Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
gurabli
üzenetére
Szerintem teljesen vállalhatók, tele a net velük, és ha még nem is lenne szerelhető, olyan aprópénzért mennek, hogy 3 helyett 5-öt veszel, ha baj van, bedugod a melósnak a másikat, és dolgozik tovább.
Ugynarról beszélünk, az ésszerűségre, és a pénzügyi rész alacsonyan tartására nem jó az itx, soha nem is volt jó. -
Pista0001
addikt
válasz
gurabli
üzenetére
A téma kezdete óta ráncolom a homlokom, hogy miért nem merül fel a brand gép. Ránéztem a Dell-re (a francia oldalukra, itt van saját webshop...), a legolcsóbb tiny most 500€+áfa i3-13100T-vel, 8 giga ram-mal, 256-os ssd-vel, billentyűzettel, egérrel, Win 11 pro-val, ingyenes szállítással, paypallal fizetve akár 4 részletben is fizethető... ja, és garanciával, legújabb technológiákkal. Tehát még az új se katasztrófa, de valóban egy refurbished, akár ugyanúgy garival már a fentebb említett árkategóriában van.
Nálunk amikor kezdtem sff Lenovok voltak, aztán lettek MT Dell-ek meg elvétve HP-k (ezek valami bérlős rendszerben, ha jól értettem, szóval az is lehet, hogy a HP-től is lehet direktben aztán refurbished gépet venni, ha direkt tőlük béreltük), most a legújabbak tiny HP-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest