ennek így tényleg semmi értelme! Kompromisszumot kellene kötni, meg létezik a számhordozás is, és egy szolgáltatóhoz kellene integrálódni...
-
Gizmo94
veterán
válasz
weinmaker #8025 üzenetére
Természetesen, ezek között is nagyon sok egyénre szabottan is kedvezőt lehet találni, csak sokan olyat keresnek, hogy jóformán ingyen legyena percdíj, minden lebeszélhető legyen, csatlakozási díj se legyen, hűség se legyen, semmi se legyen. Olyan meg sajnos nincs. De a túlzott igényesség meg oda vezet, hogy akkor nics mit választani és lehet fizetni a normál előfizetések horror árait. Én a magam részéről tökéletesen elégedett vagyok a választásommal, ami egy korlátlan vodás és mellé egy kisebb csomag ugyanabban a flottában. A royalnál szerződtem, két sim-mel 12.000 Ft. csatlakozási díjért és 10.800, illetve 4.170, azaz havi 15.000 Ft.-ban van a kettő, és ez számomra igen kedvező.
cekkk: Látod, ezt nem tudom, ezt nem tisztáztam anno, hogy a két év hűség elteltével újra kell-e csatlakozási díjat fizetni, vagy sem.
De ha mondjuk kell is, aminek mondjuk nem örülnék, akkor is inkább kifizetek kétévente 12.000 Ft.-ot, mintsem fizessek havi 30-35 ezret a nagy semmire, mint azelőtt. Csak pozitív tapasztalatom van. A korlátlan előnyeit ugye nem kell részletezni, az ügyfélszolgálat azonnal kapcsol, szinte várni sem kell, ügyintézők kedvesek, tájékozottak, segítőkészek bármiben, számla áttekinthető, pontosan jön, nincs ezerféle rejtett tétel, amiből azt sem tudod mi micsoda, hol húztak le és mennyivel, stb. stb.
-
Gizmo94
veterán
válasz
weinmaker #8021 üzenetére
A nagy igazság itt az, hogy körülbelül egy adott flottakörröl van itt szó mindegyik szolgáltatónál. Maximum húszféle flotta lehet talán. Legyen az mobilflottak.hu, netegyesület, royal, megoldasportal, stb. körülbelül ugyanazok a flották vannak mindenkinél, maximum a csatlakozási díjak különbözőek, egyes közvetítőként eltérőek, de szolgáltatóként a flották díja ugyanaz lesz, hiszen egyazon flottákról van szó. Természetesen a flotta szolgáltatós nevét akkor tudod meg, amikor csatlakoztál, mivel az érthető okokból nem publikus. Addig csak kódokat látsz, v-tc, pv-mt. t-vc. stb. stb. Van néhány egyéb, htfsz, dpi, imobile, stb. , de a többség ugyanaz a kör.
A legegyszerűbben úgy érhetsz célt, hogy igyekszel valamelyik közvetítővel konszenzusra jutni a csatlakozási díjjal kapcsolatosan, körbekérdezed őket és amelyik a számodra legjobb ajánlatot teszi, annál csatlakozol. Sok tanácstalan nézelődést és feleslegesen futott kört spórolsz meg ezzel, mert ez gyakorlatilag így működik.
Kis kivétellel ugyanazok a flották keringenek, nagyon kis eltéréssel a havi és percdíjak, valamint extra szolgáltatások terén, csak ezt valamiért kurvára nem írja le senki. -
Deller2010
tag
válasz
weinmaker #8021 üzenetére
Én tavaly meglestem, hogy mi van nekik, de egyik sem volt jobb a jelenlegi Royal-nál, vagy Megoldás Portálnál. Van/volt nekik Vodás, T-s és Telenor-os is, ez utóbbi fixen kaucióval, 2 év hűséggel és vastag csatlakozási díjjal.
Sajnos, a regisztrációm már nem él náluk... -
Deller2010
tag
válasz
weinmaker #7967 üzenetére
2001-ben vettem meg az első és utolsó mobilom szolgáltatótól (pgsm, Nokia 3310).
Azóta van annyi webáruház, multi (MM, Tecsó, csirkés Tecsó, eDig), ahol akár 0%-os THM-mel, 8-15-18 havi részletre vehetsz telefont. A kínálat pedig végtelen, s készségesebben is szolgálnak ki, mint a Voda, vagy a Telenor.Jaa, a Telenor mobil ellátási problémákhoz: a MM-ban mondták, amikor kerestem telefont, hogy ami nincs, annak utána keresnek, rárendelnek, felhozatják Pestre bárhonnan viodékről, ahol van, csak náluk vegyem meg!!!! Mondta személyesen az osztályvezető. De kérnek max. 2 napot ehhez!
Pedig akkor még egy Ft-ot nem költöttem el náluk, a Telenornak meg 10 éve voltam ügyfele, az utolsó években 2 előfizuval, havi 10-15.000 Ft-os számlákkal (2009-2010)...
Annak idején spontán hívogattak a Telenortól, hogy vennék-e telefont náluk, mert ez-az van akcióban. Felsoroltam 5 típust, ami tetszene, na az éppen nem volt, vagy nem is lesz. A 2 év hűség mellé az ár horror volt az összes készüléknél, pl. a MM-ban 10-15%-kal olcsóbban megvehettem volna, sufni gsm-ben pedig akár 30%-kal olcsóbban is. -
Rick4
félisten
válasz
weinmaker #7950 üzenetére
Nézem ezt a flottás díjszabást, nincs ebben semmi különleges. Nekünk az egyik sim red, a másik egy hasonló flottás, igaz, szerintem jobb összességében, mindössze 500 fővel is. Alapdíj 2500Ft bruttó, ebből lebeszélhető 1900ft lebeszélhető, de nincs telefonadó, tehát az egymással ingyenes beszélgetésekre nincs a 2Ft sem, 50MB net( ezt bármikor lehet növelni, de ennyi jár ingyért, percdíj itthoni mobilra másodperc alapon 9Ft +áfa, vezetékesre 5Ft+áfa.
Vagyis havi 2500Ft-ból van egy számod amin mindig elérnek, (számhordozás megoldott) ha kell, ránézhetsz egy egy levélre, ha úgy jön ki, vezetékes irányban lebeszélhetsz 300 percet, mobil irányba meg 166 percet, ami egy feltöltősnek leányálom, a havi 3 ezres meg a 100 perc beszélgetésre is elmegy ott is.
Valahogy ennél jobbat nem látok sehol, van a t-nél valami féltitkos autóversenyzős tarifa, ott 5 ezresért oda telózol ahova akarsz, de mivel már megvan a red, az most kilőve, elég az a maga 3Ft-os percdíjával, legutóbb számolva annyira jött ki.
-
Gizmo94
veterán
válasz
weinmaker #7963 üzenetére
Telenort felejtsd el. Én onnantól voltam előfizetőjük, amikortól megalakult a pannon anno. Még a váci úton álltam sorba a kártyáért, akkor nyitottak.
Sejtheted, hogy a 90-es években milyen számlákat fizettem nekik. Sokszor volt havi százezer felett is az akkori percdíjakkal. De a legutolsó időkig is 30 ezer felett volt minden számlám havonta. Prémium ügyfél voltam ezer éve és úgy szartak rám, ahogy kellett. Nyolcezer forintot adtak volna kedvezményként tavaly év végén egy Galaxy S3-asból.. Na itt telt be a pohár..
De ahogy írta wmiki is, flottához, vagy olcsó előfizetéshez egyik szolgáltatónál sem lesz olcsó telefon. Hiába is próbálod. A flottával már kapsz elég kedvezményt, úgy vannak vele. Mindegyik szolgáltatónál brutálisak a telefonok listaárai, ettől pedig csak akkor térnek el, ha a nyakadba sóznak egy új előfizetést, lehetőleg minél magasabb havidíjjal. Egyébként a Telenor hatalmasan piacvesztő a patkánysága miatt, rengetegen hagyják ott, így lasszóval igyekszik fogni az ügyfeleket. A Samsung Galaxy S4-et is durván megakciózta. Próbálj meg valahogy konszenzusra jutni velük. Bár amilyen idiótán állnak a dolgokhoz, lehet,hogy elhajtanak.. Szerintem akkor jársz jól.
-
Deller2010
tag
válasz
weinmaker #7945 üzenetére
Weinmaker, ez mikor info??
desire1, club1:
friss info (természetesen a Royal-tól, nem légből kapott!):
- magán: 1 db SIM: 7990 Ft, 2 db SIM: 5990 Ft/SIM,
4 db SIM: 4500 Ft/SIM,
5 db SIM: 4000 Ft/SIM.- cég: 1 db SIM: 10000 Ft+ÁFA,
2 db SIM: 7000 Ft+ÁFA/SIM,
...
6 db SIM: 4000 Ft+ÁFA/SIM,
8 db SIM: 3500 Ft+ÁFA/SIM.
- ezek egyszeri díjak, nem kell évente újra és újra kifizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest