- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.Winston
tag
válasz
emiki6 #46713 üzenetére
OFF-be írom, de nekem is ilyen konfig van. 3400G-nek húzva is elég gyári cooler, hely vagy hang miatt érdemes cserén gondolkodni. Ha csak halkítani akarod, akkor meg egy 120-ast ajálott fölé rakni, ami "lefedi" ramokat is. Azt a micron e-diet pont én reklámoztam ram topicba, hogy gyönyörűen szénné hajtható, de nem tudom mennyien vannak tisztába azzal is, hogy hőmérsékletre viszont érzékenyebb az átlagnál. Szóval zárt házba én javasolnám cpu ventivel megoldani rá a folyamatos légmozgást. Ram tényleg brutál, kár ilyen miatt kiaknázatlanul hagyni képességeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest