Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena
"A HyperOS felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha kell esetleg a gesztusvezérlés és nem 3 gombbal akarja használni, akkor kiesnek a launcherek sajnos.
-
ginola
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm.
Mivel a Poco X6 prot nem tudom nyitni, így számomra ez a telefon nem érdekes, valószínűleg meg is válók tőle, pedig jó lenne... -
-
ginola
addikt
Hyper OS 2 esetén a sűrű ikon elrendezés pici ikonokat szül, erre van megoldás? 5 oszlopos nézetet preferálok.
-
ginola
addikt
válasz
user26
üzenetére
Pont témába vágó az írásod!
X6 pro nyitás sajnos nem megy bármilyen mi accounttal próbálkozom ( 2 db 32 napos mi account és 3 db ismerős, de aktívan használt account). Egyrészt nem tudom a mi unlock esetén hozzáadni a fiókot átnavigál a community appba, itt pedig minden próbálkozás esetén egy későbbi dátumot ad meg. -
user26
senior tag
válasz
Hawk02
üzenetére
Szia @Hawk02! Pár gondolatot szeretnék megosztani, nem csak veled, másokkal is, a témában kapcsolatosan. Beszélgettem több emberrel több helyen. Kérek mindenkit, hogy seki ellen nem beszélek, és senkit sem akarok sérteni! Tévedhetek, nekem is mondhattak valótlan, messzíről jött ember meg mondhat bármit. Szóval senki ne vegye fel, nem vitaként írok!
Jelen forma szerint 1 éven belül, 1 globális fiókkal 1 eszköz nyitható. Ha azt az eszközt újrazárod valamilyen oknál fogva, akkor azt újra nyithatod, idővárakozás nélkül, amennyiben mindent hivatalos módon csináltál.
Nem számít, hogy régi 10+ éves, vagy 3 hónapos a MI fiókod, hivatalosan egyformán kezelik. Ha a bl zárva van, kapható OTA frissítés, ha nyitvan van akkor nem. BL nyitáshoz, a MI fiók és az eszköz össze "bindeléséhez" a MI Community -ba kell előszőr kérvényt kérni, ha az megvan, akkor az eszközön a fejlesztői beállításokban, sikerülni fog a "bindelés". Ezek után a szokásos procedúra történik, MI Unlock progi lefuttat, ír egy időt, levárod, és amikor letelik újra rá próbálsz, akkor nyitni fog.
Mivel a szerverek folyamatosan frissülnek a különböző FW-k miatt, lehetnek gondok ebből kifolyólag a Xiaomi szerverein, ami miatt hiába csinálsz mindent jól, akkor sem fog működni. A "kiskapus" megoldások különböző eszközökön működhetnek, de nem egységesen. Például csak fix verziójú Unlock -al próbálsz nyitni. Számos esetben Fiók próbléma van, amit te is írtál, ki kell lépni, be kell lépni, törölni a gyorsítótárat, újraindítani, újra telepíteni a Mi Community -t, röviden tömören "kanosszajárás.." mivel a szerverek nem működnek jól. A Xiaomit ez érdekli? NEM. A Ximia NEM nyújt támogatást a bl nyitáshoz.
Egyéb alternatív nyitások (himihumi) két alpavető dolog létezik, de vannak variáció. Le egyszerűsítve ingyenes, és fizetős, a fizetős minimum 50 USD. Az ingyenes variációknál különböző tanúsításokkal (lopott, feltört, kölcsönkért, stb) dolgokkal vannak ellátva módosított fájlok, amivel vissza vannak minősítve bizonyos dolgok, és ez miatt lehet kikerülni a MI Comminity -t. Nincs garancia rá, hogy meddig, hol működik, akár Bootloopot is okozhat. A fizetős variáció elméletileg szervízes fiókból működik (lopott, feltört, kölcsönkért, stb).
E témában próbáltam össze szedni a dolgokat, nem én állítom ezeket! Csak elszerettem volna mondani, kapcsolatok alapján eddig jutottam. Tévedhetek, tévedhetnek! Xiaomiról tudjuk milyen titokzatos...
Illetve azt is olvastam, de e témában már nem merültem el, hogy az MTK -s modellek esetében nincs is ekokra "cirkusz", mint a Qualcom esetében. Erről többet nem tudok, nem is érdekel már, nem is vásároltam mtk -s modellt. -
hrabanc
tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nekem sem rakta ki a gyorshívás ikont! Jobb oldali legszélső képernyőre sem!
Találtál valami megoldást? -
ginola
addikt
Csináltam új MI accountot, lejárt a 30 nap, de ugyanúgy nem tudom hozzáadni a fiókot a mi unlocknál, hivatkozik a community appra, ahol ugyanúgy kitolja a dátumot 1-2 nappal, mint eddig.
Mit rontok el?
Poco X6 Pro az alany. -
zsoltip
őstag
HyperOS 2 rendszeren a teljes képernyős mód/megjelenítés miért nincs az app bellítások között? Hogyan lehet ezt orvosolni a kívánt app esetében?
-
szkaroly
őstag
válasz
bizmark6
üzenetére
Én a BlueMail-t használom, de szerintem a Gmail-nál csak jobb van.
Érdekes egyébként, a tesztekben ki van hangsúlyozva hány bloatware program van alapból a telefononon. De az sosincs odaírva hogy hány Google féle app van rajta, szükség van-e ezekre (nekem nem nagyon, Térkép-Naptár-Play-Earth és most már az Authenticator és vége). Ezeknél persze az uninstall se megy.
-
-
bizmark6
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszönöm,az építő jellegű hozzászólásod.
-
bizmark6
tag
Hogyan,és hol kell beállítani,hogy a gmail fusson a háttérben?Már két napja szenvedek vele,minden lehetséges módot kipróbáltam.Az alkalmazás adatlapon nem látszik egyéb engedélyek,ahol beállíthatnám. (redmi note 13pro 5G hos 2.0.3.0)Valami ötlet?
-
-
konrada
tag
Az AI fotók elvileg tudja Hyperos 2-ben a tárgyak eltávolítását - helyük kitöltését - de nem találom, hogyan kell.
-
yanna
addikt
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Egy főpróba azért nem árt, nehogy meglepi legyen.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kikapcsoltam ott a csengőhangot, most jó.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, úgy néz ki, hogy sikerült kikapcsolni.
-
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Az szintén a képen bekarikázott részen módosítható. (Hogy milyen hang legyen, adjon-e ki egyáltalán bármit, rezegjen-e, stb...)
-
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
A képen nem az Óra app beállítások menüje látható, hanem az alkalmazás Alkalmazásadatok oldala. Elérése: hosszan nyomsz az Óra app ikonján, majd Alkalmazásadatok.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, kipróbáljuk, bár nekünk nem pontosan így néz ki az óra beállítási menü.
-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja, hogy ez értesítés. Úgy már más. Azt hittem rendesen ébreszt.
-
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Az egy óra múlva esedékes ébresztőnek is van egy értesítési beállítása.
Ha ennél kikapcsolod a rezgést, egyebet, nem fog jelezni.
Sőt, az ébresztő beállításain belül ezt az egész egy órával hamarabb értesítsen dolgot ki lehet kapcsolni. (Az Óra appban: Beállítások - További riasztási beállítások - Értesítés ébresztés előtt.)
-
yanna
addikt
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Ilyennel még nem találkoztam, de nem is hallottam.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Üdv mindenkinek. Vettem a feleségemnek egy 14T-t. Nagyon meg lenne vele elégedve, de egy probléma az agyára megy. Ha beállítja az ébresztést akkor az az ébresztés előtt egy órával elkezd csörögni, őrömmel értesíti, hogy egy óra múlva ébreszteni fog, és ébreszt is.
Hol kell ezt kikapcsolni? Letöltöttem rá másik órákat, de vagy nem működnek, azt írja, hogy az "AI" megakadályozta az ébresztést, vagy ha működik (itt nincs előébresztés) akkor ömlenek a reklámok. Tud valaki segíteni, hogy erre a problémára mi a megoldás?
-
Landsmann
addikt
És akkor még nem került szóba az sem, hogy az 5G SA hálózatok elérése meg le is van tiltva gyárilag. Nem tudom, hogy minden márkánál-e de a Xiaomikon igen. Persze ennek most még nem sok jelentősége, de az NSA 5G nem az a hálózat, amivel az 5G-t reklámozzák.
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
nfsu17
üzenetére
Igazad van, hiányos az információm.
Én Budapesten vagyok, volt Vodafonos, és előfizetéses a telefon
Akkor ez az 5G nem is olyan nagy szàm mint ahogy beharangozgatjàk ??
Sokszor úgy hirdeti a TV, meg minden szolgáltató, mintha a menyország szállt volna le a földre.
Menjenek el a francba akkor. 😄😁😆 -
nfsu17
veterán
válasz
Tamás1966
üzenetére
"Az 5G-s telefonok hiába 5G-sek, az csak akkor működik, ha engedélyezve van az 5G ??"
A telefonban le lehet tiltani (vagyis inkább nem engedélyezed), hogy rámenjen az 5G-re.
(én pl nem használom az 5G-t)Ezen felül az előfizetési csomagodnak is kell tudnia.
(nekem pl. nem tudja a domino-s kártya...tavaly tudta, míg ingyen engedélyezték)Én tegnap jártam az egész vàrost éjjel, mobil nettel voltam, és pont azt figyeltem, hogy mindíg Csak 4G-t írt ki kapcsolódásnak a jobb felső sarokban.
Nem tudjuk milyen város, sem azt, hogy ki a szolgáltató.
Pl. nálam telekommal kb 1-2 helyen van a városomban 5G.
Yettel-el ez az arány sokkal jobb lenne. -
válasz
Tamás1966
üzenetére
Igen, külön lehet kapcsolgatni SIM-enként, hogy mi legyen a preferált hálózattípus. Több okból is praktikus egyébként az állíthatóság.
Itt találod: Beállítások/Mobilhálózatok, itt kiválasztod a SIM-et fent, ami kezelni szeretnél, majd ott Preferált hálózattípus.Sidenote: egyébként nem szoktam látni, hogy bárki felhívná rá a figyelmét az előfizetőnek, hogy ellenőrizze le, hogy az előfizuja egyébként tartalmaz-e 5G szolgáltalást és hogy egyáltalán elérhető-e azon a területen, ahol ő használja a telefont avagy hogy ellenőrizze, hogy mi a preferált hálózattípus a telóján. Csak megy a marketing, hogy 5G, 5G, 5G és hogy a teló tudja. Hasonló ez, mint a 100-200 megapixeles szenzorok, közben meg a mezei felhasználó soha a büdös életben nem fogja átkapcsolni ebbe a módba a fényképezőt és simán használja 12 MP-ben. Kevés a jól tájékozott és tudatos felhasználó manapság már.
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Szia. Megnéztem én is a linket amit kitettél. Most akkor valamit nagyon nem értek.
Az 5G-s telefonok hiába 5G-sek, az csak akkor működik, ha engedélyezve van az 5G ??
Én tegnap jártam az egész vàrost éjjel, mobil nettel voltam, és pont azt figyeltem, hogy mindíg Csak 4G-t írt ki kapcsolódásnak a jobb felső sarokban.
Még csodálkoztam is.
Nem értem ezt a dolgot teljesen.
Pár szóba leîrod nekem, hogy akkor most itt miről is van szó ??
Köszi. -
Cs1csó
titán
Sziasztok! Van egy Redmi Note 10S telóm naprakész rendszerrel, a problémám:
A gyári időjárás alkalmazás nem túl "meggyőző" (most pl. köd van de azt írja kitartóan, hogy "jégeső") lehet módosítani az adatszolgáltatót, vagy esetleg másik alkalmazást tudtok ajánlani?
(A lokalizáció is jó)
-
ginola
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Milyen telefon?
-
zsoltip
őstag
AI képjavítás vajon miért nem kapcsolható be. Szürke (grayed) a kapcsolója. Lehet ezen segíteni?
-
ginola
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ezt már próbáltam és hibát dib, amire guthubin se tudják a megoldást.
-
janakbacsi
őstag
xiaomi 13t telefonom jelenlegi állapota:
hyper os 1.0.17.0.UMFEUXM európai régiójú rom
android verzió: 14amit szeretnék rátenni bootloader nyitás után fastboot módban:
miui 14 tajvani régiójú rom
android verzió: 13Ha flash közben/után visszazárom a bootloadert, akkor el fog indulni a készülék a tajvani rommal? vagy tégla lesz belőle és el sem indul? köszönöm a segítséget.
-
bizmark6
tag
Kedves fórumtársak!
Adott egy redmi note 10s készülék,abból szeretnék "átköltözni"
egy redmi note 13 pro 5G telefonba.Mi lenne a legegyszerúbb módja,hogy minden alkalmazást,jelszót,kinézetet,üzenetet,telefonszámokat,ésemaileket átköltöztessek az új telefonba.Egy szóval,minha misem tötrént volna.Van MI cloud mentés,illetve google mentés is.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Faby
senior tag
válasz
spike70
üzenetére
Az nem ugyanaz. Azzal az alkalmazások indítását tudod minta megadásához kötni, megakadályozni, hogy a minta/jelszó nélkül elindítsd.
Szóval az eredeti kérdés továbbra is fenn áll, mivel tudom visszaállítani a lakat/osztott képernyő/kép a képben/alkalmazásadatok helyi menüt?
-
nfsu17
veterán
-
Tamás1966
aktív tag
Helóka.
Xiaomin, hogyan lehet a fentről, jobbról lehúzott ikonok alá fölíratot varázsolni.
Úgy tudom, hogy lehet. Így az ember csak sötétben tapogatózik. Mindíg be kell kapcsolni a szerkesztést, mert akkor kiírja.
Képet csatizok. [kép] -
reboot után jön az üzenet hogy "device locked"
Az FRP-lockkal kapcsolatban tilos segítséget kérni, azzal kapcsolatban infót adni! -
Faby
senior tag
Nem tudom, mennyire telefonspecifikus, inkább itt kérdezem.
A feleségem telefonján (Redmi Note 10 5G) nem tudom "lakatolni" az alkalmazásokat.
Az alkalmazásváltóban ha hosszan rányomok, nem a helyi menü jön be (lakat, osztott képernyő, kis ablak, fogaskerék) hanem egyből az alkalmazásinfót hozza be.
Nem emlékszem, hogy én elpiszkáltam volna valamit, nem rég volt gyári beállítások visszaállítása, kapta meg a felkínált frissítést (nem tudom, milyen verziót)Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a megoldás?
-
zsoltip
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt nem tudtam. Úgy értelmeztem, hogy ha A accounttal nyitod, ahhoz lesz rendelve, és nem tudod másikkal használni. Ha úgy van, ahogy mondod, örülök neki.
-
Gynt
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mire gondolsz? Most így hirtelen nem látom, hogy mi hiányzik?
-
WhiteWalker
nagyúr
Amúgy tök jó , hogy valamelyik MIUI Gallery app frissítéssel kivették egy csomó AI szerkesztő funkciót.

Kapott egy frissítés törlést, így "visszaállt" a gyári állapota.
-
mjani1172
addikt
Na. Fent van a tajvani-rom, 14T-Pro-n.Nagyon nagy küzdelem volt, a fiam csinálta. BL-t szerettem volna nyitni, de nem ment.
1. Szerintem a BL-nyitás azon formája, ami a community-n keresztül menne egyszerű kínai hazugság. Soha sehol nem láttam olyat aki azon keresztül nyitott volna még indiai hablatyolós videót sem.Tehát ezt el lehet felejteni.Vagy életed végéig vársz majd másnapra, hátha
2. Ennél a telefonnál az indonéz rom semmire sem jó.....
3. A tajvani rom viszont jó. Jól működik. Nekem a cserés megoldással ment fel, nem a gyors rányomóssal, hanem Alonso69 megoldásával ami a Xiaomi 14 fórumon van. De azzal sem simám, állítgatni kellett rajta. -
-
zsoltip
őstag
Nem tudom a saját Xiaomi-fiókomat társítani a telefonomhoz, csak egy másik accountot. Nevezzük utóbbit "B" - nek.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
Ha a következő történik: a Xiaomi 14 készülékemet "B" iókkal társítom, majd feloldom a bootloadert, telepítek egy másik régióhoz tartozó ROM-ot, majd visszazárom a bootloadert, akkor ezek után használhatom a Xiaomi 14 készülékemet a saját fiókommal?
-
zsoltip
őstag
Írtam a Xiaomi-nak... Más fiókokkal működik a a biding.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
ginola
üzenetére
A fiókodnál lesz a hiba azt gondolom.Nekem is volt ilyen próblémám.Az a fiókom,mely több mint 10 éve megvan nem lehetett összepárosítani a telefonommal és a mai napig hibát ír, mint neked és a communitybe irányít át..Azután készítettem egy újat és 30 nap letelte után semmi gond nélkül összetudtam kapcsolni a fiókom a telefonnal.Kettő Xiaomi telefonnal is összetudtam így párosítani a fiókom. Egyiket nyitottam és custom romot tettem fel,másikat nem nyitottam, mert mtk processzor van benne.
-
Hawk02
aktív tag
-
-
Hawk02
aktív tag
válasz
ginola
üzenetére
Xiaomi Communitybe belépek.Több dolgom ezzel nincs tovább.
Fejlesztői beállítások belépek.Ott bekapcsolom a következőket: OEM-feloldás, USB hibakeresés, Alapértelmezett USB beállítás:fájlátvitel.
Ezek megvannak, utána mobiladatkapcsolat,wifi kikapcs, MI Unlock állapot-Engedélyek szükségesek-Elfogadás, Fiók és készülék hozzáadása.Hozzáadva!
Arra figyeljetek,hogy egy ki-be belépést csináljatok a telefonotokon a Xiaomi fiókból,most próbáltam párosítani és elutasított(3 napja frissítettem le a telefont), de csináltam egy ki-be belépést és engedte párosítani a telefont a fiókkal.
MiUnlock Tools indítása és nyitás elindítása.Ott kapni fogsz órában várhatóan,hogy mikortól nyitható.
Nekem ez működik és azzal a verzió számmal,amit már korábban leírtam és ne engedjétek frissíteni mikor felajánlja!!!
MI Unlock Tools 7-6-727-43 verziószám. -
nfsu17
veterán
Hello.
Mint ha valamelyik teló topikjában olvastam volna hasonlót...
Apám kapott egy Redmi Note 13 telót.
Gmail
Minden értesítési engedély megadva, hang, rezgés minden. Nincs néma módban.
Most hagyjuk azt, hogy mikor jön meg az email
- amúgy most egész gyorsan - de semmi hang+rezgés nincs.
Felvillan a kijelző, látom, hogy jött levél, és ennyi. Se hang, se rezgés, semmi.
Restart volt.
ami szerintem beállítás van, azzal működnie kellene.
HyOS 1.0.9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jövedelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4867
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4866
- iPhone 13 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4865
- Samsung Galaxy S25+ Plus 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Független Megkímélt/1 hónap gar./Akku 100%/p4864 Azonosító:p4864 Tartozékok
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hol kell ezt kikapcsolni? Letöltöttem rá másik órákat, de vagy nem működnek, azt írja, hogy az "AI" megakadályozta az ébresztést, vagy ha működik (itt nincs előébresztés) akkor ömlenek a reklámok. Tud valaki segíteni, hogy erre a problémára mi a megoldás?