- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Nos végeztem, vártál könnyebben ment a beszerelése.
Scythe Big Shuriken és a Jetway Minix 780G SP128Mb-os lapról az ígért képeim.Sokat nem teszteltem a hűtőt (mert nem is szoktam) , de igen halk, ahogy vártam.
Előzetes tesztoldalak nézegetése közben nem véltem felfedezni "hű mekkora hűtési teljesítmény"-t, de nem is ezért vettem.
Hanem , mert jól nézz ki.Annyit azért Geree kedvért (én is kíváncsi voltam
) megtettem, hogy a Prime95 / Small FFTs opcióval mértem kb. 6 teszt kör alatt a gyári Amd és a Scythe hőértékeit.
Amd gyári hűtő esetében:
Big Shuriken esetében:
Szerintem (kb. 1 óra használat után) max. egy pár fokkal lett vagy lesz hűvösebb a procim, de kb. fele akkor a venti fordulatszám mellett.
Igaz, nem lehet összehasonlítani a két ventilátort, mert teljesen különböző minden paraméterük.Itt egy régebbi hőérték ami csak netezés alatt készült még az Amd gyári hűtőjével ill. egy az új hűtővel.
Viszont a videó kártya melegebb pár fokkal, mint azelőtt, ennek még utána járok.Mindenki vonja le a következtetéseket, nekem úgy tűnik nem nyúltam mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- World of Tanks - MMO
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest