Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz Kiki18 #12162 üzenetére

Egy pici buktató van az elképzelésedben. Nem minden Ivy-ban van HD4000, sokban csak HD2500 van. Nyilván ha majd megjönnek az olcsó változatok, nem lesz bennük elterjedt a HD4000, főleg nem a Pentiumok és Celeronok között. Sandy procik közül az i3-2105 (ha jól emlékszek) a legolcsóbb amiben HD3000 van, alatta mindben csak HD2000. Ez a processzor - bár ez csak az én feltételezésem - szerintem nem is szerepelt az eredeti tervek között, csak a szakma kicsit zajos lett, senki nem értette hogy alsó kategóriás proci miért nincs a jobb IGP-vel.

Ha valaki rászánná magát mobil foglalatos 7-es szériás alaplapra akkor már sokkal jobb lenne a helyzeted, mivel pont mobil vonalon van Pentium felett (tehát a legolcsóbb i3-tól kezdve) a jobb IGP. Sandy-ből (6-os széria) nem volt tudtommal, sem Clarkdale/Arrandale-ből (5-ös széria).

Sokak szerint az ASRock kinőtte a kezdeti problémáit, hajlok is rá hogy higgyek nekik, ennek ellenére a korábbi negatív tapasztalataim miatt én kerülöm a márkát (akárcsak a Gigabyte-ot). Hangsúlyozom hogy ez a személyes hülyeségem véleményem, ha elégedett vagy a mostani lapoddal akkor biztos az ITX-es méretűvel is az leszel.

Új hozzászólás Aktív témák