Új hozzászólás Aktív témák

• kp78

addikt

válasz axioma #63825 üzenetére

Nekem lehet sikerült végre lekerülnöm pár listáról, mint nyuszikának a medve listájáról :D
    Az utolsó ilyen hívásnál (igen, én is felveszem a külföldi, az ismeretlen, és a szám nélküli hívásokat is, és nem értem az ettől remegőket) a hölgy mondta, h "akkor kivesz a listából", miután megkérdeztem tőle, h mi alapján hívta a számomat, mert ez egy belügyminisztériumhoz tartozó előfizetés, és DM hívások ide nem szoktak érkezni.
    Gyorsan elbúcsúzott. :DDD
    Amúgy jó pár éve már az előfizető az esetemben valóban egy rendvédelmi szerv, én azt fizetem, amit kiszámláznak felém. De ők ezt nem tudják.

#63843 RoyalAirForc
    Nekem is vannak kollégáim, akik még egy sima magyar mobilszámot is másodpercekig vizslatnak, h felvegyék-e, mert nincs a telefonkönyvükben. Próbálom meggyőzni őket, h felveszed, és ha olyan, akkor leteszed. Nagyobb baj nem igazán lehet. Szám nélküli hívás náluk is esélytelen, hiába mondom, h bárhonnan hívhatnak, nem tudhatod.

Külföldi számra példa: kollégám pár éve Viber előfizető volt, és azon keresztül hívott mindenkit. Talán vmi angol számot jelzett ilyenkor a telefon. Nem tudom, ezt mennyien használhatják manapság.

Akinek meg a száma kikerült vmi "jóakaró" által egy olyan oldalra ahonnan szuszogósok hívogatják, bármennyire is fájdalmasnak érzi ezt meglépni, a legjobban teszi, ha számot cserél. Aztán majd X idő múlva amikor a szolgáltató kiadja újra, lesz meglepett arc az új előfizetőnél, h kié is lehetett ez a szám korábban. :U

[ Szerkesztve ]

„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)

Új hozzászólás Aktív témák