Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hanok

senior tag

válasz hoffman_ #66564 üzenetére

Szerintem 9600x reálisan 65W ECO módban lesz kezelhető, azért ahogy látom a 9800X3D-s versenyzőket a redditen már ECO felett inkább áttérnek vízre, vagy elengedik thermal limitig és akkor amennyit bír a léghűtő annyit boostol max. Minusz pár száz mhz.

Alin van valamilyen fém keret de nem rendeltem meg mert alapvetően ez a build ami nagyon tetszett. [The Ultimate FormD T1 5090 Build & Guide] kb. innen loptam minden ötletet, így a keretet is. kivéve a Founders kártyát ami ugye horror felár még 5080-al is.Lélektani határon túl volt így lett a prime a travel kit-el.
    Jah nem olcsó és sokat is vártam rá, fél Amerikát bejárta a két kis doboz de az van hogy elég profi a cucc és mivel ebbe a házba ez a legjobb hűtő és nagyjából ez a legjobb megoldás arra hogy így kihozd a maximumot belőle. Nekem nem volt kérdés hogy megrendelem, főleg ahogy írtam is az Asrock backplate alkalmatlan arra hogy ezt a hűtőt felszereld. Vettem amúgy thermal grizzli AM5 backplatet, egy smd alkatrész valahogy máshogy volt az alaplapon és nem tudtam felrakni.. :W Kiderült a lapomhoz pont nem jó de minden máshoz igen.. :DDD

viszont az üti az offset keretet, nem?
    Milyen értelemben? Nem kötelező megvenni mindkettőt ha egyenes a backplated feltudod rögzíteni a gyári csavarokkal is. De a videót lesd meg ott elmagyarázza.

Új hozzászólás Aktív témák