- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Magisk
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
küf-tarr-nál esim januárban,de év nem volt irva..😀😀😀😀
-
Tamás kkk
újonc
válasz
orbangeza90 #62792 üzenetére
Az ott a cserkész 5G akiket nem érsz el hónapok óta állítólag és nem is fizetsz, ha Tarr lenne, az lenne kiírva, nem ír a Tarr ki olyat , hogy Vodafone
tessék jobban figyelni
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Tamás kkk #62774 üzenetére
Köszi! Saját számot át kell vinni kártyára, másikat meg bevinni. Telekomnál Dominál is lehet eSIM. Nem tudom mi történt itt már kizárólag személyesent írnak, én még online QR kóddal csináltam.
Cserkész flottába, hogy lehet regisztrálni, bejutni?
-
trec12
addikt
válasz
orbangeza90 #62792 üzenetére
Éppen kérni akartam valaki tegyen be ide egy képernyő fotót a Tarr 5G-ről. De ezt sem hiszik majd el mert Voda van ott....
-
trec12
addikt
válasz
SztiviVander #62785 üzenetére
Dolgozói Voda flottánkban alap az 5G és alapból nincs sebesség limit. Akkor a publikus csomagos Voda ügyféllel ki van babrálva?
-
Tamás kkk
újonc
Szerintem a Netfone lesz a befutó nálam is. Nem flotta hanem szolgáltató
-
Tamás kkk
újonc
A Tarr és a KüF max 4G
-
martonl
senior tag
válasz
SztiviVander #62785 üzenetére
Gondolom attól függ, melyik hálózatokra terjed ki a bérleti szerződése a Tarr-nak, nem hiszem, hogy ez előfizetői körre le lenne bontva. De mindegy, ha megy az 5G, akkor megy. Netfone-on se ment az 5G régebben ha jól tudom, most nem tudom, ott mi a helyzet.
-
SztiviVander
addikt
válasz
trec12 #62784 üzenetére
Nekem az a fura hogy a tarr oldalan ki is van hangsulyozva hogy nincs 5G (hogy rajuk csak a 4G lefedettseg ervenyes a terkepen). Egy kuf-nek meg adnak? Az mekkora gerictelenseg lenne mar a sajat elofizetoikkel szemben? Igazmondo kufpetert hivogatni meg biztos erdemes, ugyis azt
hazudjamondja amit hallani akarsz -
Tamás kkk
újonc
Nem
tudom, de adnak. Lehet maga a magenta 1 már az egyedi. -
martonl
senior tag
válasz
Tiédetis #62775 üzenetére
Neked igen, csak mivel a küf reklámozza ezeket, joggal hiheti valaki akinek ezek a szolgáltatások szükségesek, hogy van náluk. De a vowifit már levették. Kommentekben még mindig azt hangoztatják, hogy megy, de a plakátokról eltűnt. Kezd komikus lenni a dolog számomra.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #62760 üzenetére
orbangeza90 írd már meg légy szíves, hogy mi történt a Cserész flottával. Remélem nem csak a KÜF miatt szidtad őket.
Tamás kkk kérd meg légy szíves az ismerősödet, hogy nézze meg a Voda appjában is látja ezeket a csomagokat. Legjobb lenne ha egy ilyet tudna mellékelni vagy a Voda appból. Főleg az a korlátlan EU roaming érdekelne.
-
-
martonl
senior tag
válasz
orbangeza90 #62763 üzenetére
Szekszárdon pont nincs 5G lefedettsége a Vodának a térképük szerint, de ezek szerint valahol a közelben laksz, ahol van nekik, vagy a térképük nem naprakész.
-
snooze
veterán
link ezt linkelték facen a küf-be..
-
martonl
senior tag
válasz
Tiédetis #62742 üzenetére
Érdekes ügyfélszolgálata van a Tarr-nak. Simán lehet, hogy a küf-nak nincs is velük semmilyen megállapodása vagy nem olyan, mint amilyennek feltüntetik.
Eleve az 5G és a vowifi kérdéses, de azt legalább eddig is bevallották, hogy adatmegosztó nincs és cég sem szerződhet. Egyébként a vowifit az új plakátjaikról le is vették. Hívásértesítőben sem lennék biztos.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #62759 üzenetére
Egyházat már lejáratták a hamis papok. Remélem azért a cserkészek különbek. orbangeza90-t olvasva már nem vagyok olyan biztos. Egyébként mi történt? A fent jelzett csomagokat láttad a Voda alkalmazásában is? Egyébként a Voda nem tud segíteni? Cserészszövetséget nem hívtad?
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #62729 üzenetére
Hát ez elképesztő.
A belföldön beszéd roamingolható? Gondolom igen, ha az internet is. Érdekes, hogy tudták a korlátlan romaing netet elintézni a Vodanál. Fel van adva a lecke a KÜF-nek.
Mindenképpen tegyétek be az összefoglalóban. Ezért lenne jó egy táblázat az összes magyarországi flottáról. Mondjuk a "Légy résen" flottához valószínüleg hasonló sincs. Ez már majdnem olyan, mint a 4000Ft-os korlátlan net+beszéd kormányzati flotta. Aki esetleg tudja ott mennyi az EU keret írja be legyen szíves.Most akkor kamu az egész?
-
orbangeza90
csendes újonc
válasz
Viktor0610 #62755 üzenetére
Egy barom voltam amikor lemondtam a kártyámról 😡🥵
új számomat adom meg mindenkinek hetek óta -
válasz
orbangeza90 #62752 üzenetére
Ez jól hangzik.
-
válasz
RoyalAirForc #62753 üzenetére
Valószínű a friss reg is azért született, hogy még szedjenek össze bepalizható embereket.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
orbangeza90 #62752 üzenetére
Akkor az jó flotta lehet...
-
orbangeza90
csendes újonc
válasz
mucsgyver70 #62736 üzenetére
Flotta ügyintézője hónapok óta elérhetetlen már nem is fizetem a számlámat.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- SONY LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest