Hirdetés
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1r3b1rd
tag
Ma is okultam: múlthéten sikeresen elhagytam a középsztendert tartó duplarugót a Kymco Agility RS 50 2T Nakedről , megrendeltem hozzá a gyárit. Elmentem érte, kiderült hogy minimum 2cm-rel rövidebb, esélytelen feltenni. Szervízes srác ajánlotta hogy kérdezzek rá autós boltban Lada v Trabant fékpofa rugóra, kb az a méret.Végül nyert: a Lada fékpofa rúgó(nagy) 10cm-es, pontosan ez a méret kellett( 350 Ft, a gyári meg 800 Ft lett volna).
Pár kérdés:
1. Automata szivató ha nem zár rendesen, okozhat végsebesség csökkenést ?
Görgő, szíj cseréltem gyárira, de még mindíg legalább 13km/hval alacsonyabb a végsebesség mint eddig(tavaly is ugyanezek a márkák, méretek és görgősúly volt benne).2. Keeway gyári gumija milyen? A boltban ajánlották h lesz nemsokára vaci új 12"-os, érdemes-e megvenni, vagy inább felejtős(egy flottányi új robogót rendeltek náluk, de szélesebb gumikkal kérték így amit lebontanak azt adják el).
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyogo83
sityupityu