- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Twinsen2
tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni.Történt hogy egy 0 napos regisztrációval rendelkező tag meg akarta venni egy alaplapomat amit árultam.
Ódzkodtam már akkor a frissreg miatt, de nem zárkóztam el. Postázást szeretett volna, végül DPD-ben egyeztünk meg. 8000Ft+1800Ftpostában egyeztünk meg. Adatokat átküldtem, de nem utalt napokig. Közben mások is bejelentkeztek a lapért, ráadásul helyben, de voltam annyira korrekt hogy még egyszer ráírtam, mi lesz, mert ő volt az első jelentkező. Hát végül csak elutalta. Fel is adtam DPD-vel. normálisan becsomagolva ahogy szoktam.(kartondobozban, szivaccsal kibélelve). Majd miután megérkezett, egyszer csak ír, hogy baj van, a csomag megsérült szállítás közben, de a sérült csomagot nem jelezték a futárnak, később azt is írta hogy a futár gyorsan lelépett. Nos akinek volt már hasonló esete tudja, hogyha átvételkor nem lett jelezve a sérült csomag, lehetetlen behajtani a szállítócégen.Az alaplap sarka letört, namost ehhez igen nagy erőhatás kell, nem tudom mi történhetett szegény lappal...
Ő most azt akarja hogy fizessem vissza a teljes összeget postaköltségestöl, be is jelentett a hardveraprón. Más kompromisszumos megoldásra sem hajlik.
Hozzátartozik az sztorihoz, hogy ez egy nagyméretű DELL precision lap, csak barkácsal fér be egy normál ATX házba, így már az is megfordult a fejemben hogy ő maga rongálta meg az alaplapot, mert rájött nem kell neki, és így akarja visszacsinálni. persze ez csak tipp.
Szerintetek mi lenne a korrekt hozzáállás?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest