- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalPredato
csendes tag
válasz
lafaty80 #2811 üzenetére
Történtek kedvező jogszabály változások, főleg a COVID-os csalók miatt.
Én CIB-nél jártam sikerrel mindig, amikor probléma merült föl.Ez olyan "marked" dolog, az űrlappal egyrészt bizonyítékot is kell benyújtani (lehet beszélgetés screenshotok, tracking number, nem fogadott hívások, bármi ami segíthet), másrészt aláírásoddal a "tudomásul veszem,...törvényesen járok el" rész is érvényesül, ahol előhúzhatnak, ha csalni akarsz.
Lényeg, 2-3 bejelentés alapján idehaza természetes személyt már felkeresnek az ügyben, kivizsgálják az ügyet (ami btw egy el nem küldött csomag esetén tök egyértelmű, ha összeg jött, főleg megnevezéssel, stb , és az illetőt inkasszózzák, vagy akár behajtást is kérvényezhetnek, ha X időn belül (jellemzően 3 hónap) nem teljesül az inkasszó. Akkor viszont felmerülnek az egyéb költségek elég durván.Addig pedig az alapból kárpótolják a feljelentő felet.
-
RoyalPredato
csendes tag
De, lehet, már csináltam párszor sajnos.
-
RoyalPredato
csendes tag
Ez az arc, Sz. Balázs engem is betalált egy Ulefone Power 5 mobillal kapcsolatban.
Én szeretek játszani az olyan nyomorékokkal, akik ilyen pitiben tolják.
Na most, van egy Gránit bankos számlaszáma: 121*****-*****677
Erre kérte az utalást. 20e + 1190 foxpost ára. Belementem a játékba, bár láttam a sok piros zászlót. ^Na most, amit én tudok.
1: CIB banknál van a 'játszós' számlám. 30 napon belül kis indokkal visszaigényelhetem az összeget, eddig nem volt probléma az eljárással amikor pl külföldi webshop/ebay nem teljesített, de még DHL törvény-ellenes vám+vámkezelésénél is.
2: Egyidejűleg feljelentési nyilatkozatot is tehetek, amit a bank továbbít a hatóságok alosztályának.
3: Gránit bankot is felkerestem felsőbb osztályon. Na most jön a móka, amit a CIB is ajánlott, új joszabályok és eljárási protokollok alapján; Egy felől, a gazdasági csalást elkövetők számlaszámát zárolják.
Ha a pénzt utalások után "X" időn belül kiveszi vagy áthelyezi, azt fedezet-elvonásként kezelik.
Harmadrészt a legjobb; A Bank vissza-közvetíti az összeget, kárát a hivatalosan, okiratok alapján szerződött felé közvetíti. Na most ha az nem tesz eleget, nem lehet inkasszózni, 8 napon belül büntis díj, utána már behajtó felé közvetítik a tartozását (kb mint p0vident gyökerek), és onnan indul az igazi szopacsroller
Jön a sok szép plusz költség, kis adminisztrációs ráhagyással, aztán inkasszó hivatalosan, fizetésre, tulajdonra, stb. De ez már az illető baja.
A bank addig rég kárpótoltU.i:: Ha valami infó nem megengedett, kérem a modikat, venzúrázzák nyugodtan.
- kivettem a személyes adatokat - essexboy[ Módosította: essexboy ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- SSD kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest