- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Én a dgpu-t is AI célra írtam. Én max arra vennék ha úgy alakul, hogy kellene.
A Strix Halo 16c cpu + 4070(M) szintre jön. Ez alapból drága cucc és akkor ehhez ad még hozzá, hogy egységes, rohadt gyors 128GB RAM lesz/lehet mellette. Ennek főleg itt lesz előnye egy fenti diszkrét konfighoz képest, nem játékokban. Arra tippeltem korábban, hogy workstation jellegű lesz és azóta erre már utaltak is. Ez még egy adag felár.Szóval teljesen egyetértek, játékra ez overkill és tutira túlárazott is lesz.
És ha lesz rá ws-ként kereslet akkor nem is a gamingre fognak koncentrálni szvsz, ami van azt betolják ws notiba, a maradék vmi ws minipc-be... és majd talán jó sokára jut el DIY/ ár/értéket kereső halandókhoz. Még a gaming notikat is előbb fogja megjárni. Aztán egyszer a végén majd talán jön vmi értelmezhető desktop változat... a kisebb modellekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest