Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiki18

őstag

Üdv mindenkinek.
    Mivel előreláthatólag egy ITX konfig megépítésébe fogok belekezdeni,jobban teszem,ha fel-fel tűnök a topikban és olvasgatok.
    Nos,kezdeném azzal,hogy valószínüleg 7-es szériás lapot vennék,ezt a Sandy procik erejére alapoznám.valószínüleg G5** vagy G6** procit vennék bele,és csak a későbbiekben vennék (márha lesz ilyen) Ivy alapú alacsonykategóriás procit HD4000 miatt.

Mivel a rászánt összeg sem végtelen,így tőletek,mint szakértőktől kérném a tanácsokat.
    Elsőre egy Asrock B75M-ITX lapocskát néztem ki(jelenleg B75 Pro 3-M-et használok),ennek az ára és felszereltése is bőven kielégítő számomra(valamint a design is,mert kék-fehér vagy kék-fekete lesz a házikó,persze ez is változhat).
    Persze elsősorban a felszereltség a lényeg.

Nyitott vagyok más ITX alaplapra is.Gondolkoztam rajta,hogy esetleg laptop procikat fogadó alaplapot vennék,mert azok TDP-je 17W is lehet,így már egy passzív rendszerben is elgondolkodhatnék.Viszont ha létezik is ilyen,itt a grafikus teljesítménnyel lenne a bajom,mivel szerintem azok meg gyengék lennének.

Külön probléma,hogy LP videókártya sem rakható a rendszerbe,így csak integrált megoldásban gondolkodhatok.

Várom az esetleges válaszokat,ötleteket,észrevételeket. :R

Új hozzászólás Aktív témák