- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
bozont #31785 üzenetére
Csak azokat néztem, amin már gyárilag ki van vezetve. Asus-nál és Gigabyte-nál a B150-esen is van:
- ASRock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/AC
- Asus B150I Pro Gaming/Aura
- Asus B150I Pro Gaming/WiFi/Aura
- Asus H170I-Plus D3
- Asus Maximus VIII Impact
- Asus Z170i Pro Gaming
- EVGA Z170 Stinger
- Gigabyte GA-B150N Phoenix
- Gigabyte GA-H170N-WiFi
- Gigabyte GA-Z170N-Gaming 5
- Gigabyte GA-Z170N-WiFi
- MSI Z170I Gaming Pro AC -
Ispy
nagyúr
válasz
bozont #31712 üzenetére
Tudtam, hogy már valahol olvastam, meg is találtam a HTPC topikban. Szóval erre kevés lesz a 65-ös táp.
-
-
törölt tag
válasz
bozont #31712 üzenetére
Ha hosszú távra tervezel a géppel, esetleg később bővítenéd meghajtókkal, és több alaplapot is ki fog szolgálni, akkor a külön Minőségi 12V-os DC-DC táp-ot érdemes forszírozni.
(#31712) bozont: az értékelésbenezt írja valaki "Works fine so far, but it looks like it's either not cooled properly (no radiators at all, getting kinda hot) or is not producing enough power (i3 skylake, 3 hdds, 1 usb device)."
-
válasz
bozont #31712 üzenetére
Q1900DC-ITX már 32k HUF alatt elérhető, ha ez is megfelel.
Ráadásul ASRock AM1H-ITX 27k HUF + Athlon 5350 13k HUF + AC Alpine M1 Passive 2k HUF = 32k HUF
-
kisza25
félisten
-
Patice
nagyúr
válasz
bozont #28321 üzenetére
Arra a helyre be is fér a Node 304.
Igen, a proci passzív hűtésű: képek.
Ez alapján meg gondolom látod, hogy előre csak 2x92mm venti mehet.
Én simán elalszom a gép mellett a székben, amikor lefárasztanak a kölkök én meg azt képzelem magamról, hogy még bírom.
Pedig a számítógép asztal felett van az egész motyó egy polcon a fejemtől kb. 50-70 centire. Teljes csendben persze hallom, de annyira elenyésző a zaja, hogy csendben is lehet mellette simán TV-zni, filmezni. Egy TV mögé berakva meg biztos nem lesz hallható, ha kb. 2-3 méterről nézed a TV-t. Vagy közelebbről sem.
-
Patice
nagyúr
válasz
bozont #28319 üzenetére
"Viszont kérdés, hogy milyen ház az amibe elfér 6x3,5"-os vinyó (vagyis 5, mert a rendszernek egy SSD lesz)."
Én a Fractal Design Node 304 mellett tettem le a voksomat.
Ha a TV mögé akarod berakni, akkor én elgondolkodnék egy ATX/mATX méretű, hagyományos álló házon.
Szerintem ennyi vinyóval felejtős a passzív gép. A NAS-nak pont az a lényege a szememben, hogy egy deidikált gépbe rakom a vinyókat, aminek van aktív hűtése. Így a kliens gépek lehetnek kicsik, csendesek, akár passzívak. A NAS-t meg olyan helyre rakhatom, ahol nem látszik, hallatszik.
Amúgy az aktív hűtés is lehet csendes. Nálam a Node 304-ben is inkább a WD RED-ek hangját hallom, mint a ventikét.
Előző hsz.-emben az utolsó linken megtalálod az én gépem leírását, benne a tápot is.
-
viperabácsi
addikt
válasz
bozont #21816 üzenetére
nekem 4770 van egy 7850 2gb és 2x4 gb ram társaságában egy cm elite 120 házban.A tápot át raktam a ház elejébe így elfér a procin egy Noctua proci hűtő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged