- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Whatch SE 2.generáció
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
RoyalAirForc #51691 üzenetére
Küf flotta vagy csak klón? Ha utóbbi, melyik flotta/szolgáltató? Számhordozással vagy anélkül is?
Hűség?
(Tisztára mint az óvodában...) -
4Grider
nagyúr
válasz
RoyalAirForc #51687 üzenetére
Bővebben? (Ha ilyen hozzászólásaid vannak, inkább ne írj semmit.)
-
RoyalAirForc
aktív tag
Na megjött a küf bumm+....
-
gillka
csendes tag
Sziasztok, a KÜF-nél azt mondták, hogy az adatkártya sebességét csökkentik, ha elérte az adatkeretet. Sajnos nem kérdeztem rá, hogy mennyire. Nem tudja valaki?
-
4Grider
nagyúr
válasz
b4lukapitany #51682 üzenetére
Komáromban a két telco ugyanazokat a bázisállomásokat használja. Yetivel kicsit rosszabb lesz a hangminőség VoLTE-n Telekom irányba, jobb lesz yeti irányba.
-
4Grider
nagyúr
válasz
b4lukapitany #51680 üzenetére
Ha jó neki a yeti, akkor ott a küf flottájában a bumm 50 GB nettel és szintén korlátlan hívással bő 5000 Ft-ért...
-
b4lukapitany
tag
Sziasztok!
Anyámnak keresnék valami jobb ajánlatot a mostaninál. Korlátlan hívás+ 13 gb netért fizet a telekomnál most 9478 ft-ot. Hasonló paraméterekkel szeretne valami olcsóbbat. A számát is vinné. -
evbalazs
csendes tag
Nemrégiben nekem is volt hasonló problémám, hogy nem volt elég a net és mindhárom szolgáltató ajánlatát megnézve végül a Yettelt választottam, viszont nekem az volt a cél, hogy korlátlan net legyen 4-5 napra, amiben ők voltak a legjobbak: https://www.yettel.hu/kartyas-mobilnet
Az 5 napos mobilnet voltaképpen egyébként majdnem 6, az aktiválást követő 5. nap éjfélig tudtam használni a korlátlan netet és appon 10% kedvezményt kaptam rá, eddig mindig amikor kellett (szal 2200 helyett 1980 Ft)
Kérdés. hogy neked az 5 nap elég-e vagy hosszabb kell, kell-e hogy menjen roamingban (Yettel korlátlan 5 napban 6,1GB van benne) illetve esetleg nem elég-e kevesebb adat és van jobb megoldás.A Telekomnak most ott vannak a nyári mobilopciói, azok sem rosszak, illetve van alapból náluk is 1-3-30 napos korlátlan mobilnet kártyásban: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/domino-mobilinternet-csomagok
Én azért nem őket választottam, mert ami itt 3 nap, az a Yettelnél 5 és nagyságrendileg azonos ár.Vodafone: Szimpatikus volt náluk a 20-100-500GB-os opció, mert 30 napig felhasználható és azért az már értelmezhető mennyiség, ha viszonylag sok adat kell - 20GB 4990Ft, 100GB 6990 Ft, 500GB 7990Ft szóval nem feltétlen olcsó, de 30 nap az 30 nap és 15-24GB az EUs roaming keret, ami szintén elég jónak tűnik.
https://www.vodafone.hu/extrak-kiegeszitok/feltoltokartyas-adatopciok#addontab -
Lécci, a hogyan kommunikájunk a másikkal vonalat fejezzétek be!
Köszi! -
törölt tag
válasz
Bferibörs #51670 üzenetére
Ha csak a nyaralás miatt kell (~7nap) akkor miért fizetné meg a maraton felárát (4000 Ft/5GB), hiszen az eseti bővítők ár/érték arányban olcsóbbak.
Persze ha kevés netet használ, és elég neki az 1GB, akkor jó lehet a maraton is....
A domino kezdőcsomag 500MB + 40 percet tartalmaz (990 Ft-ért), ha ez nem elég akkor lehet venni 3GB 3 napra (EU-ban is) 990 Ft, így az adat a maratonnal szemben ~féláron van. -
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Feltöltős sim.et milyent kellene vennem amivel tudok netezni, illetve esetleg beszélni is?
Net lenne a fontos, mert előfizetéses kártyám van, de most az egyszer véletlenül, pont nyaralás előtt elhasználtam a netet....
Szóval hol, melyik szolgáltatónál tudnék ilyen sim.et viszonylag jó áron venni amiről tudnék netezni, navigációt üzemeltetni?
Dual telefonom van kártyafüggetlen, így abba tenném másodiknak.
Köszönöm. -
-
-
Üdv!
Forensis Mini csomagnál (1.499,-/hó + 6.500,-/év = 2.041,-/hó) van olcsóbb megoldás csak hívások és sms-ek fogadásra?
Köszönettel:
Rhino666
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest