-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz axioma #63825 üzenetére
Nekem lehet sikerült végre lekerülnöm pár listáról, mint nyuszikának a medve listájáról
Az utolsó ilyen hívásnál (igen, én is felveszem a külföldi, az ismeretlen, és a szám nélküli hívásokat is, és nem értem az ettől remegőket) a hölgy mondta, h "akkor kivesz a listából", miután megkérdeztem tőle, h mi alapján hívta a számomat, mert ez egy belügyminisztériumhoz tartozó előfizetés, és DM hívások ide nem szoktak érkezni.
Gyorsan elbúcsúzott.
Amúgy jó pár éve már az előfizető az esetemben valóban egy rendvédelmi szerv, én azt fizetem, amit kiszámláznak felém. De ők ezt nem tudják.#63843 RoyalAirForc
Nekem is vannak kollégáim, akik még egy sima magyar mobilszámot is másodpercekig vizslatnak, h felvegyék-e, mert nincs a telefonkönyvükben. Próbálom meggyőzni őket, h felveszed, és ha olyan, akkor leteszed. Nagyobb baj nem igazán lehet. Szám nélküli hívás náluk is esélytelen, hiába mondom, h bárhonnan hívhatnak, nem tudhatod.Külföldi számra példa: kollégám pár éve Viber előfizető volt, és azon keresztül hívott mindenkit. Talán vmi angol számot jelzett ilyenkor a telefon. Nem tudom, ezt mennyien használhatják manapság.
Akinek meg a száma kikerült vmi "jóakaró" által egy olyan oldalra ahonnan szuszogósok hívogatják, bármennyire is fájdalmasnak érzi ezt meglépni, a legjobban teszi, ha számot cserél. Aztán majd X idő múlva amikor a szolgáltató kiadja újra, lesz meglepett arc az új előfizetőnél, h kié is lehetett ez a szám korábban.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Robotporszívók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest