Hirdetés
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- IFA 2025: Ahová lépek, projektor terem
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Hali!
Ez betűjelzés nélküli, SD RAM-os (régebbi széria, talán EPIA-800AG, C3/EBGA proci). Tudom, hogy nagyon sok féle EPIA lap készült, nem igazán értem, hogy miért nem lehet egyértelműen azonosítani/megtalálni azokat a VIA honlapján. (most láttam notebook RAM-os, 800 MHz-es példányt, 12V DC táppal, de nem tudom melyik típus pontosan, (ez nem az enyém))
Tudom, hogy adapter nélküli árak, azt is onnét venném, még mindig féláron, mint itthon. (bár itt némi bizonytalanságot érzek, amikor olvasom, hogy "Output DC 12v 5A (LCD)", azaz LCD monitorhoz árulják, de miért emelik ki hogy, LCD?
IDE>>SATA: csak azért kérdezem, hogy nincs-e valami buktató.
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Renault, Dacia topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Egérpad topik
- Gumi és felni topik
- Képregény topik
- Tesla topik
- Fűnyíró topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest