- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Yodafon
üzenetére
Jelenleg úgy tűnik, hogy a gmktec.eu oldal domain neve sem él, google keresőben látom, hogy talán német nyelvű volt. A goodaddy-nél kéne legyen, náluk látszik, hogy november 25én regisztrálták be [link]
A wayback machine-nak is csak közelmúltból van tárolt oldala [link] Szóval nem tudom mi lett azzal most.Ahogy látom kapcsolati címnek service@gmktec.com -van lenn megadva, az a valós oldaluké. Ha azon keresztül volt visszaigazolás, akkor valsz nem csalás az eu oldaluk sem. De én a com-os oldalukat ismertem eddig is https://www.gmktec.com/
Te milyen címre írtál és miért nem írod ki rendesen?A redditen hivatkoztak valami figyelmeztetésre a comos oldalon de már nem elérhető [link]. Google kidobta még facebookon a szöveget.. de a lényeg nincs benne, csak pár komment. Szóval lehet valami baj lett az eu oldalukkal, de eddig ebből még úgy tűnik, hogy tényleg az övék volt az is, csak valami elromlott vagy történt vele. [kép]
Szerk, sikerült a facebookról kibányászni a szöveget:
GMKtec Important Notice Regarding gmktec.eu Dear Customers, Thanks a lot for your support with the purchase on gmktec.eu. I'm sorry to let you know that it's down for some unexpected reason. Please rest concerned. The domain gmktec.eu is a legitimate domain for our company, and we are working on fix...
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- Apple Mac Studio M4 Max és Studio Display
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest