- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balupapa #35474 üzenetére
Jó bizony, egy T-s Cerkára, Penyára tökéletes, csak meg kell nézni, hogy a lapodra fel tudod-e szerelni? Nekem pl. az Alpine 11 Pro Rev.2. nem ment fel a B85N-Phoenix-re, mert a kondik útban voltak.
Persze aki tud, az vághat belőle...Mármint a bordából, nem a kondikból.
Nem tudok hasonlóan alacsony passzív hűtőről.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Balupapa #35430 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy az eredeti (mini-box.com féle) PicoPSU-t csak a wireless-bolt.hu árulta, de egy ideje nem látom náluk raktáron. Helyette vannak paneltápok is (más webshopokban), amik szerintem éppolyan jók, sőt nagyobb teljesítményre talán még jobbak is, mert nagyobb a felületük, így talán jobb a hőleadásuk is. Viszont amit a PicoPSU-mmal tapasztaltam, az az, hogy ciripel (néhányan azt mondják, mert WI, és ~12 V-ról táplálom 20+ V helyett). Szóval az a 0 dB annyira nem 0 dB, noha tényleg csak akkor hallom, ha közel hajolok hozzá, és ugye még nincs házban a gépem.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Balupapa #35421 üzenetére
A táp egy PicoPSU-120WI-25V, ami egy széles bemeneti feszültség tartományról (12-25 V) működő PC táp. Erre azért volt szükség, mert szeretném, ha szükség esetén nem csak fix 12 V-ról, hanem akár akksiról, szgk/tgk szivargyújtójáról, laptop tápról stb. is üzemeltethetném a gépet.
(#35423) Gyb001
Az a háromkondis nyák pedig egy PicoUPS-100 12V DC micro UPS, ami 12 V-os ólom-zselés akksikat tölt szintén széles bemeneti feszültség tartományról (15-18 V), ami végszükség esetén akár 6 V-tól felfelé is működik, de csak 15 V-tól tölt. Szóval igen, ez egy UPS-PSU, csak nem 100%-ban DIY, hiszen bolti alkatrészekből építkezem.Hosszútávon azt szeretném elérni, hogy a képen is látható 2,3 Ah-ás akksiból 2 darabot párhuzamosan kapcsolva (megvan már a párja is, csak még nincs beüzemelve) az egészet bezsuppolom egy saját tápjától és hátlapjától megfosztott 19"-es FullHD monitor mögé, majd egy ~80 W-os 16 V-os kockatápról hajtom. Utóbbiból még csak egy 55 W-ost láttok a képen, azt a monitor miatt lehet, kénytelen leszek lecserélni egy nagyobbra.
A projekt oka pedig végtelenül egyszerű: nem találtam olyan laptopot, ami az elvárásaimnak kellően erős, kellően olcsó, kellően szerelhető/bővíthető és kellően nagy, de ugyanakkor kellően kicsi is lenne.
-
Goose-T
veterán
válasz
Balupapa #35368 üzenetére
In Win Chopin, bár nem olcsó, de 150W-os, és nagyon szép. Mondjuk nem sokkal drágább az Antecnél, csak olyan 4-5 ezer forinttal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest