Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUN_Sector

őstag

Sziasztok.

Nem szeretnék hűbelebalázs módjára belecsapni a dolgokba, de segítségre lenne szükségem.
    Hosszú évek óta csak itx rendszereket rakok össze (xigmatek nebula, inwin 901, masterbox 200p, inwin chopin).
    Van most egy felszabadult itx amd konfigom és mivel feleségem egyre többet panaszkodik a nappaliban lévő laptopjára, gondoltam összerakok neki valami pofás itx slim konfigot. A baj csak az - a forintárfolyam és a kapzsiság által eszméletlen magasra harácsolt házárakkal kapcsolatban, hogy a választék is harmatos.

Nem találni semmi stílusosat. Láttam hogy harmincezer környékéig ezek az lcpower, akyga, chieftec fekete acélházikók vannak, nem valami szépek. (Nem is értem hogy a chopinokat miért futtatták máris ki)

Valami ilyesmiben gondolkodok:
    Egy a sokból:
    [link]
    [link]
    Vannak mac-re hajazók is, azok is tetszetős házak.
    Tehát kb 20*20 cm és max 10 cm vastagság körül.
    Nem lenne utolsó, ha sfx táp beleférne, vagy belső tápos lenne (min 80w), legvégső esetben maradna a külső táp.

Nem szeretnék megint külföldről házat rendelni, bár ha a végén nem marad opció, az amazon.de szóbajöhet.
    Más topicban hozzászólni sem tudtak, bízom benne hogy itt némileg több sikerrel járok. Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák