- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
RoyalPredato
csendes tag
válasz
lafaty80 #2811 üzenetére
Történtek kedvező jogszabály változások, főleg a COVID-os csalók miatt.
Én CIB-nél jártam sikerrel mindig, amikor probléma merült föl.Ez olyan "marked" dolog, az űrlappal egyrészt bizonyítékot is kell benyújtani (lehet beszélgetés screenshotok, tracking number, nem fogadott hívások, bármi ami segíthet), másrészt aláírásoddal a "tudomásul veszem,...törvényesen járok el" rész is érvényesül, ahol előhúzhatnak, ha csalni akarsz.
Lényeg, 2-3 bejelentés alapján idehaza természetes személyt már felkeresnek az ügyben, kivizsgálják az ügyet (ami btw egy el nem küldött csomag esetén tök egyértelmű, ha összeg jött, főleg megnevezéssel, stb , és az illetőt inkasszózzák, vagy akár behajtást is kérvényezhetnek, ha X időn belül (jellemzően 3 hónap) nem teljesül az inkasszó. Akkor viszont felmerülnek az egyéb költségek elég durván.Addig pedig az alapból kárpótolják a feljelentő felet.
-
killbull
aktív tag
válasz
lafaty80 #2175 üzenetére
Elkell mindegyiknek magyarázni hogy hívjon fel egy számot amit megadok hogy melyik futár, kérje meg hogy jöjjön ki mikor ráér, adja oda a csomagot, ha kér pénzt adja oda ami kb max 1500ft, és ha kéri ezt a pénzt azt számolja bele abba amibe kerül amit venni akarnak tőle. Sztem ehhez nem kell 6 iskola...
-
killbull
aktív tag
válasz
lafaty80 #2169 üzenetére
Van futár ahol másnap kihozzák és 3x próbálkoznak ha nem veszik át, utána díjmentesen megy vissza a feladónak. Lehetne szigorítani hogy aki nem veszi át direkt azt tiltsák ki akkor nem lenne tele a fórum károsultakkal.
https://www.dpd.com/hu/home/termekek_es_szolgaltatasok/express/dpd_10
Adtam el 40 000 ft értékben hangfalat és személyesen jöttek vagy ajánlottam volna a futárt ami előtt kamerával mutattam volna a hangfalat működés közben. Azért írtam mert pl tegnap hiúsult meg egy vételem mert nem akart futárt vállalni az eladó. Pedig vagy háromszor hangsúlyoztam neki hogy adja fel számolja bele a szállítást és fizetem.
Erősen éreztem átvághatnak még poénkodott is vele, hiába volt neki 1000+ os értékelése.
Szerk: Meg még telefonszámot is írhatnának mert van hogy 1 nap mire talán ránéznek hogy privátot kaptak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Parfüm topik
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest