- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
Zoli0726 #2437 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, nekem egy itteni dologból (bár több oldalon is csalt) lett ügyem, 10e + szállítási ktg-et buktam. Több éve megy bírósági dolog, kiderült 12x rendbeli csalás volt és ez volt a 2. köre (elsőben apja fizettte a kártérítéseket). Első fok után kaptam egy másodfokos tájékoztatást, majd csend. Mint kiderült Kúria elé vitte
(nem tudom mit egyébként). Pénzt még nem láttam sajnos, és miután Kúria elé került már tájékoztatást sem kapok. 22-es csapdája lett, mert ügyiratszám nélkül semmit sem mondanak, de azt meg másodfok nem tudja, mert náluk más számon szerepelt.... És itt vagyok most. Földhöz nem vágott, és a tudat, hogy kattan a lakat, kárpótol valamennyire. Viszont igen. az önbíráskodással vigyázz bármilyen formában is, felhasználható lesz "ellened" esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPad topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged