- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Yodafon
üzenetére
Jelenleg úgy tűnik, hogy a gmktec.eu oldal domain neve sem él, google keresőben látom, hogy talán német nyelvű volt. A goodaddy-nél kéne legyen, náluk látszik, hogy november 25én regisztrálták be [link]
A wayback machine-nak is csak közelmúltból van tárolt oldala [link] Szóval nem tudom mi lett azzal most.Ahogy látom kapcsolati címnek service@gmktec.com -van lenn megadva, az a valós oldaluké. Ha azon keresztül volt visszaigazolás, akkor valsz nem csalás az eu oldaluk sem. De én a com-os oldalukat ismertem eddig is https://www.gmktec.com/
Te milyen címre írtál és miért nem írod ki rendesen?A redditen hivatkoztak valami figyelmeztetésre a comos oldalon de már nem elérhető [link]. Google kidobta még facebookon a szöveget.. de a lényeg nincs benne, csak pár komment. Szóval lehet valami baj lett az eu oldalukkal, de eddig ebből még úgy tűnik, hogy tényleg az övék volt az is, csak valami elromlott vagy történt vele. [kép]
Szerk, sikerült a facebookról kibányászni a szöveget:
GMKtec Important Notice Regarding gmktec.eu Dear Customers, Thanks a lot for your support with the purchase on gmktec.eu. I'm sorry to let you know that it's down for some unexpected reason. Please rest concerned. The domain gmktec.eu is a legitimate domain for our company, and we are working on fix...
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i9-14900K/ASRock Z690 PG Riptide/RTX 3080 10GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- Asztali PC , R7 5700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 8520K , RX 6600 , 16GB DDR4 , 960GB NVME
- GAMER PC : i7-4790 / 16GB RAM / RX 570 8GB / 512GB SSD
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest