Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem nem T -s lesz (#1874). De ettől még nem fog 1,4 fölé menni a proci, mert a Riko lekorlátozta. Sztem ez a bibi nálam is. Persze az is kérdéses, hogy egyáltalán bibi -e. Én egyébként sem vagyok az OC híve. Minap Bob írta, hogy egy másik kütyüre felrakott egy kernelt, amiben visszavette 1,2 -re a frekit és megszűnt a képvibrálás. Hmmm...
Remélem, hogy a 2013.11.11 -es rommal kapod! Én elcsábultam, hogy felrakom. Tegnap le is töltöttem, de akkor megvárom inkább a véleményedet. Itt a "changelog":update 131111:
1.Fixed some flymouses and keyboards plugged in, prompts the "Format" problem.
2.Fixed some audio bugs.
3.Fixed QQ,Skype video stutter problem.
4.Removed force horizontal screen display mode,added rotation button in status bar and switch on/off
option in settings of screen.
5.Optimized online streaming video playback.
6.Optimized blu-ray video playback.
8.Fixed 1080p UI display problems.But note:there might be some third party application layout problems.
9.Added mobile control QR Code on the main screen.Az a 4. pont elég izgalmasnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest