- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne viccelj, azt bármelyik 3188 -as a kisujjából kirázza. A CC401BT -n volt, hogy egész éjjel ment a flash. Meg se kottyant neki. Ez a vas megegyezik az MK908 képességeivel (a rádiómodulok is azonosak). Nem kritizáltam a "garancia -fóbiádat", teljesen elfogadom az álláspontodat. Több pénz, kevesebb kockázat. Ez sztem kerek.
Most 29 -körül tartasz. Az AV -ra nem tudok árban azonos, 3188 -as alternatívát. Ami az egyebeket illeti, az összehozható ilyesmi árfekvésben úgy, hogy a stick itthonról, a kiegészítők pedig rendelősben. Pl. lehet egy Measy dokkoló, +lan adapter +vmi táv. Ez egyébként egy érdekes dolog. Ha jól tudom, a dobozosakat nem lehet teljesen leállítani. A CC401BT viszont kikapcsolható és a TV -vel együtt éled. Ha pedig már fut a rendszer, akkor a 2,4Ghz -es távok is mennek. Egyébként a CC -s stick -ben találtam IR -távvezérléshez szükséges összetevőket és olvastam cikket arról, hogy vki rádugott vmi usb -s IR -cuccot, oszt ment.
Még egy gondolat. A CC sticket körömmel símán szétpattintottam. Szerintem ha körülnézel a neten, még ingyen is találhatsz rossz, usb -s routert. Kibelezed és a házba belerakod a szétpattintott sticket. Biztos találsz olyan "elektronszelidítőt", aki megcsinálja azt a pár forrasztást a külső antennához, meg az usb kivezetéshez. A lan adapternek meg nem túl nagy feladat lukat fúrni (nem kell passzoljon, lehet mélyebben is, a kábelnek mind1). A többi kábelnél meg sztem nincs jelentősége, hogy a dobozon lévő csatiba dugod, vagy egy pár centit kilógó kábelhez csatlakoztatod.
A Minixről nincs tapasztalatom. Nekem nem éri meg, ezért nem foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest