- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Qkackca #58338 üzenetére
Tegnap a fél délutánt ezzel töltöttem, néztem már mindent, az elvi cél egy 4 vagy 5 hdd-t magába foglaló ház, amiből ugyan én csak egy hdd helyet használok, de más szempont is van, igaz, estére már teljesen belefáradtam, mindenféle itx házat végigcsekkoltam, de konkrétan semmi más opció sincs, bárhogy nézem az n1-et is, az n2 praktikusabb, a felépítése meg abszolút ideális, (felül a lap hűtővel, alul a vinyók és a táp) videokártya nem lesz, ez egy szerver, még videokimenet se kell, tehát azon se múlna, hogy nincs helye, itt a kialakítás attól jó, hogy ali van a vga-nak hely, cserébe befér 5 vinyó, azaz a mérettől fggetlenül ez inkább szerverház, mint bármi más.
Alis változat nem rossz, viszont az egyedi szállítás jelentős költségét szerettem volna kikerülni, az usában $145 egy ilyen ház, kb annyi, mint az alin, csak mivel ott nem egyesével vették, egyrészt más áron kapták, másrészt egy konténerben egy házra eső szállítási költség jóval kevesebb, mint azt az egyet külön nekem nyomtatgatva, élő munkában számolva logisztikázni, plusz az ár mellett fontos a garis háttér, számla, miegymás, van épp elég előnye annak, hogy nem feltétlenül az aliról vásárolunk, ha van európai képviselet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest