- Magisk
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowman360
csendes tag
Hello. hát ez téged nem fog vigasztalni, de nemrég adtam el egy sg5-öst 12k-ért, mert kisebbet szerettem volna, én sem nagyon találtam olyat amibe vga is belefér, ezért leporoltam a régi codegen mx 31-esem, persze táp cserélve fsp-re, a hire ellenére nagyon jó kis ház, jól szerelhető, átgondoltan tervezték meg, athlon 2 250 3ghz proci 35c megy egy big shurikennel. Persze hátra a 8cm venti helyre is vettem, egy noctua ventit, ami jó hire ellenére szerintem hangos egy picit, de csak egy méteren bellül hallom. Holnap jön hozzá egy egyslotos vga zotac gt 240, igy akár játékra is alkalmas lessz. ehun pár kép;
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest