Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csferke
üzenetére
Szia!
Bár szaki nem vagyok, de én most vettem Xiaomi Redmi Note 13 4G telefont kettőt is, és mindkettő frissített HyperOS 2-re és Android 15-re, rögtön az első bekapcsolás után. Szóval igen, biztosan fog jönni neked is. Próbáld meg átrakni Svájc régióra, és úgy keresni vele frissítést!
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Kérdezném a nálam okosabb szakiktól, hogy mit tudtok, ez a telefon megkapja-e / mikor a HyperOS 2-est és az Adroid 15-öst?
kösziXiaomi Redmi Note 13 5G
HyperOS 1.0.18.0 UNQEUXM
Andrioid 14 -
-
szkaroly
senior tag
Akit érint: GPlay-rendszerfrissítés megérkezett a telefonokra.
-
hrabanc
tag
Sziasztok,
tudtok ajánlani olyan tárcsázót, amiben a hívó/hívott fél beállított fotója teljes képernyőn jelenik meg? -
mjani1172
addikt
Szia!
Nem vagyok rutinos. De a 14 T Pro-t Tawani rommal használom. Nyitni akarta a Bl—de sehogy nem tudtam. Sehigy. Az átnevezőst csináltuk, rettenetes meló volt. De minden működik, és nincs is rajta csak 1-2 felesleges dolog. De nagyon nem merültem bele.
Már látom sikerült nyitni. 😀 -
JohnX
tag
válasz
laracroft
üzenetére
Ettől a google app erőszakoskodástól falnak tudnèk menni.

Meglátjuk hogy válik be, egyelőre (vègre) megvan az az èlmèny amit kerestem ès elvárt lett volna gyárilag... Mondjuk amilyen a szerencsèm, pont fizetèskor fog megviccelni a gpay...
Ha minden kötèl szakad èn is visszamászok TW ROMra ès rálockolom. -
laracroft
senior tag
Nekem is a xiaomi.eu volt a tökéleteshez közeli megoldas, de a folyamatos wallet szoptatás miatt átköltöztem a TW rom-ra. Most már ott járok, hogy megszoktam ezt is. Hogy mióta van ebben a rom-ban is a google naptár nem tudom, de nagy meglepi volt, hogy a mi calaendar ott van a play-ben, úgyhogy adb pucolás után most mi calendar-om is van 😀
-
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Mi Fitnessbe be vagyok jelentkezve egy régebbi Xiaomi fiókommal, amihez már nincsen telefonszám rendelve. Ez kínai régiós, ezért nem is tudok hozzá új telefonszámot (mert kínait kér) rendelni.
Hogyan tudnám exportálni a Mi Fitness adatokat?
Emailes módszer nem játszik, mert a kapott linkre kattintva be kéne jelentkeznem a régi fiókomba. Valami egyszerűbb kéne, minthogy naponként kiírogatom az alvási időt és hasonlókat.
-
JohnX
tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nagyon! Sarkalatos pont volt a telefon választásnál a kamera, szóval köszi már èrkezem is telegramra
Don't panic, visszahozon a tèmát.

Gyors próbákat tettem TW ès ID romokkal, de mèg mindig voltak hiányzó funkciók... Èrtetlenül álltam a dolog elött.
Most felmasszíroztam a Xiaomi.eu ROM-ot ès úgyèrzem megèrkeztem. Szóval most belakom ès meglátjuk a napi használatban mennyire lesz kènyelmetlen, bár most épp megy a GPAY ès a Banki appok.
Szerintem olyan funkciókat vadásztam eddig ami mèg a global ROMokon nem elèrhető...
Mindenesetre most teljes a boldogság.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha érdekel a fotózás, akkor ajánlok két Telegram csoportot, ahol kész gcam csomagokat lehet fellelni a 15U-hoz. Egyelőre ezek első próbálkozások, ezek később jobbak és jobbak lesznek, ahogy megismerik a készülékeket a modderek. De már így is jó eredményt értek el.
[link] Fotó Videó
[link] Alap ismeretek a telefonról, ez nem annyira releváns szerintem.De befejezem az OFF-ot, mert ez már nem a topik témájához tartozik.
-
oppo
csendes tag
Redmi Note 10. One tv alkalmazásban a kiválasztott csatorna elindul de amint elforgatom a telót hogy teljes képernyöben működjön, "Hibakód 2001" jelenik meg. Mi lehet a gond?
-
JohnX
tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Hát, ez a része engem is hidegzuhanyként ért, de persze vállalom, hogy ennek nem néztem mélyebben utána a vásárlás előtt.
Mondjuk úgy voltam vele, hogy ez is csak egy Android, nem lehet olyan nagy dolog rootolni, custom ROM-okkal zsonglőrködni... csak azóta eltelt pár év, mióta utoljára csináltam ilyesmit.
-
Atomgeszi
nagyúr
Xiaomi.eu gyakorlatilag egy kigyomlált china Rom. Minden fejlesztés elsőnek kerül bele.
TW ROM hasonló frissítési támogatással rendelkezik a global romhoz, csak nincsenek benne a barom EU korlátozások.
Ha biztosra akarsz menni akkor TW, mind banki mind mindenben talán a legjobb.
Nem próbáltam még, de, hogy úgy mondjam nem erre a politikára fizettem elő, amerre most a Xiaomi tart.
-
JohnX
tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Kb pont ez lenne a cél, szeretném kipróbálni a teljes HyperOS "élményt", kötöttségek nélkül.

13U-ról nincs tapasztalatom, S23ról vàltottam most 15U-ra, eddig nem bàntam meg, csak ezeket a felesleges BL Unlockolàs köröket kihagynàm az életemből.
Ebben a formában nem is merek álmodozni custom romok tesztelgetèsèről.Azthiszem ilyen rövid idő utàn is kezdem ezt megérteni, kipróbálnál egy jó kis ColorOS-t?
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha a legkisebb kötöttség kell és hivatalos ROM, akkor csak TW jöhet szóba szerintem.
Én ez a BL nyitásos baromság miatt engedtem el a 13U - 15U-ra való cserét.
Persze telegram csoportban könnyen beszélnek, akik 14U-ról váltottak, tavaly még 3 nyitási lehetőségük volt és elvileg meg is maradt nekik.
De valaki már napok óta szenved, hogy nem tud nyitni.Ha a következő szériát sem lehet nyitni, én szerintem elengedem a Xiaomi vonalat.
-
JohnX
tag
válasz
user26
üzenetére
Az átnevezős módszert ennek tudatában elengedem.
Csekkoltam a telót: "official international version." Gondolom akkor ezzel nem lesz gond.
Ez a Xiaomi-féle BL unlock egy borzasztó időrabló megoldás, + Ha jól olvastam a korábbi kommenteket, akkor ezt még nehezíteni akarják, vagy teljesen megszüntetni.
Viszont beleültetted a nem hivatalos bogarat a fülembe, azt hiszem, ezzel kapcsolatban indítok egy új nyomozást.
Gondolom, itt a fórumban ez már nem engedélyezett terület, szóval nem feszegetem.Köszi a részletes választ, hasznos volt!
Köszi neked is, #11172Atomgeszi! Utána nézek a TW ROMnak.
Nincs valami lehetőség, ahol összetudom hasonlítani a különböző régiók ROM-jait? -
user26
senior tag
Szia, kíváncsi vagyok, hogy mások mint mondanak.
1. Átnevezős módszer... nagyon régóta létezik, de az emberek elfelejtkeztek róla, és nem igényelték ezt a fajta megoldást, aztán újra felkapott le, "egyszerűbb - mókázás nélkül". Szép meg jó is, és működhet is, de ha a recovery rom, ne adj Isten rosszul települ fel, bootloopot is kaphatsz, és sajnos azt otthon zárt bl mellett nem oldod meg. Saját felelősség, de errőssen nem ajánlott.2. BL unlock, hát Xiaomi most evvel az új szabállyal jól tönkre tette a custom rom vágyakozók életét, csak álltalános tájékoztatás van hivatalosan, és a felhasználók beszámolói alapján lehet itt - ott olvasni róla. (Pekingi idő szerint 0:00 -kor 1 próbálkozás 50-50%, hogy sikerül vagy sem) Ha az engedélyt megkapod, akkor az 1 évre szól, tehát ha kinyitod, vissza zárod, és várakozás nélkül újra ki nyithatod. ( *várakozás, nyilván a 72 óra jelen lesz mindig elméletileg, az unlock progiba, snapdragon esetében)
Custom ROM -t nem szabad le zárni, mert bootloop lesz. A Xioami.eu is Custom ROM. Kinai verziós modellt globál fiókból NEM tudsz kinyitni, sokkal szigorúbb az ottani feltétel.
Itt csekkold le, hogy mid van... (Nem hivatalos úton kikerülik a MI Cummunity -t, lényegében, a szervízes fiókból pedig értelemszerűen nyitható minden)Ha nyitott a bootloader, akkor nem feltételen kell root, hogy tudj fizetni NFC- vel, többnyire azok a fejlesztők, akik nem sufni tuning rendszert készítenek, megoldják, hogy te gondtalanul tudd használni, nyilván, ha a google dolgozó a csínyt észre veszi bukta van, ebben az esetben OTA frissítésre kell várnod... vagy ha root + modul segítségével oldod meg, akkor az új pif modul verzió kell, vagy ha pl Xiaomi.eu -s vagy akkor ott az új injektor apk kell alap esetben. (Cumi, ha pont fizetéskor hasal el, de elég napra készen vannak a srácok evvel, jó esetben pár óra ha root + modul van, vagy max 1 nap, ha rom frissítés kell és élvezheted újra) Nyilván ha az integritásból 2 elem rendben van, működhet minden (basic, devices, strong), első kettő. Na de majd májustól lehet érdekessebb lesz...
Az nfc és a banki alklamazásokat leszámítva elég sok minden megoldható már root nélkül, pl hívás rögzítés."2025 óta viszont csak évi 1x nyithatsz.
Tavaly még 3 alkalom volt."
Utolsó ismert infórmációm hivatalosan: 1 MI fiókból 1 eszközt lehet, és igen csak 1x 1 évben, ha azt vissza zárod, nyithatod, de mást nem. Az egedély 1 évre szól. Az év végén áttvitt engedélyek elévülnek, állítólag. Az engedélyt ha meg kapod 14 napod van "aktiválni" a dev opcióba, különben a procedúra előről kezdődik.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
JohnX
tag
Sziasztok!
Megpróbálom rövidre fogni, pedig lenne mit írnom.
Múlt hét óta (többé-kevésbé) boldog Xiaomi 15 Ultra tulaj vagyok.
Szomorúan konstatáltam, hogy a remek EU-s szabályozás miatt a MIUI? Xiaomi? Mi? HyperOS? Nevezzük bárhogy is, a gyári alkalmazások helyett a Google „csodái” vannak, és ezzel együtt néhány funkció is hiányzik.
Már most lábrázást kapok a Google stock applikációitól, a kinézetükről nem is beszélve. Miután kipróbáltam pár alkalmazást a Play Áruházból, hogy enyhítsem a bánatom, rájöttem, hogy mindegyikkel van valamilyen fenntartásom. Jobban ragaszkodnék a gyári appokhoz, ahogy azt a gyártó megálmodta... vagy legalábbis kipróbálnám.
Szóval belevetettem magam az internet mélyébe, és több megoldást is találtam, de egyik sem tűnik sétagaloppnak, és innentől jönnek a kérdéseim.
Persze joggal mondhatják a rutinos fórumozók, hogy „Használd a keresőt”... és részben igazuk is van. Megtettem, több napig kerestem, olvastam, tanulmányoztam, de egyértelmű, pontos választ nem mindenre találtam. Talán így, egy helyen az utánam érkezőknek is hasznos lehet.
1. Az ún. átnevezős módszer
Ezzel lehetőségem lenne Indo/Taiwan ROM-mal frissíteni a telefonomat, és ezzel megkapnám az összes általam vágyott funkciót és applikációt: Dialer, -1 Screen, Widgetek, Naptár stb. (Hívásrögzítés nem releváns számomra.)
- Arról sehol nem találtam pontos információt, hogy minden tökéletesen fog-e működni, ha másik hivatalos ROM-ra cserélem (hálózat, Wi-Fi, GPay, banki appok stb.). Van valakinek mélyebb tapasztalata ezzel?
- Frissítéseket ugyanúgy megkapom, vagy lehetnek ebből gondok?
- Ha vissza akarok állni EEA ROM-ra, gond nélkül meg tudom tenni?
Voltak bejegyzések arról, hogy ez az átnevezős módszer csak akkor működik, ha újabb firmware-t akarok felhúzni a telefonra, de erről nem találtam egyértelmű megerősítést.
2. Bootloader Unlock (BL)
Ez tök szuper lenne, régen elég sokat custom ROM-oztam, és a Xiaomi EU ROM első blikkre egész szimpatikus megoldásnak tűnik... DE
A Community fiókom még csak 4 napos, és ahogy eddig olvasgattam, nem kis kálvária lesz kiimádkozni az "engedélyt", ezért egyelőre csak előzetes információt gyűjtök.
Úgy tudom, hogy unlockolt BL-lel nem működnek bizonyos számomra fontos appok (GPay, banki alkalmazások). Nem biztos, hogy izzadnék a Magisk-féle megoldásokkal, mert ahogy láttam, csak ideig-óráig működnek, és nem mindenre jelentenek tökéletes megoldást.
Olvastam, hogy a BL simán visszazárható, így ezzel a problémán át tudnék lépni.
- Ha visszazárom a BL-t, mekkora szívás újra kinyitni ? ha egyszer megkaptam a telefonra az UL engedélyt, akkor ki-be tudom nyitogatni, vagy ismét jön egy Community-s körbetáncolós, többnapos várakozás?
- Egy custom ROM esetében is biztonságosan lockolható a telefon (pl. Xiaomi EU ROM), vagy így készülnek a papírnehezékek?Minden egyéb javaslat, vélemény és tanács érdekel természetesen.
Köszönöm, ha elolvastad!

-
TTom65
tag
Sziasztok. Xiaomi 14T pro-hoz szeretnék csak ikonokat nezni/letölteni a gyári téma szerkesztőben külön nem találtam ilyen lehetőséget. Van ahol van ilyen és nem kell másik launcher? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
AttilaMvh
tag
Sziasztok.
1. Poco X6 pro 12/512-n (HyperOS 2.0.102) sehol nem találtam lehetőséget beállítani, hogy a wifit bekapcsolja otthon, meg munkahelyen ( lokáció alapján). Samsungban natívan volt ilyen, itt próbáltam taskerrel megoldani, de nem műkszik, valami olyasmit panaszkodik, hogy Android 15 alatt nincs jogosultsága wifit kapcsolgatni. Nem csatlakozást állítanék be, hanem bekapcs-kikapcsot. Úgy szeretném, hogy ismeretlen helyeken wifi alapból off legyen, ha kell bekapcsolom kézzel. Köszi ha segíttek ötletekkel.
2. A nejem X7Pro-ján ami szintén HyperOS 2.0 a beállításokban megjelenik AI-re vonatkozó opció, ami az én X6Pro-mon nincs. Lehet valami köze annak, hogy az enyém MIUI-ról indulva jutott HyperOS-re, (nem volt gyári visszaállítás- macerás a sok alkalmazás miatt) a nejemé pedig azzal erkezett? Vajon a FR segítene ezen, vagy mindegy az én vasamon nem lesz ilyen AI opció, esetleg én nem vagyok jóban a HyperOS-el? -
kreg
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most én se mert pont nem jön semmi😃 Ha lesz valami majd teszek be képet.
-
-
kreg
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oldalt. Ez a buborékos megjelenités vagy mi a bánat.
-
-
kreg
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem vagyok. Az újraindítás nem tudom használ e,de majd kipróbálom. Egyébként ez nem modelspecifikus probléma,a Redmi Note 13 Pro ugyanezt csinálja.
-
-
kreg
aktív tag
Ha jön egy üzenet (sms,messenger,akármi),kirakja az ikont,de ha rábökök nem nyitja meg ablakban hanem rinyál hogy lépjek ki az osztott képernyős nezetből...Rohadtul nem értem.
-
Dinter
addikt
Sziasztok. A Poco F5-öm szombat óta 4-szer random újraindult. Valaki tudja mitől lehet és mi lehet a megoldás?
-
playmore
tag
Sziasztok! Először is bár megkésve, de köszönöm a segítséget jó múltkorában, sikerült kiirtani a reklámot az anyukám telefonjából, nagyon örült. Emiatt (is) lett (még) egy Xiaomi a családban (X7Pro has számít valamit). Viszont megint kérdéssel fordulnék hozzátok ami valószínűleg abszolút amatőr, de amit magamtól találtam azzal nem lettem sokkal okosabb. Témázásról lenne szó és előre bocsátom abszolút átlag user szinten vagyok. Nézegettem a beépített programot és elég szegényesnek tűnt a kínálat, mintha a legtöbb kategóriában ugyanazok mentek volna és kicsit allergiás vagyok az AI generált képek tucatjaira is. Lényeg a lényeg, hogy próbáltam keresgélni valami oldalt ami jobban átláthatóan / kereshetően listázza ezeket, mert Redditen azt mondták hogy ha nem tudod mit keresel akkor nem is fogod megtalálni a beépített progiban sem. Ami listázó oldalakat találtam, ott hasonlóan alig volt valami. Közben olvasgattam, hogy ennek a proginak van valami Kínai verziója ami sokkal jobb/több meg vannak más progik is amivel be lehet importálni mtz(?) fájlként külsős cuccokat is. Gondolom a Kínaihoz már mókolni kellene ami nekem valószínűleg túl sok. Bár talán egy apkt még fel tudok telepíteni.
Lényeg a lényeg, hogy tudtok-e valami forrásokat linkelni ahol elindulhatok valami irányba ezzel kapcsolatban. Nem kell mindent a számba adni, de mivel abszolút nem vagyok benne ebben a MIUI/HyperOS témában ezért nincs nagy bizodalmam az ismeretlen programokra/webcímekre mutató kommentekkel. Köszönöm! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Ungibungi
üzenetére
Nézd, én 13 Ultrát még MIUI-val kaptam. Gond nélkül nyitottam.
HyperOS a szívás.
Szóval így úgy mondanám, hogy vagy keress olyat, amin MIUI van (13-as szériával bezárólag) vagy olyat, aki már nyitott egyszer BL-t és nem is zárta vissza.
Én, ha jól emlékszem TW/indonéz ROM-hoz is BL nyitást kell eszközölni, de majd kijavítanak a többiek. A legjobb, ha visszaolvasol, vagy választasz régebbi készüléket
-
Ungibungi
csendes tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Köszi! Belevetem magam a korábbi hozzászólásokba!
... akkor eleve a meglévőhöz képest olyan használt újabb verziójú mobilt kellene keresnem amiben volt már ROM csere és működik benne a hívásrögzítés? .... úgy érzem, hogy ez sem járható út, hiszen tűt keresnék a szénakazalban!
Basszus ezek szerint meg kell tanulnom az android fejlesztést, hogy tudjak magamnak írni egy hívásrögzítő app-ot
, ami reklámmentes és tökéletesen működik
? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Ungibungi
üzenetére
Passz. Hála istennek kimaradtam belőle, frissítésként kaptam meg a 13U -ra a HO-t, de akkor már nyitott BL volt.
Ha megpróbálsz itt visszakeresni, nemrég (max 200-300 hsz ezelőtt szerintem) látod, hogy páran szenvedtek vele, hogy mi lett a végeredmény nem tudom, szerintem semmi.
Talán Komáromi Attila tudja a megoldást. Hivatalosan nyitható a HyperOS(HOS2 alatt ugyanez a metódus), de gyakorlatilag meg 0.1 másodperc alatt elfogynak az aznapi slot-ok.
-
Ungibungi
csendes tag
válasz
zsoltip
üzenetére
Telefon vásárlás előtt állok. Jelenleg egy őskövület redmi note 4 -es telóm van. Amit használok rajta az csak a hívásrögzítés, és pár app amik közül a 7-es android verzió miatt az app újabb verziójára való áttérés már nem működik. Az utóbbi miatt vált szükségessé a készülék csere.
Amit kinéztem az a redmi note 14 pro. Ebben a típusban is megoldható a ROM csere, úgy hogy lehessen hívásrögzítést aktiválni?
Vissza olvasva itt a TW -ROM-ot ajánljátok, azt hogy tudom majd kicserélni a redmi note 14 pro-ban? Linket tudtok adni ahol van leírás erről?
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Röpke kérdés, hyper 2 -ben van lépésszámláló app, amit használni lehet?
-
akcreative12
friss újonc
-
konrada
tag
válasz
akcreative12
üzenetére
Nekem 14T van, szóval nem biztos, hogy azonos, de így próbáld:
Telepítsd fel a Google Gemini-t - azon a szöveges, fényképes kereső AI funkciók érhetőek el, és a párbeszéd - illetve a gyári fotónál a fénykép szerkesztésénél alul a legszélső az AI funkció: itt lehet a képekről törölni tárgyakat, embereket, stb...
(Nekem 2.0.5.0 van fent, ez alatt nem biztos, hogy mindez működik.)
(Ha már AI funkció - bár lehet hogy volt előtte is: xiaomi alkalmazásban a dalkereső - lehúzható menüben is elérhető - mely dudolásra is képes megkeresni a dalt, azaz nem kell pontos cím, előadó, illetve teljesen megegyező dallam (mint a Shazamnál, amelynél egy kocsmai előadásból ez nem elérhető.)
-
akcreative12
friss újonc
Szevasztok!
Tudja valaki, hogy miért nem találom a Telekomos 13T telómon az AI funkciókat? Tegnap frissítettem Hyper os 2-re, de semmi! Még akkor sem találtam, mikor a rejtett beállításoknál bekapcsoltam az AI motort! Ez valami EU-s tiltás, vagy nálam van a hiba? -
Met
nagyúr
Amióta frissült a telefon 2.0.2.0-ra, újraindítás után formázni akarja az SD kártyát mert probléma van vele.
Erre van valami megoldás?
Amúgy a kártya látszólag működik, mert fényképeztem és nem sírt hogy nem tudja a kártyára menteni a képet. -
t.imi
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Eddig értem
Gondoltam én, ha a normál sebesség aktív, nem tolja tele pár perc alatt. Azért is vettem, ha nekem is 1x majd sos kell a telefon, akkor aktivalom a gyorstöltést.
[kép]
Kollégám így használja majd két éve az Xiaomi 13 telóját, azt mondja semmi gondja az akkuval, én maradnék a megszokott töltésnél.
Pimpim, azt már beütöttem köszönöm ! De nem nyert.
[kép] [kép]
Üzeneteknél, FB értesítéseknél, stb is villog a drága. Az valamelyik al, al, al, almenüben volt/van elásva. -
Landsmann
addikt
Töltés: Szerintem igen. Nekem Notze 13 Pro 5G van, 5500-as akkuval. 67 W-os töltő van hozzá. 20 %-ról 100-ra 45 perec alatt feltölti. Szóval ha az arányokat nézzük, nagyjábóül stimmel. Hozzáteszem, csak akkor szoktam ezt a töltőt használni, ha gyorsan kell feltölteni. Amúgy egy 18 W-os töltőt használok.
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
14T pro topikból másolom, kis segítséget szeretnék kérni:
Az AOD másnak is rapszodikusan működik?
Energiatakarékosság nincs bekapcsolva, egyedül 00.00 és reggel 7 között kapcsol ki beállítás szerint.
De, többször napközben is el, eltűnik.
Illetve nem veszi vissza a fényerőt az AOD este, vagy sötét helyen, nappali megvilágítás erősséggel működik. Ez már a kisebbik gond vele.Másik a töltés.
Vettem egy 120w gyári töltőt, normál mód mellett is kb 20-25 perc alatt felpumpálja 15%-ról. Ez normális?Harmadik, tegnap este bekapcsoltam a "vakus villogás értesítést", de ma már kvára nem találom a katyvaszban
Szerintem 4 óra SOT sem volt meg vele, inkább kikapcsolnám. Ha, meg lenne... -
Met
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Passz, MRV Patch Managert használok.
Azt hiszem itt találtam rá.
Hetente egyszer frissítem az appokat. -
Met
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A Messenger és FB appra gondolsz?
-
zsoltip
őstag
válasz
ginola
üzenetére
BL nyit, TW ROM telepít, BL zár.
Natív ADB, vagy ADBAppControl programmal Bloatware-ek törlése.
Reklámok, hirdetések kikapcsolás.
NINCS szemét és reklám!!!Voila: Hívásrögzítős, kártyás fizetős, automatikusan frissülő ROM.
Én egyelőre pozitívan értékelem a xioami.eu ROM-mal járó járulékos tevékenységekkel szemben. -
nimfas
addikt
válasz
ginola
üzenetére
Bootloader nyitva van EU rom van rajta. Pont azzal szívok, mert a kártyás fizetéshez időnként frissitgetnem kell azt a részt. A gyári rommal meg a hívásrögzítés nem megy rendesen csak külső programmal de azzal sem 100-as a dolog.
TW rom esetén állítólag visszazárt BL-el mindkét probléma megoldódik.
-
ginola
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha nem gyári romot szeretnél gyárira cserélni, akkor mindenképpen nyitni kell a telefont!
Nálam teljesen kiverte a biztosítékot, hogy az ikonokat nem lehet rendesen rendezni, csak két opció van. Illetve a szinkronizálás csempe eltűnt. -
-
ginola
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A kedves kérdező gyári romot szeretne egy másik gyári romra cserélni. Ehhez az a feltétel szükséges, hogy a kinézett rom frissebb kiadású legyen, mint a telefonon lévő rom legújabb változata. Fájl átnevezéses módszerral ez simán kivitelezhető nyitás nélkül.
A xiaomi.eu romhoz nyitni kell a telefont, viszont megéri. Bár néha vannak benne apró hibák, alapvetően jobb, mint a gyári globális rom. Több a beállítási lehetőség...
Nem kell twrp a xiaomi. eu romhoz, a nélkül is megy már. -
-
ginola
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem, ehhez nem kell nyitni a telefont.
Nimfas:
Xiaomi.eu rom is ajánlott, nincs reklám benne! -
Met
nagyúr
Módosított messenger és fb appot használok hogy a chatfejek kerekek legyenek.
Most frissül a 2.0.2.0-ra a telefon, a gyári appal továbbra sem lesz kerek a chatfej? -
-
nimfas
addikt
Ha jól értem ezt (TW rom) fel tudom tenni a Poco F5 Pro telefonomra és megmarad a hívásrögzítés funkció és a bankkártyás fizetéssel sem lesz vacakolás és nem szükséges hozzá mókolgatni időnként hogy működjön?

-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki, hogy ez az alany Redmi Note 13 5G, HyperOS 1.0.17.0.VNQEUXM Android 14 mikkor kapja meg a HyperOS 2 Android 15 frissítést?
Vagy ez a készülék egyáltalán megkapja-e?
Családban van Redmi 12-es amely már régen megkapta ezeket a frissítéseket.köszi
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Egy RedmiNote 13 NFC sapphiren-t szeretnék rootolni.
YT videót találtam hozzá, bootloader nyitásnál elakadtam.
Ahogy hsz-k visszaolvastam, más is járt így, hogy kb lehetetlen volt a community app-ból megoldani, mert mindig azt írja, hogy próbálkozz máskor, na nekem is ugyanez a helyzet.Valaki esetleg tudna segíteni?
Root lenne a cél, network signal guru-hoz. -
Faby
senior tag
Na, egy újraindítás után települt.
Megvan a 4x6-os elrendezés, de nincs benne sok köszönet.
Az ikonok maradtak ugyanolyan kicsik, a térközök köztük nagyok, ikonméretet nem tudok állítani.
A távolság a képernyő szélétől oldalt is és lent is nagyobb.
Ugyanazzal a layouttal, háttérképpel, ikonpakkal sokkal csúnyább az egész.Korábbi verzió:
Mostani verzió:
Ennyi erővel mindegy, ha marad a 4x7-es elrendezés.
-
Faby
senior tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Ok, ez jó hír, csak éppen nem települ nekem.
Nem tudom, miért. -
-
Pimpim
csendes tag
válasz
Tompika777
üzenetére
[link] ez poco , nem irtad hogy mire kell .
-
jacis
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hogy néz ki a névjegyek app ikonja. Lehet hogy totál vakon vagyok de nem találom. Segíts légyszi.
-
user26
senior tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Szia, értem. Ohh poco..., akkor ja ez nem jó, poco launcher kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux felhasználók OFF topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha minden kötèl szakad èn is visszamászok TW ROMra ès rálockolom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, ami reklámmentes és tökéletesen működik