Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Nem tudom mi van, de durván olcsóbb lett a lapom.

user137, nem kötelező lereagálni.

Mostani menő, integrált cpu-s lapok több mint 1/3-al többe kerülnek.
Értem hogy ez az új technológia no de ez nem minden, szerintem gazdaságosabb egy bővíthető lapot olcsóbban megvenni mint később gondolkodni.
Persze ezt csak azok kedvéért írtam akiknek később mégis jól jönne a lap nyújtotta lehetőség.
Ettől függetlenül akkor is elgondolkodtató egy olcsó alacsony fogyasztású pl. AMD Sempron 140-el 2,Ghz (TDP 45W) kb. 7k
Tudom noti memória, szerintem az sem túl drága pláne ha azt a megfelelő helyen vesszük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Robotporszívók
- Autós topik
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Witcher topik
- PlayStation 5
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest