- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spenike
tag
válasz
Csillag01 #64725 üzenetére
Köszi a kimerítő választ! ,)
50-es a moci 2004-es vízhűtéses karburátoros 1 sport kipufogó van rajta, szét még nem szedtem nem néztem meg hogy mik és milyen állapotban vannak benne 1 hete vettem szervizből palival meg beszéltünk 1 hónap garit, bármi van vigyem vissza, ma vissza is viszem!
Remélem megoldják...
Ui: kontraszt rugó kérdés melyiket vegyem ahogy utána olvastam itt is vannak különböző erősségűek nem akarnám tuningolni tehát nekem csak az kell meglegyen minimum a 70es végsebesség meg előttünk van 1 elég nagy domb 90 kiló vagyok felvigyen! ,)
Pl.
[link]ennél 32kg-mot ír ez elég lenne nekem ?
Meg a görgőket mondták az gyárilag úgy tudom 5,5-es elég lenne ide is gondolom az 5gmos ? -
válasz
Csillag01 #64710 üzenetére
Olyat kérdezel amire így nem lehet válaszolni! Ezt így senki nem fogja megmondani. Ezt te fogod majd látni abból, hogy milyen a gyertyakép, és érezni, hogy hogyan megy.
Ha összeraksz két ugyanolyan motort ugyanazokkal a cuccokkal, még akkor is lehet eltérés.szerk: Ez kb olyan kérdés, mint amikor valaki azt kérdezi egy fórumban, hogy hány grammos görgőket használjon egy átvariált motorhoz. Ki tudja így megmondani? Majd a hangolás után derül ki.
-
-
-
-
-
Tibroo
aktív tag
válasz
Csillag01 #47969 üzenetére
Megoldódott a probléma!
Kipufogóban,a torok kanyarulatban volt egy vas cső beszorulva,most végeztem a kiszerelésével,és az összeszereléssel!Hát nem volt egyszerű fél 11-töl idáig!
Ki is próbáltam,hát nehéz volt leszállni róla,egyáltalán nem szaggatott nagyon megvadult a gép,és a hangja is más lett,kicsit szebb,nagyon tetszik!
Hát szidhatnám az olasz vagy a német dolgozót aki összehegesztette,de a lényeg,hogy most már semmi baja a gépnek!
Köszönöm mindenkinek a segítséget,tanácsot! -
válasz
Csillag01 #47868 üzenetére
Dio af28 de sok infóm nincs róla, nem én csináltam
Csak mikor vettem rá egy gyári légszűrőházat (gyári betéttel) megfulladt a gép... Szétszedtem a karbit és láttam, h 100as benne a fúvóka. A légszűrőházat kénytelen voltam kiluggatni, h kapjon levegőtMeg kapott nem túl sűrű szivacsot is. Most rendeltem rá egy ilyen légszűrőt
-
-
oliwire
őstag
válasz
Csillag01 #47748 üzenetére
Nekem is hasonló van, nekem a gyertya tisztítás után jó volt, pár napja szintén ez, valószínűleg már csere is kell, nem elég tisztítani. Csak nekem rosszabb a helyzet, mert a berúgóracsni elkopott és nem lehet már berúgni, így 2 dolgot kell megjavítani. De ha valakinek más ötlete is van, írja le, nekem is jól jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest