Hirdetés
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Sziasztok,
Egy T-R42-re szeretnék egy jól használható, hálózati galéria, képnézegető, vetítő programot. Valahogy ezeket a funkciókat együtt nem találtam még meg. A lejátszón gyárilag van egy Explorer nevű alkalmazás, meg telepítettem egy ES File Explorer-t. Ezekkel látom a hálózatot, az smb megosztást, az előbbi egyszerű listában, a másik szebb felületen, thumbnail-ekkel mutatja a képeket. Ha meg akarok nyitni egy képet, akkor mind a kettő feldobja a kérdést, hogy melyik programmal. A gyári galéria, meg amiket eddig találtam, csak azt az egy képet látja ilyenkor, amit a hálózati fájlkezelőből megnyitottam, nem tud képet váltani. Az ES File Explorer feltelepített ugyan egy ES Képnőzegetőt, de az meg vetíteni nem képes, csak egérrel tudom oldalirányban húzással váltani a képeket, a tv-n annyira nem kézreálló, mint egy tablet/telefon képernyőn. Nem lenne baj, ha a távirányító iránygombjaival is működne, de ez már csak hab lenne a tortán. Az is marha jó lenne, ha gyorstárazná, előtöltené a képeket, mert az ES képnézegetőben gyakran várni kell 1-2 mp-et mire betölti az aktuális képet (13MP-esekkel próbáltam).
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest