Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
dtsdexter
üzenetére
Szerintem nem ettől ledz valaki igazán tisztelt motoros.
Én robogózok és főleg a városban, de néha megyek vidékhre is vele. Nincs védő öltözetem semmi a bukón meg kesztyün kívül. Robogózom már egy ideje és mindig előzékenyen vezetek autóval és robogóval egyaránt. Mindig hagyok elég időt és helyet, ha esetleg menekülni kell. Talán ezért nem volt balesetem, de még koccanásos sem 1994 óta.
Sokat számít szerintem, hogy az ember mire van felkészülve. Az sem lesz jobb motoros, aki teljes vértezetben minden két hétben felnyalja az aszfaltot.Egyébként ebben az integetésben is feltűnt pár dolog, ami az én teóriám, vagy észrevételem. Vagy igaz, vagy nem.
A legtöbb robogón mindkét kéznél fékkar van és a bal kéznél van a hátsó, amit a legtöbb robogós használ. (Nekem pl. két ujjam szinte mindig rajta van.) Talán nem akarják levenni róla a kezüket.
Talán ezért is sok robogós csak bólint integetés helyett.Öltönyös (főleg Vespás) "robogósok" nem intenek.
Kicsi, vékony termetű (néha Vespás) lányok általában vissza intenek.Nekem a nagymotorosok, vagy nagyrobogósok a legtöbbször nem intenek és nem intenek vissza sem. Ebből következőleg leszoktam róla, hogy nekik intsek. Ha viszont mégis intenek, már nem tudom lereagálni.
Láthatóan széttuningolt robogósok, akik pólóban és rövidgatyában ülnek a petárdahangú rotyogójukon úgy, mintha krosszmotoron ülnének akkor sem intenek, ha lámpánál mellettük állsz. Olyankor inkább ránéznek a tiédre, majd kicsit rádőlnek a kormányra és lámpaváltásnál megmutatják, milyet gyorsul a gépük.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Tesla topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tomato firmware
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Bittorrent topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Autós topik
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Ajkai ólomkristály
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyogo83
sityupityu