- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Nah.. most vannak gondok.. mostanra bebizonyosodott hogy bannolták az utolsó public, működő fingerprint-et is és nincs több fingerprint-je a Xiaomi.EU-nak se..
-
crok
nagyúr
válasz
laracroft #9447 üzenetére
Rossz sort nézel, eltereli a figyelmed.. de nem is ez a lényeg hanem hogy ennyi adatból lehetetlen megmondani (ne vicceljünk már). A hosszú kék sor után egyel alatta van a job schedule lista - na AZ vajon miért kezdett el vadul dolgozni pont ugyanabban a pillanatban mikor elkezdett merülni mint nyeletlen fejsze a Balatonban? Inkább ott nézz szét hogy mi indult el pont a kék leállása után (a kék ugyanis a doze sore vagyis az alvás, szín alapján pedig az a szakasz deep sleep volt). Erős a gyanúm hogy egy vagy több alkalmazásod elindult (és lehet te indítottad el csak valamiért beragad a működése) amit jól mutat a doze feletti Top app sorban hogy szines csíkok vannak sűrűn egymás után (még a képernyő is be volt kapcsolva (doze felett kettővel levő sor is piros)) és még egy hívás is elindulhatott (phone state ki-be) valamint látszik hogy a készülék hőmérséklete is jócskán megemelkedett (utolsó előtti sor pirosabb színt kapott). A phone state alatt kettővel látszik egy rövid és egy hosszabb zöld jelölés, az szenzorhasználat (ugye minek is..?) de ami még érdekesebb: alatta vagy 10-el ugyanabban a szakaszban ugyanúgy van egy rövid meg egy hosszú zöld jelölés.. na az meg wifi multicast.. valamilyen forgalmat is bonyolított a készüléked. Külön kiemelném még a legeslegelső sort ami szerint a kernel egyáltalán nem aludt, valami a SoC-ot ébren tartotta végig (mivel majdnem teljesen végig felkete az adott ponttól plusz a negyedik és ötödik sor és kéklik mintha nem lenne holnap vagyis userspace és long wakelock van onnantól kb. nulla megszakítással). Érdekes jelenség ugyanis akkor is wakelock-ol mikor egyébként a doze sor sárga vagyis egyébként light doze állapotban lenne az Android - viszont a kernelt nem engedi el valami így ettől függetlenül (mivel valamit dolgozik) mindenképp ébren marad.
Ez lehet alkalmazás, lehet egy baseband / firmware bug.. dehát kérem egy megvágott BH screenshot alapján megmondani..
Na, egy elcseszett screenshot-ból meg nulla infóból ennyit lehet megmondani. Az említett sorokon menj végig egérrel, mutatja mikor mit csinált. Gyanús alkalmazásokat bal oldalon ki lehet választani és akkor az alkalmazásra vonatkozó statot meg tudod nézni (futás, service, etc).GL;HF
-
laracroft
senior tag
Sziasztok
Hajnali 5 környékén történt valami a telómmal.
Drasztikusan elkezdett merülni. A Battery Historian azt mutatja, hogy a Phone State beleesett egy majdnem 6 órás intervallumba.
Tudja valaki ez mi lehet?
köszi -
gjoco1
addikt
válasz
WhiteWalker #9442 üzenetére
Kicsit másabb , mint [Samura] , de majd beállítgatom Redmire .
-
gjoco1
addikt
válasz
Viktor0610 #9440 üzenetére
Meg is van . . . Pro .
WhiteWalker Valami gubanc van az apk. fájlommal azért nem ment azzal . Így már jó . .
Köszi mindkettőtöknek !
Ez nálam megszokott alkalmazás és imádom . -
gjoco1
addikt
válasz
WhiteWalker #9442 üzenetére
Akkor nem vágom miért írta ki a tecsim , hogy nem kopatibilis . . .
Redmi Note 13 .
Ráúszok mégegyszer . . . . . -
gjoco1
addikt
válasz
Viktor0610 #9440 üzenetére
Sajos ez nem kompatibilis Xiaomival . Az előbb próbálkoztam vele . Samsung Note10+ on használom és imádom . . . . .
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Tudtok hasonló alkalmazást MIUI ra , mint OneUi ra van az AoD Notifity ?
-
user26
senior tag
válasz
janakbacsi #9435 üzenetére
Szia, próbáld ki.
"Ha nem megy a hegy, akkor menjünk a hegyhez..." Vagyis, ha nincs MIUI/HyperOS -be valami, akkor nézzünk körül milyen alternatívák vannak.
Link: Double Tap Screen be- és kikapcsolása -
válasz
janakbacsi #9435 üzenetére
Tudtommal nem.
Csak a Poco telefonokon van ilyen funkció, nem tudom, miért. -
janakbacsi
őstag
miui 12.5, android 11 alatt be lehet azt állítani, hogy a kezdőképernyőn dupla kopp esetén lezáródjon a kijelző. Ha igen, akkor hol?
-
crok
nagyúr
-
válasz
Viktor0610 #9407 üzenetére
Készülhetsz a HyperOS kanosszára.
-
törölt tag
A telefon kipucolását ADB-vel elrontanám és utána nem indulna a hivatalos gyári ROM-ot, hogyan lehet visszarakni zárt Bootloader esetén?
-
nyesteb
tag
válasz
Viktor0610 #9425 üzenetére
Nálam a mobilnet ki van kapcsolva, csak ha kell, akkor teszem rá. Egyébként nincs neten a telefon. Így is fogyasztja sajna...
-
-
nfsu17
veterán
válasz
Viktor0610 #9422 üzenetére
Az nem lehet, hogy 4G-n alig van jel nála (ahogy írta, külön antenna kell a nethez), és emiatt merül?
Nem vagyok képben, hogy működik ez a modern technológia, én a Y simet csak telefonálásra használom, így berakom onlyGSM módba, aztán had szóljon.
Senki nem reklamált sose, és én is tudtam hívni mindenkit. Teló sem merül.
Az "adatsimes" SIM meg T-s, ott meg 4G-n van, mert azért EDGE sebességgel mégse fogok (tudok) netezni 2024-ben.Nem lehet, hogy nem vált le a telója 2G-re, mikor már annyira gyenge a 4G, hogy amúgy érdemes lenne?
Vagy nem is így működik? -
nyesteb
tag
válasz
Viktor0610 #9422 üzenetére
Az az igazság, hogy ez nem állandó probléma volt, csak néhányan jelezték. Az esetek többségében jól működött, csak néha nem voltam elérhető, legalábbis amennyien jelezték, csak erre tudok gondolni. Így nem tudom. A hívásértesítővel majd kiderül. Azóta nem jött jelzés se embertől, se az értesítőtől.
De ami fura még, hogy 4G-t használva, ahogy írtam is, a hívás mintha folyamatosan menne a háttérben, pedig tuti nem telefonálok. Csak az akku statisztikája szerint ez folyamatosan használja a telefont.
-
-
crok
nagyúr
Akit érint:
XiaomiEUModule_2024.05.15.apk
Új fingerprint injector-t adott ki a Xiaomi.EU csapata! -
Gynt
tag
Ebben a korábbi hozzászólásomban jelzett hibaüzenet már elég zavaró volt (Időjárás alkalmazás állandóan leáll).
Végül az lett a megoldás, hogy az Időjárás alkalmazásnál az alkalmazásadatokban adatok törlését választottam. A gyorsítótár törlése önmagában nem volt elég, minden adatot törölni kellett. Ezután persze fel kellett vennem minden települést újra az alkalmazásban, de most már nincs hibaüzenet, és működik rendesen. -
nyesteb
tag
válasz
nyesteb #9413 üzenetére
Megjött a válasz a Yetteltől. Ezalapján inkább nem kértem a tiltást.
Ha letiltanánk, akkor nem lesznek képesek 4G-n hívást bonyolítani.
2G-re le kell lépniük, amikor hívást fogadnának vagy kezdeményeznének,
ez azt is jelenti, hogy hívás közben nem lenne internetük. Továbbá a
gyakori váltogatás a 4G és 2G között hívásproblémákat is okozhat.
-
BigManus
addikt
válasz
Hbalazs717 #9414 üzenetére
Szia!
Próbáld ki ezt, egy külföldi fórumon olvastam...
Indítsd újra a telefont. (Minden újraindítás után el kell játszani)
Nyomj hosszan a hívás indítóra, majd a legfelső alkalmazás opciót válaszd.
Kapcsold ki az akku optimalizációt, majd jobbra lent az összes adat törlése funkciót, viszont itt csak a gyorsítótár törlése opciót. -
BigManus
addikt
válasz
Tompika777 #9415 üzenetére
Sajnos nem fogja megoldani...
Rengetegen panaszkodnak erre. -
Tompika777
senior tag
válasz
Hbalazs717 #9414 üzenetére
Egy gyári visszaállítást megpróbálnék, hátha
-
Hbalazs717
friss újonc
Sziasztok. Van egy problém a telefonomon. Xiaomi Redmi 12 4 g, most lett rá teleptve a Hyper Os, és azóta azt csinálja, hogy ha valaki hív, akkor csörögni csörög, de a képernyő sötét, és nem lehet felevenni a hívást.Nem minden esetben csinálja ezt, de nagyon gyakran, és semmi ötletem sincs már rá mi okozhatja. A közelségvezérlő szenzor jó, a hálózati beálltásokat alapaállpotba tettem, és semmi változás. Van valakinek ötlete rá?
-
nyesteb
tag
válasz
Viktor0610 #9404 üzenetére
Megírtam neki tegnap. Fura, de kérni kell a hívásértesítő szolgáltatást. 21. században. Azt hittem, ez alap...
Köszi, meglátjuk mi lesz így!
-
gjoco1
addikt
válasz
Samu Note10 + om mindent is jelez . Néha azt is , amit nem szeretnék .
-
crok
nagyúr
válasz
WhiteWalker #9408 üzenetére
Van..
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
"One UI kanossza"
Ilyen is létezik?
-
-
gjoco1
addikt
válasz
WhiteWalker #9405 üzenetére
Nálam most a Redmi note 13 on a FB értesítések is jönnek . .
Elég Hudinis dolgok ezek . . ONE UI n ez nem " divat " . -
WhiteWalker
nagyúr
A Facebook az nekem sem küld szinte semmiről értesítést , de nem csak HyperOs-n hanem EMUI készüléken sem jött. Hiába kapcsoltam ki mindent ami gátolja ennek ellenére sem működik.
Szóval ez megint nem HyperOs bug.Az email értesítés jön rendesen , hanggal együtt , igaz nem a foschtaliga gmail-t használom hanem Aquamailt.
Szóval ismét nem HyperOs bug -
-
gjoco1
addikt
válasz
WhiteWalker #9390 üzenetére
Note12 nél az Email en kívül a FB értesítéseknél semmi . .
Nagyon nem is küzdöttem vele tovább . Innentől és a már említett okok miatt ment a portáról a telefon . Lett helyette Redmi Note 11 pro 14 es MIUI val és minden helyreállt , ahogy szerettem volna
Most , hogy olvasom / tam más is küzd vele . Ezért a most hasznát Redmi 13 ra nem fogom ráengedni a HOS t az tuti . Bár nagyon sikítozikés nem győzöm kikapcsolgatni a rendszer értesítést , hogy frissítsek .
Szomorú , hogy mindenféle trükköket kell bevetni és még az sem biztos .user26 sajos nem emlékszem a verzióra . Már kb két hónapja volt és nem jegyeztem meg .
BigManus szép kilátások . . .
Ez is megerősít , hogy ameddig tudom húzni , nem engedem rá a vasra a HOS t .
Ahogy írtam is , szerencsére másod telefonom a Redmi . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Foxpost
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ukrajnai háború
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest