- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
oliwire #61439 üzenetére
Szia!
Ha van horgos auto, erdemes futoval elhozni. Illetve van lehetoseg postaval elhozatni, nekem 160km-re hoztak volna, amugy kerdesemre azt feleltek, hogy mindegy a tavolsag, nagyjabol 10 ezer forintbol megoldjak. EUR raklapra kell rarogziteni, hazhoz mennek erte es hazhoz is viszik. Egyedi szerzodessel mukodik.
Szerintem meg ez lenne a legkoltseghatekonyabb.
-
mumtaz
senior tag
válasz
oliwire #61445 üzenetére
Eredetileg én is lábon hoztam volna el egy Jetforce-ot Budapestre. Elvileg az volt a feltételem, hogy annyi garanciát adjon rá az eladó, míg hazajövök. Végül indulás előtti este felhívtam és azr mobdta, hogy felsőbb fordulatszámob picit megtorpan valamiért. Azr végül nem hoztam el, bár lehet, hogy jobban jártam volna azzal, mint amit megvettem.
Amit megvettem annál az volt az alju, hogy lemegyek Szombathelyre vonatral és, ha áll a bolt, ajkor az eladó felhoz a mocival együtt. Végül ez lett, bár nem biztos, hogy a Zalaegerszegivel rosszabbúl jártam volna.
Tehát ami lett, aztal jó vételt is csináltam, meg nem is. De szeretem. De lehet, hogy a másikat jobban szerettem volna, bár ezzel már közel 3000km-t mentem el. -
Redneck
nagyúr
válasz
oliwire #61445 üzenetére
Úgy tudom a vonat kilőve mert nem szállítanak ilyesmit. Tehervonat ügyben nem tudok nyilatkozni.
Én bevállaltam a saját lábon szállítást, de nem feltétlenül jó ötlet. Ha tuti a gép és van időd akkor okés, de kísérő autó nem árt. Nekem nem volt, de fiatalság, bolondság...Szerk:
Az én motorom messze nem volt tuti, utólag hülyeségnek látom.
Inkább várni egy közelebbire vagy gyűjteni még... -
larpi
tag
válasz
oliwire #61439 üzenetére
Mohácsról, Szegedre hoztunk egy Scarabeo-t, kölcsönzött utánfutón. Magasítós futót kértünk hogy jól lehessen rögzíteni a robogót. Sztenderre állítva, némi kipárnázással racsnis rögzítő szalagokkal sikerült úgy rögzíteni hogy hazáig bírta, igazítás nélkül.
A futót reggel kivettük, délután vissza adtuk ha jól tudom 1500ft-ba került. -
30z.Samu
titán
válasz
oliwire #49101 üzenetére
Gondolkodtam rajta, ártani nem árt neki egy pucolás. De magát a menetet sem ismerem, pl ha kiszedtem a cuccokat belőle, akkor mit csináljak vele. Áztassam benzinbe vagy mi? Nem hiszem azt, hogy nem tudom megcsinálni, csak nekem először látni kell hogy miképpen zajlik.
-
wharfedale
csendes tag
válasz
oliwire #48563 üzenetére
Külön nem biztos, hogy kapsz.
Egy új légszűrőház kb. 5e forint.
Esetleg ha valakinek van rossz lészűrőháza abból át tudnád rakni, a fekvő Minarelli blokkosoké jó bele.
Ha minden kötél szakad és 14 milliméteres belső átmérőjű csövet faragj bele, úgy, hogy kb 10 cm mélyen belógjon a házba. -
oliwire
őstag
válasz
oliwire #48440 üzenetére
Megoldódott a dolog, nem csapágyas problémája volt, egyszerűen nem húztam meg jól a berúgó racsnit, amit a főtengely oldalán van.
Más: A légszűrő beömlőcsövét elhagytam valahol, valamikor, ezért most túl sok levegőt kap a karburátor. Lehet-e pótolni, vagy csak házilag farigcsálni hozzá valamit, hogy szűkítsem a keresztmetszetet. A karbiban hiába tekertem le a levegő adagolását, nem tudom normálisan beállítani. CPI Oliver Cityről van szó.
-
Tibroo
aktív tag
válasz
oliwire #47888 üzenetére
Karburátor nincs rajta,injektoros!Ezért is fordultam az oldalhoz,hátha akad itt is valaki aki már találkozott a problémával,ennél a típusnál!
Holnap megnézem a membránokat,ja meg az injektort is átfújkálom,hátha ott lesz valami.
Azért köszönöm,minden segítség jól jöhet ilyenkor. Üdv -
DigitXT
félisten
válasz
oliwire #47596 üzenetére
Simán okozhatja az általad leírtakat egy koszos légszűrő: ha egy éve
megvan, és nem nyúltál hozzá (és ki tudja, az előző tulaj mikor tette),
nem szórakoznék a tisztítással, hanem egyből csere... Aztán ha még
mindig nem jó, lehet tovább menni, de semmiképp nem árt a csere. -
üszök
őstag
válasz
oliwire #47422 üzenetére
Ha a linken szereplő része van elkopva azt nem túl bonyolult megcsinálni ha van kis szerelési tapasztalatod.Ha rakod össze,zsírozd meg picit.
Viszont ha másik fele is kopott,akkor le kell venni az anyát a főtengelyről mert ha jól nézem ebben valami Minarelli származék blokk van. Azt viszont légkulcs nélkül bajos,vagy veszel egy variátor lefogót,ami 3k körül van.Nah megelőztek.
-
jFox
addikt
-
jFox
addikt
-
DigitXT
félisten
válasz
oliwire #43628 üzenetére
Első körben inkább azt nézném meg, hogy nem fogy-e el az
anyag a karbiból a hosszabb* álldogálás során. (Lehet kosz,
csak az nem szokott magától meggyógyulni, takarítani kell.)*: azt írod, napi használatban minden oké, 1 hét után meg...
Gyanús, hogy leürül az úszóház. (Szivárog, vagy párolog.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest