Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No, a Riko megoldotta a kikapcsolást. Kár, hogy nem kértem. Szóval ezen a kikapcsoló gomb tényleg kikapcsolja a kütyüt. Ha jelet érez a HDMI felől, akkor bootol. Tök jó, de a monitoroknak nincs távirányítója!!!! Most lefuttatom a HDMI kimenet kikapcsoló scriptet, amit 3066 -on használtam és ugyanúgy kikapcsol a monitor. Épp csak nem kapcsol vissza a bekapcsoló scriptre, mert az a kütyü felől kapcsolná a monitort, a kütyü viszont a megjelenítőtől várná a jelet. Így szépen elvárogatnak egymásra háromezerig. Persze ha odamászok és ki-be kapcsolom (vagy kábel ki-be), akkor rögtön van kép, mivel csak a kimenetet kapcsoltam ki. Köszi Riko, hogy kapcsolgathatom megint a monitort, amíg nem találom meg, hogy miként tudom visszacsinálni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest