Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
szacsee
üzenetére
ja aztán 3nap alatt megunom és nézhetem a következő projectet, asszony meg kinyír

1,1V rozál fut csak3szál van terhelve, mert nem hajlandó több csomagot letölteni nekem
CPU hőfok 51
amúgy én is így szoktam, de még csak most van rendesen egyben, meg közben néha elugrok melózni is
, meg ugye innen Ausztriából rendeltem meg mindent otthonra, közben hazamentünk, ott összeraktam , közben visszajöttünk és persze végiglátogattuk a komplett rokonságot előtte... itt most megint szétszedtem, beraktam alpint és most örő és bodotá
tudod szép lasan, higadtan egyesével, mint ahogy a viccben az öreg bika tanította a fiatalt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Új, bontatlan Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 RGB KIT XMP - 2 év bolti garival! -
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung A17 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, meg ugye innen Ausztriából rendeltem meg mindent otthonra, közben hazamentünk, ott összeraktam , közben visszajöttünk és persze végiglátogattuk a komplett rokonságot előtte... itt most megint szétszedtem, beraktam alpint és most örő és bodotá