- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A 908 csak 2,4Ghz -en tud kommunikálni, úgyhogy ez nem csak hatótáv probléma. Ezért baj, hogy a router nem párhuzamos duál. Én pl. telóval 5Ghz -en csatlakozok, más eszközzel meg 2,4 -en. Így nem ugyanazon a sávon kommunikál a router minden eszközzel, nő az egy eszközre jutó kapacitás. De nálam alapból is egy kicsit másképp van felépítve a rendszer. A tár a NAS -ban van és az összes szerver funkciót, külső hálózati le/feltöltést és a torrentet is ez látja el. Ide szinkronizál az összes droid. Ezért minden eszköz szinte csak kliens módban csatlakozik. Az eszközökön csak az egymás közötti kapcsolathoz, meg utazásnál használom a szerver funkciókat.
Karima:
Valahogy úgy. Az XBMC a launcher. De ebben vannak nálam itt sokkal hozzáértőbbek, tőlük használhatóbb segítséget kaphatsz, mert az XBMC -t is folyamatosan fejlesztik, én viszont enyhén szólva nem vagyok benne naprakész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Formula-1
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest