Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.Winston
tag
válasz
emiki6
üzenetére
OFF-be írom, de nekem is ilyen konfig van. 3400G-nek húzva is elég gyári cooler, hely vagy hang miatt érdemes cserén gondolkodni. Ha csak halkítani akarod, akkor meg egy 120-ast ajálott fölé rakni, ami "lefedi" ramokat is. Azt a micron e-diet pont én reklámoztam ram topicba, hogy gyönyörűen szénné hajtható, de nem tudom mennyien vannak tisztába azzal is, hogy hőmérsékletre viszont érzékenyebb az átlagnál. Szóval zárt házba én javasolnám cpu ventivel megoldani rá a folyamatos légmozgást. Ram tényleg brutál, kár ilyen miatt kiaknázatlanul hagyni képességeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest