- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Sziasztok,
Egy T-R42-re szeretnék egy jól használható, hálózati galéria, képnézegető, vetítő programot. Valahogy ezeket a funkciókat együtt nem találtam még meg. A lejátszón gyárilag van egy Explorer nevű alkalmazás, meg telepítettem egy ES File Explorer-t. Ezekkel látom a hálózatot, az smb megosztást, az előbbi egyszerű listában, a másik szebb felületen, thumbnail-ekkel mutatja a képeket. Ha meg akarok nyitni egy képet, akkor mind a kettő feldobja a kérdést, hogy melyik programmal. A gyári galéria, meg amiket eddig találtam, csak azt az egy képet látja ilyenkor, amit a hálózati fájlkezelőből megnyitottam, nem tud képet váltani. Az ES File Explorer feltelepített ugyan egy ES Képnőzegetőt, de az meg vetíteni nem képes, csak egérrel tudom oldalirányban húzással váltani a képeket, a tv-n annyira nem kézreálló, mint egy tablet/telefon képernyőn. Nem lenne baj, ha a távirányító iránygombjaival is működne, de ez már csak hab lenne a tortán. Az is marha jó lenne, ha gyorstárazná, előtöltené a képeket, mert az ES képnézegetőben gyakran várni kell 1-2 mp-et mire betölti az aktuális képet (13MP-esekkel próbáltam).
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest