Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perilous
csendes tag
válasz
Intel q8200 #245 üzenetére
Sziasztok!
Én ezt a flottát használom, itt van minden részlet, aki csatlakozni akar, írjon.
A flottatagság előnyei:
► másodperc alapú a számlázás
► kedvező és egységes a percdíj (bármely hálózatba)
► ingyenes a flottatagok közötti telefonálás
► nincs hűségnyilatkozat
► megtarthatod meglévő számodat
A szolgáltatás havi díja: 2125 Ft/hónap, amelyből 1750 Ft lebeszélhető.
A havi díj magában foglal havonta 60 darab sms-t (belföldi hálózatba irányuló, nem emelt díjas SMS küldésére érvényes).
A beszélgetésre, illetve SMS küldésre a lentebb található táblázatokban szereplő díjak vonatkoznak.
A percdíj egységesen 13,3 Ft+Áfa, azaz 16,5 forint.Limit
Felhívjuk minden csatlakozni szándékozók figyelmét, hogy a havi számla limitált. A limitösszeg túllépése esetén a kártyák letiltásra kerülnek.
A limit összege jelenleg 10.000 Ft/hónap.
Amennyiben ettől magasabb számlaforgalmat kívánnak igénybevenni, a letét díja is emelkedik!Beléptetés
A következő beléptetés várható időpontja: 2010. …február ban.
Általában egyszerre 15-20 új tag csatlakozhat, amint ez a létszám összegyűl, megtörténik a beléptetés.
A kártyáért az átadáskor 5.000 Ft kerül letétbe, ami biztosítékként szolgál és a tagság idejére szól.
Jelentkezés: mailbenKilépés
Mivel hűségnyilatkozat tételére nincs szükség, ezért a flottából való kilépésre bármikor lehetséges. Ezt a szándékot a kilépés előtt két héttel kérjük jelezni. A kilépésedkor ki kell egyenlíteni az aktuális tartozást és vissza kell szolgáltatni a SIM kártyát.
Számhordozás
A flottához csatlakozni kívánók számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy meglévő telefonszámukkal használhassák ki a flotta által nyújtott kedvezményeket.
A szolgáltató által biztosított havidíj-mentes szolgáltatások
Hívástartás PannonIndex
Hívásvárakoztatás Anonimszám
Hívásátirányítás Foglaltságjelzés
Konferenciahívás Elektronikus hívásrészletezés
Hívófél-azonosítás PannOnline
Hangposta Plusz PluszNulla
Hívószámküldés-tiltás Tudakozó titkosítás
E-mail Studio SMS
Minden hónapban az első 60 db belföldről indított, belföldi hálózatba irányuló, nem emelt díjas SMS küldése díjmentes. Az ezen felül küldött SMS-ek díjai a következők:
Irány SMS díj/db
Hálózaton belül 25,00 Ft
T-Mobile hálózatba 32,50 Ft
Vodafone hálózatba 36,25 Ft
Nemzetközi hálózatba 61,47 Ftüdv: Perilous
-
alias_bobo
tag
válasz
Intel q8200 #247 üzenetére
Ezt melyik ügyfélszolgálat mondta?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
alias_bobo #246 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és mondták, hogy 15-én lejárt a számhordozásom ideje.
Szóval újra kellene kérni.
Egyszóval gondolom semmi sem történet! -
alias_bobo
tag
válasz
Intel q8200 #245 üzenetére
Pannon ügyfélszolgálat: 1220, de a két szolgáltató a számhordozás folyamatában szerintem egyeztet egyet s mást egymással ugyhogy a voda ügyfélszolgálatot is hívhatod szvsz hogy tudnak-e arról hogy egy másik szolgáltatóhoz viszed a számodat.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Intel q8200 #244 üzenetére
Esetleg nincs itt valaki, aki a pannonnál dolgozik és utána tudna nézni a számhordozásom folyamatának?
-
Intel q8200
senior tag
Nem tudom, hogy milyen számot kellene hívnom, hogy meg tudják mondani.
De erre már én is gondoltam. Valaki nem tudja?
Mert vodás kártyáról az ügyfélszolgálatot nem tudom, hogy hívhatom-e és, hogy mi is az a szám?
Ideje lenne már utánajárnom, hogy valóban csak etetnek? Mert nagyon úgy tűnik.
-
meroly
veterán
válasz
Intel q8200 #242 üzenetére
Én lehet felhívnám a pannont és megkérdezném hogy hol jár a számhordozásom ezen a flottás dolgon. Aztán ha bediktálod a számod és azt mondják ilyen nincs folyamatban, akkor lehet hajtépkedni
-
válasz
Intel q8200 #240 üzenetére
a pannonnál? és mit reklamálsz? hogy nem működik a vodás kártyádon a pannon előfizud
Hát lehet megmosolyognának
aki intézi neked, annak kellene a haját ráncigálni, máshova nagyon nem tudsz fordulni... -
-
meroly
veterán
válasz
Intel q8200 #238 üzenetére
És mit mond vagy már nem ő intézi hanem a szolgáltató?
-
meroly
veterán
válasz
Intel q8200 #235 üzenetére
Na most már engem is izgat, írd ám meg mi lett a végkifejlett.
tymmybaba: olvass vissza, itt a topikban is van pár hirdető jó flottákkal, meg Intel q8200 kollega is most (próbál) egybe belépni.
-
tymmybaba
csendes tag
Szia!
Nekünk volt flottás csomagunk 1 cégnél de azt mondták,h állítólag megszűnt a pannon flotta csomagja. Rá 1 napra már nem is tudok telózni a kártyáról és nem is tudnak hívni. Lehet olyat, h +marad a számunk, de másik flottához csatlakozunk? Sokan vagyunk, de egybe szeretnénk maradni és a pannon családiba csak 6 ember fér. Van szerinted valami megoldás? Kérlek válaszolj!! Fontos lenne!!! tymmybaba@freemail.hu
-
Latzy_7
csendes tag
Szerintem nem átverés (legalábbis nem feltételezem), de akkor viszont bődületesen nem ért hozzá. Ennyi. A szakmaiságot és a korrekt tájékoztatást innen kezdve már jobb ha nem is firtatjuk, igaz?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Intel q8200 #232 üzenetére
De a lepényhal meg először, a reményhal pedig utoljára....
Amúgy sorra érkeznek Neki a pozitív értékelések és beszéltem is valakivel, akinél működik.
Csak olyat nem találtam, aki számot is hordozott. -
Joe bácsi
őstag
válasz
Intel q8200 #230 üzenetére
Trénél melóztam és tudom, h. h. működnek a dolgok.
-
válasz
Intel q8200 #226 üzenetére
Ne add még fel, kitartás
És várjuk az eredményed
Lehet, hogy aki intézi Neked ezt a dolgot jobban ért ehhez, mint mi itt páran együttvéve
-
tortuga
csendes tag
Még valamit a számhordozásról
!!
KÁRTYACSERÉVEL MŰKÖDŐ SZOLGÁLTATÁS!!!!!
Tehát szükség van egy másik Sim-re.
Sziasztok -
tortuga
csendes tag
Sziasztok!!
Valószínűleg valamit félre értelmeztek. A számhordozás NEM KÉT NAP!!!!!
De én ha tehetem nem is foglalkozom vele mert sok idő kell hozzá.
A legjobb esetben is minimum 1 hét(5munkanap) ha nem vodás a szám
!!!
Nálunk a NORMÁL!! ügyintézés max két nap!!!
Tehát ha pl REGGEL megkapom az adatokat DÉLUTÁNRA megvan a kártya alapesetben,de másnapra tuti
.
Kaukciót még eddig egyik ügyfelemtől sem kértek de ha a számla eléri a 10.000.- ft akkor szólnak hogy be kell fizetni az összeget!!
Ügyintézési díj viszont van
!!
Ha valakit érdekel hivhat nyugodtan 0620 93 53 653
-
válasz
Intel q8200 #220 üzenetére
Legyen igaza
(Már csak miattad is
) Aztán majd ne felejtsd el megírni az eredményt, sztem többen is kíváncsian várjuk
-
Intel q8200
senior tag
A vaterán a hirdető kiírta a nagy nép elé, szóval nem privátba, hogy sim csere nélkül történik a számhordozás. Akkor csak nem kamuzik.És már többen visszaigazoltak, hogy korrekten ment minden, akkor csak valós a dolog és csak nem etet be engem.
Nekem hétfőn lesz a 2. hete, hogy várok a számhordozásra.
A pannon hivatalos oldalán ha jól értelmeztem 2-3 hét kell és 4 óra az átállás. -
Latzy_7
csendes tag
Csak a tények kedvéért (mert állítólag azok makacs dolgok): 1. Ki van zárva, hogy 2 nap alatt számhordozás legyen! 2. Mint ahogy az is, hogy szolgáltatóváltással ne kelljen SIM-et cseréni! (Legalábbis jelenleg.) 3. Ez is egy szakma. Aki ilyet mond, az meg nem ért hozza. Bocs.
-
tortuga
csendes tag
Telefonáljon olcsóbban!
Egyedi díjtáblázat
Céges,vagy magán mobiltelefonokról kezdeményezett hivások percdijai
Másodperc alapú számlázás.Előfizetési díj: 2.400.- ebből lebeszélhető 1.600.-
PANNON Percdíjak (Áfa-t nem tartalmazza)
Pannon hálózatba történő hívás csúcsidőben: 14,00.-Pannon hálózatba történő hívás csúcsidőn kívül: 14,00.-
Vodafone hálózatba történő hívás csúcsidőben: 16,00.-
Vodafone hálózatba történő hívás csúcsidőn kívül: 16,00.-
T-mobile hálózatba történő hívás csúcsidőben: 16,00.-
T-mobile hálózatba történő hívás csúcsidőn kívül: 16,00.-
Vezetékes telefon hívása / Budapest /csúcsidőben: 8,80.-
Vezetékes telefon hívása / Budapest /csúcsidőben kívül : 8.80.-
Csoporton belül: 0.-
60 db sms: 0.-
Sms Pannon 20.-
Sms T-mobile 25.-
Sms Vodafone 29.-
Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-tFlottánkba cégek,és magánszemélyek is beléphetnek.
Céges előfizetőknél kérjük a cégkivonat,és aláírási címpéldány másolatát
Magán előfizetőknél szükség van: (ezeket az adatokat kérem, küldje el)
-név
-cím (számlázási cím)
-személyig.szám
-anyja neve
-szül.idő
A szerződéskötéshez szükség van egy közüzemi számláraÜgyintézési idő.Max két munkanap!!!!!!!!
pannon.flotta.bp@gmail.com
vagy mobilon 0620 9353 653 -
válasz
Intel q8200 #207 üzenetére
Hát nem tudom, amikor mi csinálunk számhordozást, akkor adunk egy új vodás kártyát, kétlem, hogy máshol máshogy lenne
De sok sikert
-
Norbi21
senior tag
válasz
Intel q8200 #203 üzenetére
Szia! Küldd már el légyszíves nekem is mailben vagy pü-ben ezt a pannonos flottát, elég korrektül hangzik elsőre
. Köszi szépen előre is!
-
válasz
Intel q8200 #203 üzenetére
Tehát a régi vodás számod a régi vodás SIM kártyádon Pannon előfizetéssel lesz? Az úgy több, mint érdekes (szerintem)
-
Intel q8200
senior tag
Február 1-én állítólag be lett adva a számhordozás a pannonhoz (vodafone-os voltam),
de még semmi.
Minden esetben a max időt ki kell várnom!
Állítólag sms-ben értesítenek, ha a csomagba léptél, de azt gondolom a telefon újraindítása után.
Mivel a vodás kártyám inaktív lesz. És akkor kéne újraindítanom a telefont és átvált pannonba.
Valaki hordozott már így számot? Sim csere nélkül? -
alias_bobo
tag
válasz
Intel q8200 #200 üzenetére
Tökéletesen igazad van kolléga!
Én is azért váltottam kártyásról flottásra, mert volt olyan alkalom hogy 2-3 hét alatt lefogyott a kártyámról a 3000 pénz. Igaz egyenlőre nálunk magas a havidíj de gyorsan gyarapszik a flottánk és előbb utóbb remélem elérjük a számomra is elfogadható bruttó 2500Ft-os havidíjat.
Üdv, alias_bobo -
olasz159
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Valaki tudja a Pannon DPI flottának a pontos perc díjjait és hogy mikor van a csúcsidő?
Kösz elöre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest