- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni!
Adott egy SR4-2 típusú Simson motorkerékpár, 2800km van benne kapott egy új 16N1 karburátort 72 es fő fúvókával ( ìgy lett véve).Sajnos benne hagyták az üzemanyagot illetve a csap elzárva is folyt, valamint a karbiból nem engedték-járatták ki ìgy tették el télire.Most kezdésnek átláthatóra, átfújhatóra pucoltam minden fúvókát.Elvileg jó beállìtottam az úszót feltöltés után, ha ketté veszem a kis váll alatt van picivel a tüzelőanyag szintje, tehát elvileg, ha össze van rakva és benne van az úszó stb nagyjából jó kellene legyen.A motor rátolt szivatóval pöcröf indul, de ha azt leveszem akkor felpörög pár másodpercig, majd kb 3 másodpercre alapjáratot "szimulál" és leáll. A levegő csavart 2-2.5 fordulatokon próbáltam.A súbert állìtót-alapjárati csavart a már "szivatóval" betekert motornál próbáltam kíjebb bejebb tekerni, de nem hozott változást. Gázkarral, szìvató nélkül nem indul be semmi módon. A súbert tűt most lejjebb raktam így fölötte kettő alatta egy rovátka van, de emellett állítgatva a csavarokat is ez a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest