Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ezt nem nekem akartad irni?Ha igen,akkor a válaszom,hogy az előző tulaj,aki nem utolsó sorban olaszból hoz be robikat,és ezt ő használta.
Szerinte a kipufogóban van. -
golyani
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
még nme vettem ki mert apám tiltakozik.
de olyan1cm körül lehetaz a vmi. 4mm-től nagyobb szerintem. kb mint a kisujjam(cingár vaok) -
GodHeart
senior tag
itt a jó idő és sz@hr a mocim

mégis lesz főtengely csere..
mert rosz ami benne volt.. sajna elég sok fele mozog.. de ami mégdurvább a hajtókar oldala megvan kopva, mert az egyik sonkához hozzáért... 
-
golyani
addikt
válasz
GodHeart
üzenetére
szerintem meg az van h meg fogom nézni a variot kaptam tippet hogy szeggyem luftkulcs nélkül. ha benne van a gyűrű kiszedem oszt ollé.
ha nincs akkor meg ez van.mert minden kivan szedve bőlel látszanak a nyomok...
egyedül a vario maradhta ludas...
az aeroxok elektronikája meg nyitott... chip meg legfeljebb az injektoros motorokba van.
jameg 12 ezert tuti nem forog mert nem 70-es alu henger.
olyan 9 ezer körül foroghat de amikor padlózom már rezonál az egész motor.
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
golyani
üzenetére
neked meg valami kegyetlenül el van cseszve a mociddal.. tök mind1 a szerelőd vagy apád keze van a dologban, de akkor is elvan. Vidd el valami házi szervízbe, ahol biztosan kiszedik neked. nagyon nem lehet őket elrontani, elég egyszerű szerkezetek.
egyébként most lehet hülyeséget mondok, de mivan ha valami chipel, azaz az elektronika tiltja le a sebességet!? Mondjuk ilyet még konkrétan saját szemmel nem láttam, de mivel 2005-ös model.. így bármit elbírok képzelni!
De ha egyébként érzed a motoron, hogy mikor az elején megpadlózod, akkor kiforogja a 12000-et, akkor motorilag nincs gond.. tényleg a varióddal lehet valami.. másnem belepakolsz 1xk-ért egy tuningvariót, és vinni fogja a 80at 
-
GodHeart
senior tag
válasz
a.t.t.i.
üzenetére
csesszél rá mennyit forog.. élettartamnak nem sokat oszt vagy szoroz, t meg legalább élvezed a gyorsulást.. szerintem egy robogón max dísz a fordulatszámmérő és nem kell tőle tartani... szóval nyugodtan padlózhatod neki, az ég egy atta világon semmi baja nem lesz!
egyébként meg szted egy olyan motoron amin nincs fordulatszámmérő azon hogy állapítja meg a tulajdonos, hogy mikor megy ''pirosban''? És érdekes módon több 20000 kilómétert mennek azok a motorok is, és előbb adják el őket mire a henger meg a többi tönkremegy a fordulatszámtól... szóval nem kell para! 
-
golyani
addikt
-
golyani
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hol lenne normális????
fojtással 70-80???
fojtás nélkül meg 110-et megy, vagy mi?
abba vagy nincs fojtás, vagy naggyon csal az óra.fojtott aerox 7500-nél adja le a 2,7Le-t
[Szerkesztve] -
a.t.t.i.
senior tag
válasz
golyani
üzenetére
Gyári kipufogó van rajta és benne van a folytás,igy megy óra
szerint 80 at,nem hajtom,mert 70nél van 10000nél,de 12-13000ig van skálázva és 10től pirosba megy a mutató.Neked mennyit eszik átlagba?Én inkább a jó fogyasztásra megyek,
mert autó helyett használom.a 70-80 elég ahoz hogy a forgalom ritmusát tartsam. -
a.t.t.i.
senior tag
Szerintetek normális hogy 1, 50es yamaha aerox,70 felett 10000 rel forog,és huzamosabb
80 as tempó nem árt a mocinak?akkor 11000et biztos mutat az óra. -
GodHeart
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
adj telszámot felhívlak! privibe dobj meg
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
GodHeart
üzenetére
Van ICQ-d? Azon gyorsabb lenne.
Mindegy. Az az igazság, hogy nem tudom, mennyiért csinálja meg. Illetve 15 000-ben mi van benne? A szétszedés+ összerakás+csapágy? Mert ha jól dolgozik, úgy talán okés. Viszont ha ő mondta, hogy ki kel hézagolni a hajtókart, mert van oldaljátéka, akkor kutyaütő. Írd le pontosan, hogy milyen állapotban van most az egész motor ebből a szempontból. -
golyani
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem egyelőre megfelel így is félgázon 55-el elmászkálok a környéken csak ugye jó lenne ha eljes értékű lenne a gép...
-
GodHeart
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
enyémet se lehetett két kulcsal szétszedni

figyu légyszi gyorsan javasolj valamit! Mert most megyek át majd hozzá, és látom érdesz a dolgokhoz, szóval adok a véleményedre! -
golyani
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egün mondték h elvileg pneumatikus kulcs vagy miszösz kéne hozzá.
de állítólag meg lehet oldani egy 32 és egy 17 kulcs kombójával is vhogy.
de lehet h majd eccer ha sok péze melszaladok vele a szervízbe és megkérdem a srácot h nézzék már át.
vgay ha itthon teszem akkor ahhoz kell fater is.
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
már szét van szedve.. és nem az 15k.. hanem a hajtókar csere lenne 15k, de azt nem ő csinálja.. de ha erre meg mersz esküdni, hogy a minarelli blokkban lévő hajtókar oldalra mozoghat, és oda alátétet be selehet tenni.. akkor megy vissza így
mert a tűgörgök azok jók.. annak nincs baja
mod: a főtengely csapágy alapból kuka.. amiatt lett szétszedve.. mert a kosárkák darabokkra hullottak...
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
válasz
GodHeart
üzenetére
Hááát, nem tudom, milyen szerelőd van, de oldalra lehet játéka, csak ha megcsavarod a hajtókart akkor nem szabad érezned, hogy bármit is mozog. Szóval ez a szerelő még nem látott ilyet? A gyári 3KJ-s blokkokban alap, hogy ekkora játéka van oldalra. A lényeg, hogy csavaró mozdulattal nézd meg. Azonkívűl, mivel a hajtókar alsó tűgörgőjénél ''csipkés'' kialakítású a hajtókar alja, úgyhogy oda alátétet nem tudsz rakni. Ha meg főtengelycsapágyas, akkor szét kell húzni a blokkot, + két csapágy. Nem tudom mennyit kérhetne el ezért. Elég nagy meló, szóval az is lehet, hogy 15 000 a szét és összeszerelésért normális ár. Ha becsületesen dolgozik, persze.
-
GodHeart
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hmmmost nézem vanzsír új DR főtengely 16k-ért.. hát akkor én nem fogok 15k-t költeni felújításra az tuti. Úgyis DR párti vagyok, 70es henger is DR.. namost csapágyra ilyen 2k-s árakat látok, de DR-t nem.. elvileg szerelőm 5-6k-ért tud olyat.. Term eűazárakat egünél néztem...
szerinted egyébként egy főtengely felújításért mennyit kérhetnekel!? azazminél többet ne adjak érte? én olyanmax 5k-ra gondoltam... de lehet ez irreálisan kicsi.. de 15k felejtés aztuti.... a tűgörgöknek egyébként semmi bajuk, szóval ''föl-le'' nem mozog.. csak balra ű-jobbra van egy olyan 3mm-es rés.. namost oda valami alátét kéne, de nincs ott.. az baj? Szerinted?
jah főtengelyt nemcseréltem a 70-es hengerhez. De a DR henger nemaza negyon brutál 70-es henger, csak mégis tuning.. de nempörög annyit, mint az aluhengerek, szóval elvileg elégnekkéne lennie... meg ugye a csapágy is kb 8éves volt... Meg a főtengelynek végülis ''csak'' olyanbaja vanamit fenn leírtam.. csakén nem értem, hogy mehet e így még...
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
válasz
GodHeart
üzenetére
Felújítás 15 000? Az annyiból áll, hogy szétszedi a ''sonkákat'' kiszedi a tűgörgőt, belerak egy újat, meg egy új hajtókart? Ezen az áron lassan tényleg vehetsz egy új főtengelyt, meg hajtókart. Esetleg hozzáraksz egy kevés pénzt, de az legalább új.
Az alsó tűgörgőd ment szét?
Mondta a szerelő, hogy mitől van ez? Esetleg széria főtengely lett bennhagyva a 70-es hengerhez? -
fradi81
veterán
Hali
Miért van az hogy haverom 96-os SR50-jének a kmórája 120-ig van beosztva, az új 2006-osé meg csak 80-ig?
Hétfőre ha minden igaz végre ideadják a piros fekete SR-t 
-
GodHeart
senior tag
ehhhhe...
ma megyek motorral, valami fura hangot hallok..telefon szerelőmnek.. mondja vigyem be..hát akkora mázlim volt, mint egy ház, közben meg peches is...
a főtengely egyn csapágya teljesen szétment.. namost.. mázlim volt, mert az új 70-es hengernek semmi baja nem lett. Azaz valami kis kacatot látott rajta, de azt mondja, hogy annyi, mintha ráfújtak volna, szóval szerencsére túlélte.. huh.. viszont.. a főtengelyemen a kar egy pöttyet lötyög.. felújítás -> olyan 15k körül.. új csapágyak, term DR 6k... egyből 21k.. és a motor semmivel sem megy jobban.. bezzeg, ha nem lett volna, már mehetne is bele az új végáttétel..
namost a mázlim annak köszönhetem henger ügyben elvileg, hogy szerencsétlen motor, hatalmas mennyiségű olajat kap a bejáratás miatt.. így a jó öreg olaj megtette a hatását, és megmettette a hengert...
most mit írhatnék még? nem jól jött ez a kiadás... de közben örülök, mert ha az új 40k-s hengeremnek annyi lett volna.. hát.. akkor most nem tudom mit csinálnék
-
golyani
addikt
válasz
vtechun
üzenetére
addig 50-et ment azt 18mp alatt érte el. dombon visszaesett 40-re simán.
most 62 megy olyan 3/4-4/5 gázon, 50-en kb 6mp alatt van 60-at azt 2 személlyel is vígan viszi.
membránnál tuti megnézték mer ott olajos maradhatott a faszi kezétől mert oda ragad a por.
kipu meg van hegesztve kivették belőlea cuccokat. varioval is varázsolhattak mert eddig 50-et ment most meg 62.
az lehet szerintem h apám rafkós volt oszt szólt a srácnak h ne vegye ki az alátétet hanem h csak kisebbet rakjon bele h ne tuggyak száguldani...
ez az egyetlen elképzelhető dolog.
maj hétvégén belenézek.
szerinted???
apriliák óraája tuttommal csalni szokott, meg aeroxé is de engem bemértek 3-an is és én max 3km/h-t csalok.
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
válasz
golyani
üzenetére
Attól függ. Ha könnyűt raksz bele akkor rontod, viszont jobban gyorsul, ha nehezebbet, akkor jobb lesz a végsebesség (ha ki tudja pörgetni), de rosszabb lesz a gyorsulás.
Az Apriliámban (majdnem ugyanaz a blokk, mint az Aeroxban) könnyű röpsúlyok voltak, nagyobb fúvóka de a végsebessége 80 volt óra szerint, lejtőn lefelé. Tehát sík úton 75-öt érte el önerőből, de nagyon erőlködni kellett ahhoz.
Mivel ezekben a Minarelli blokkokban lévő variótárcsáknak az átmérője nagyjából ugyanakkora, felveti a kérdést, hogy pár embernek hogyan lehet 90-es illetve e fölötti végsebessége, illetve egyéb legendák. 90-es, illetve e feletti végsebességet már csak fordulatszámnöveléssel lehet elérni, ha nem nyúlsz a végáttételhez. Legjobb tudomásom szerint. -
guess
csendes tag
Szerintetek, ha kiveszik a mocimból a folytást, akkor csak többet fog menni végre, vagy jobban is gyorsul majd?
-
a.t.t.i.
senior tag
Nem tudjátok az aeroxon hol van jelölve az évszám a kerekeken kivül és mikortól gyártották?
-
golyani
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
én nem!
még marad egy kis és 62-vel megyek.
nem megy többet az aerox.
meg fogom görgőzni...
azzal mennyit javíthatok a végsebességen??? -
vtechun
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Van olyan aki csak fullgázon megy? Az szerintem semminek sem használ... Full gáz nem egyenlo a maximalishoz kozeli sebesseggel, aki meg maxon hajtja non-stop a robogojat az hulye, tudhatna hogy jelentosen kevesebb benzinnel is alig menne lassabban. Legalabbis án így tapasztaltam, huzhatnám én is csutkaig, de minek ha ugyanannyit megy ha félig huzom is és nem csak a motor bömböl feleslegesen, igaz az én mocimban még van folytás is, így ez halmozottan érvényes, de így fodok tenni majd ha ki lesz véve a fojtás belőle akkoris...
-
vtechun
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
egyik se eladni akarta. Akkor meg nem értem miért túloztak volna. Én nem túlzok. Igaz a kut mérőórájának és a kmszámlálónak a pontosságától függ az adat, de max 5 %-nyi tévedés van jelenleg benne. Szal nekem hihetsz. Majd ha többet fogyaszt esetleg mint 2,5 liter, akkor majd szívom a fogam, de nem fogok belole titkot csinalni.
-
vtechun
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
? mit hagy el simán mi? embert nem hallottam még akinek bármilyen körülmények között 2.5 liter fölött evett volna Agility
-
golyani
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ha jól emléxem akkor az pont annyit megy...
de haver ha folyamatosan 60-al közlöködik akkor téllleg max 2,5-öt eszik a simoja. -
vtechun
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
majd ha nem lesz benne folytas akkor etsztelgetem
Remélem 2.5 fölé semmi esetre sem megy majd... -
vtechun
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
4
azért megy csak ennyit, de viszont joval kevesebbet fogyaszt, meg környezetkimélőbb , halkabb kevésbé büdös
nekem nagyon tetszik. Nem egy teljesítménybajnok, de olyan éles különbség nincs szerintem a 2 ütemüekkel szemben. Bár én csak a 83-as Honda Aero robogomhoz tudom hasonlítani
Az 3-at evett
57-et ment, tuti, mert kozlekedesi felugyeletnel mertek: mert rendor beutalta 
-
Janesz
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jah 2-2,5litert sehogy nem eszik egyik robogó sem...
nekem a yamaha jog-om evett amíg nem volt tuningolva 3l körül és tuningolva 5-6liter körül..
amikor meg már full tuning voltr benne akkor nemtom mennyit evett mert akkor már nem jártasm vele hosszabb távon csak padlógáz-satufék kombó ment...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
fradi81
üzenetére
néztem volna a neten, hogy valami kéet, részletesebb leírást kapjak róla, de mintha nem is létezne ez a márka. egyedül az aquaman-nál láttam, az is csak egy pixeles kép volt, és igen szűxavú leírás. asszem el fogok biccajozni a debreceni aprilia-kereskedőhöz közelebbről szemügyre venni. csak ne a város túlsó végében lenne...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
golyani
üzenetére
Gyerekek felejtsük már el ezt a 2,5literes fogyasztást 70-nél, kérlek benneteket! Könyörgöm! Én a Babettától kezdve elég sok motort végigpróbáltam, de a Babetta fogyasztott ennyit, ezenkívűl elkoptattam három robogót, van egy kis Simsonos tapasztalatom is. Szóval a fogyasztásokkal - úgy vélem- igencsak tisztában vagyok.
-
ngabor2
nagyúr
nézegetem az aquaman oldalát ([link]), és feltűnően olcsó robogók vannak (generic, puch winner). ezek kínai ''minőségűek'', vagy akár érdemes is lehet elgondolkodni rajtuk?
-
golyani
addikt
simán kivitelezhető.
van egy tiszaújvárosi srác, simo tuninggal foglalkozik.
50-es hengert felfúrja 58,7-esre, ad neki dugót gyűrűt. az égéstert optimálisra alakítja, és csinál direkt a mocihoz egy rezós kipuffot. zet mind olyan 32 ezerér és lesz egy 9Le-s simod, mint haveromnak. ja és olyan 2,5-öt eszik 1000-on ha 70-nél nem megy többet. deolyan 80-85 körül mászkálnak ezek.
ez a gyerk most ráállt robogó tuningra is arra is gyárt kiput ha kell, de ahhoz ő darabokra bontja mocit mindent lemér.
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
uhh ma mit éltem majdnem meg...
haveromék előttdekkololunk, erre két simó meg egy robogó elmennek előttünk.. odamondom havernak.. nah ezeket lenyománk.. haverm mondja na uccu utánuk.. mondom nee.. mocim még bejáratós, még csak 150km-t tettem bele.. de aztán nekik eredtünk
először csak 70-el megyek, mondom így is simán meglesznek.. leelőzöm őket, azért mellettük húztam 75-öt.. haverom a 125ösöével nyilván elől.. másik haverom meg a robijával ugye ő fullgázon, mert nem bejáratós szintén elől.. erre egyszer csak a visszapillantóba lesek.. csávó ott feszül mögöttem simóval.. mondom MIVAN? órám báázzze.. 75-80-at mutatott, ez meg ittvan mögött, már feküdt a motoron, annyira leakart hagyni, mondom ez kész.. hogy mehet egy simson ennyit!?!?!?!?!? ANYÁD! tövig gáz.. te sefogsz lehagyni.. na ott is hagytam szépen.. jól is néznénk ki ha 70-es mocim lenyomná.. ki is dobnám az tuti... azé szégyen lenne a javából.. bár most sem tom elképzelni, hogy mehetett az a motor annyit.. na azt szerencsére hamar lekopott, mert nem akartam szivatni a mocim.. de megy szépen.. ma tankoltam olyan 4-4.2l-nél megállt első tankolásra, ezzel a hengerrel...
ami nem olyan rosz, mert kb 0.5-0.7l-t emelkedett a fogyasztás.. 
-
vtechun
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mindkettő
és asszem csak ennyi 
-
vtechun
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ja. Én tapasztalatbol mondom a sajátom fogyasztását és elég pontosnak mondhatom. Való igaz, hogy jelenleg olyan 45 korul motorozok vele, de hát még benne van a folytás feleslegesen pörgetni meg nem akarom. mer minek.
Amugy most mindenki ''dolgozik'' ? -
-
vtechun
veterán
ja. Csak 2x annyiba kerülnek mint az általam említettek. Meg őszintén szólva nehezen hiszem el azt a 2 literes fogyasztást. Persze nem mondom, hogy lehetetlen.
persuader: csak a babetta meg nem megy tartósan 50-et
Marad a Kymco Agility - nem néz az ki olyan rosszul
azért kiváncsi leszek, hogy milyen is lesz a fogyasztása miután kiveszik a folytást meg stb.
[Szerkesztve] -
etnies
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egyik ismerosomnek van egy SR Ditechje. Kb valos 85-90-et megy es ugy eszik 2,5 litert. Szerintem ez fel liter barati ahhoz kepest, hogy megy, mint a meszes.
-
vtechun
veterán
ismétlem, nem a nagyobb teljesítmény miatt tankolok bele olyat, hanem mert az ugymond egészségesebb a motornak, pláne egy bejáratósnak, mert vannak benne bizonyos adalékanyagok. És mivel ez az első önálló keresetemből megvásárolt járművem, ezért szeretném minél tovább élvezni.
Tigi:
én elsősorban a gazdaságosság híve vagyok azért vettem azt amit vettem. Mert egy éve olvasgatok róla szóló fórumokat és nem nagyon hallottam még rossz tapasztalatokat róla. Tavaly ebből a tipusból adták el legtöbbet az országban. Az Amerigot a masik kettovel nem szabad egy lapon emlegetni. Nem egy kategoria. Az biztos, hogy a Piaggio nagyobb név mint a Kymco. De e Kymco se most kezdte az ipart. Több mint 35 éve gyárt motorokat /robogókat. Az a Piaggio meg a törpe kerekeivel ne mondd már, hogy jol nez ki. A Kymcon meg hattamla is van, ha már olyan öreguras vagy
-
Tigi
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Engem nemérdekel a gyorsulás, tartósan menjen 50-et kis fogyasztással.
Én márcsak ilyen nyugdijas tipus vagyok
-
-
Tigi
őstag
válasz
vtechun
üzenetére
Nézegettem 3 robit, hogy mit vennék ha el tudom adni a mostanit.
Néztem Amerigo BOLIVAR-t, Kymco Agility 50-t, és Piaggio ZIP-et.
Legjobban a Piaggio tetszik aztán az Amerigo sajnos igy kinézetre a Kymco Agility 50 nem tetszik bár az Amerigonál biztos jobb lehet.
Az Amerigo 199 ezer, a Piaggio 299 ezer.
Csak tudnám mihamarabb eladni a mostanit. -
etnies
senior tag
válasz
vtechun
üzenetére
Sok helyen olvastam ezt az oktanszamos dolgot. A motorok es az autok 95-re vannak tervezve, a verseny motorok vannak 98 es 100 oktanszamura tervezve.
Hiaba teszel bele 98-ast, a gyujtasekep ugyanaz marad, ugyanakkora suritesen robbantja be a benzint, azaz hiaba tudna nagyobbra osszesuriteni a kevereket, nem teszi meg, mert nincs semmi allitasi lehetoseg. -
vtechun
veterán
válasz
golyani
üzenetére
Természetesen tudom, mivel még bejáratós, így semmmiképpen sem. Csak mivel jobbminőségű így kiméli a motort jobban sztem. Meg vannak benne bizonyos adalékanyagok is így bejáratósan semmiképpen sem hátrány

GodHeart: miért ártana neki a Shell V Power Racing benzin? Végiggondoltad mielőtt ezt írtad? Az semmivel sem rosszabb mint egy 95-ös. Tehát nem árthat. -
golyani
addikt
válasz
stargazer
üzenetére
jaja, inkább újat.
azért ha mégis van vmi bökkenő és felkarod újítani gyárira az drágábbra jön ki mintha cserélnéd 70-es-re és hozzá cuccokat vennél.
egy full 70-es tuning(vario,kuplung,henger,karbi,kipuff,légyszűrő) ami nem evrseny hanem uccára való aluhengerrel olyan 150k.
mert vhol olvastam hvalaki akart gyári kipuffot sezrezni nem to milyne mocira.
egy 50-esre való rezós kipu olyan 35-36 körül mozog jobb is mint agyári.
a gyárit boltban vmi 50ezerér adték volna.
[Szerkesztve] -
stargazer
senior tag
ma elmentem a pécsi vásárba, hogy milyen robogókat látni mennyiért. volt egy f12 130-ért, 170.000 km-rel. úgy láttam, ezen az árszínvonalon kb ez a tényállás a megtett km-ek tekintetében. ezek olyan 97-es évjáratú gépek. ezek után sokkal szimpatikusabb megoldásnak tűnik a mattfekete aprilia sr50 2004-es nemtom mennyi km-rel de nem lehet olyan borzasztó. üzletben áll belül, nagyon szép állapotban van kivűlről persze biztos tettek is érte, de amit ilyen szépen meg lehet csinálni az csak nem lehet olyan rossz. nem hiszem hogy egyszer is eldölt volna ez a robogó. mert ezért amiket 250-ért láttunk runnerek azok össze-vissza voltak ütve verve, na azokkal tuti krosszoztak ezerrel. ugyhogy azt hiszem eldöntöttem hogy ez az aprilia lesz ha még megvan. 310-ért volt kirakva. gyönyörű tényleg, szebb mint a legujabb tipus, igényes ülés, minden. és ha valami gond van vele motorikusan vagy ilyesmi akkor felujittatom és van egy tuti gépem.
-
Tigi
őstag
Eddig még nemvolt tövig húzva max 50-et mentem vele.
Szerintem is bekéne érnie 3 literel.
Van 1 robogó szerelő ismerősöm, érdemes megnézetni vele vagy a fogyasztással nemtud mit kezdeni
A légszűrőt néztem és jónak tűnik éppen csak picit olajos.
A gyertyát viszont nem néztem mert elég nehezen hozzáférhető helyen van.
Most néztem Amerigo robikat a neten, érdemes 1 ilyen új Amerigora becserélni vagy azok nagyon szarok? -
etnies
senior tag
Velemenyem szerint azert annak robogonak, ha nem huzod tovig, akkor 3 litert kene ennie, de kerdes, milyen evjarat. Robogoknak Budapesten van nagy idoelonyuk, Nagytarcsa-Kálvin tér viszonylatban fel oraval kevessebb a reggeli csucsban.
Es benzinben is jobb, mert ugye az autok allnak a dugoban. -
Tigi
őstag
Köszi a válaszokat.
Hát elvagyok keseredve a fogyasztást illetően
mert robogóval szerettem volna bejárni dolgozni jóidőben, hogy spóroljak 1 kicsit, de így nemhogy spórolni nemtudok a kocsihoz (WagonR+) képpest hanem még jól rá is fizetek.
Akkor alighogy megvettem a robit már adhatom is el
. -
GodHeart
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert rosz ami benne volt.. sajna elég sok fele mozog.. de ami mégdurvább a hajtókar oldala megvan kopva, mert az egyik sonkához hozzáért...
De ha egyébként érzed a motoron, hogy mikor az elején megpadlózod, akkor kiforogja a 12000-et, akkor motorilag nincs gond.. tényleg a varióddal lehet valami.. másnem belepakolsz 1xk-ért egy tuningvariót, és vinni fogja a 80at
egyébként meg szted egy olyan motoron amin nincs fordulatszámmérő azon hogy állapítja meg a tulajdonos, hogy mikor megy ''pirosban''? És érdekes módon több 20000 kilómétert mennek azok a motorok is, és előbb adják el őket mire a henger meg a többi tönkremegy a fordulatszámtól... szóval nem kell para!
Hétfőre ha minden igaz végre ideadják a piros fekete SR-t
ez az egyetlen elképzelhető dolog.
szerinted

nyogo83
sityupityu