- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ennek számtalan oka lehet. A baj abból adódik, amikor az eladó az érdeklődést már vásárnak tekinti. Szabad kérdezni, érdeklődni, aztán az ember átgondolja, elolvassa, közbejött valami, mégsem fér bele. Egy vadidegennek nem beszéljük ki a pénzügyi helyzetünket.
Én is szoktam kérdezni, érdeklődni (természetesen nem csak úgy, hanem konkrét terméket keresve), aztán elolvasom a válaszokat és gondolkodom rajtuk.
Természetesen nem túráztatom az eladót, nem kérek még tíz képet, amiből kettőt a naplementében csináljon. Csak olyan dolgokat kérdezek, amire pár percen belül tud válaszolni. Ha a sajátja a termék, amit árul, és nem másét árulja. -
janeszgol
félisten
Hal istennek itt a PH!-n nincs ilyen idointervallum. A csalas az csalas. En vasaroltam tole szemelyesen, korrekt arc volt.
Ha nem tudja azonnal feladni, akkor utalja vissza a penzed. Nem ám bele fog esni a csalo spiralba, hogy lehuz mast, hogy teged kifizessen es igy tovabb.
Szégyen! Tenyleg korrekt volt, meg ahogy olvasom massal is (laptop csomagkuldes).Az urlapot hiaba toltod ki, penzt nem ad vissza neked a bank.
-
janeszgol
félisten
Semmit. Senki nem tudja, hogy mit küldtél, csak te, meg az, aki átveszi a csomagot.
Téged itt megfigyelnek egy ideig, aztán ha nem jön több panasz rád, akkor "tiszta" leszel.
Ha ő nagyon erősködik, akkor majd feljelent. Ha nem teszi meg, akkor vedd úgy, hogy nincs ebben több.
(Így korrekten el tudod neki küldeni a cuccot, de át is vághatod. Ez rajtad múlik. Rajta meg az, hogy mennyire veszi komolyan.* Erről szól az online adásvétel.)
Itt az oldal üzemeltetői pedig annyit tudnak csinálni, hogy ha megkeresi őket a rendőrség, akkor adatokkal szolgálnak.*Engem is átvágtak kettő éve. Kétszer is. Oké számítottam rá, így olyan értékben vásároltam, ami nem fáj. (15k, meg 22k.) Mindkét esetben pár napon belül ment a feljelentés. Az egyik esetben facebook fiók is csatolva lett, a másik esetben pedig az a vállalkozás, aminek a számlaszámát megkaptam és arra utaltam. Természetesen mindkét esetben azt írta vissza a rendőrség, hogy nem beazonosíthatók az illetők. Ennyit erről.)
-
janeszgol
félisten
Ez félreinformálás.
1, pénz nem hívható vissza magánszemélyeknél. Sohasem.
2, bármi van benne, a csomagküldőszolgálat nem vállal érte felelősséget. Én is rendeltem az emagon kettő terméket, egy volt benne, ott bontottam ki az automatánál, ott is telefonáltam. Hetek óta tartó egyeztetés után azt a választ kaptam, hogy szerintük benne volt, kész, lezártnak tekintik. (Persze az Emagon össze-vissza hitegettek, hogy most viszi a futár a hiányzó terméket, utána meg azt, hogy még elbírálás alatt van. És ez az Emag volt, az Emag által árult termékkel. Oké az eset óta mindig minden pontosan megkaptam.)
Magánszemélynél még ennyi esély sincs, mivel a csomagküldő csak viszi a csomagot. -
janeszgol
félisten
válasz
Adam9503 #3124 üzenetére
Ez igaz. Most is kinéztem kettő terméket tőle. Meg volt egy tablet is, ami szintén szimpi volt, de elvitték/levette. Egyszer gyanúsította meg valaki itt a HA-n egy hozzászólásban, de semmit nem reagált rá. Sokáig személyesen is lehetett tőle vásárolni, bár én sosem éltem ezzel a lehetőséggel. A 6. kerületben van a NY-i PU mellett.
Sokszor vásároltam tőle. Ezután óvatosabb leszek vele. -
janeszgol
félisten
válasz
Adam9503 #3118 üzenetére
Én már sokszor vásároltam tőle a vaterán. Jó 20-30 alkalommal. Nekem eddig bajom nem volt vele.
Volt ebből 3-4 új akkus telefon, melynek szerintem nem volt új az akksija, de nem merültek látványosan.
Az viszont biztos, hogy gyakran váltja a felhasználóneveit, sőt egyszerre többet is futtat. -
janeszgol
félisten
Jelented a két felhasználót, hogy szerinted ugyan az, de mivel privátot csak mindkét fél beleegyezésével lehet megosztani, így patthelyzet.
Eladóként a te döntésed, hogy kinek, mennyiért, milyen formában (fizetés, posta) adod el a terméked. Tiltsd le és kész.Mondjuk nem túl okos emberke lehet, ha még csak a gyanúra sem figyel. A buta eladónál csak a buta vevő a rosszabb.
-
janeszgol
félisten
válasz
RoyalPredato #2808 üzenetére
Ez én sem hiszem el. Kizárt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged