- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
24H2 némelyik ssd-vel nem kompatibilis. Nem mind szereti, hogy 64MB-nál több HBM memóriát ad nekik és akkor fw update kell az ssd-re. Ha noname kínai ssd-ről van szó, akkor az kb esélytelen. Én általában inkább barbone próbálok gépet venni, az ssd-t és ramot itthon veszem bele, mert egyébként sem olcsóbb kintről és akkor olyat teszek bele, amilyet akarok és van azokra itthoni gari.
A gmktec M7-hez (6850h) csa ka ryzen chipset csomag kellett és az feltette a videdrivert is. Külön kézi venti fordulatszám állítgató programot nem telepítettem. A venti szabályokat a bios tartalmazza, bár az nem minden gépnél állítható külön.
Eta prime-nál volt minisforum nem annyira mini gép, ami bővíthetőbb gpu-val is [link]
8845hs-nél nagyon csábító a gmktec k8 plus válzotat, ami olyan házban van, mint az m7, csak 250 euro (m7) helyett 375 euro (k8 plus) körül láttam akcióval, kuponnal együtt, annyival meg nem jobb az m7-nél. De legalább már az eus eladónál van az is. Úgy láttam még az alaplap is 99% ugyanaz bennük, csak a proci újabb. (plusz persze a ram és ssd bele)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- PlayStation 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest