-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
stargazer #7162 üzenetére
Marad a monitor...
A Flat Black pl. fekete: matt fekete.
Persze, a Glossy Black feketébbnek néz ki, de attól még
fekete a Flat is. Viszont biztos, hogy más fényviszonyok
között fényképezték az egyiket, és a másikat. Amúgy a
Lava Grey-be a kis kép alapján én is bele tudok képzelni
egy kis zöldes árnyalatot, de amúgy nem. Ez van. -
Mawyx
őstag
-
válasz
stargazer #6936 üzenetére
Én a helyedban beöltöznék, már nem szeretek kockáztatni. Engem is nappal ütöttek el, és az az eggyik legveszélyesebb, mert erősen süt a nap (álltalában szembe) és nem látja/látod az indexet, vagy a féket (mármint lámpákat)... amúgy a bukó mentett meg, és azóta bukó nélkül még az udvaron se megyek. Vigyázzatok magatokra, ha már más nem vigyáz. Széles utat.
-
DigitXT
félisten
válasz
stargazer #6895 üzenetére
nyáron ki a frásznak van kedve ide-oda elugrálni
állandóan bringával és mindig szétizzadni az agyát
Oké, de motoron meg be kell öltözni: azért izzadsz...
Btw. rendben van, ha nem tartasz fel senkit, akkor nem
gáz, hogy nincs sok tartalék a gépben, de nagyvárosban
számít, hogy mennyire tudsz adott szituból "menekülni". -
DigitXT
félisten
válasz
stargazer #6893 üzenetére
Sajnos városi közlekedésben sokszor épp az nem (!!!) biztonságos,
hogy nem megy többet a gép 30-nál (pl. hidegen, kis emelkedőn, stb.),
és adott esetben nehezen indul meg. Tudom, mert Bp-en közlekedek
egy ilyen 4T 50-essel már néhány hete, s sokszor jönne jól a plusz
erő.Az meg szerintem hülyeség, hogy nagy bajod nem lehet rajta,
csak azért, mert 50-es, és saját erőből nem megy ~45-nél többet (az
én bérrobim mondjuk elmegy 60-ig, más kérdés, hogy ez persze nem
szabályos, de inkább veszem fel mindig az autók tempóját, minthogy
állandóan bajban legyek amiatt, hogy 40-nel pötyögve feltartom őket).
Ugyanúgy kikanyarodhat eléd egy autó, vagy leszoríthat, elüthet, stb.
Meg persze perecelni is lehet, ha eléggé peches vagy (durva úthibán,
vagy valami csúszós cuccon, stb.). Ettől függetlenül jó feeling a robi,
nem azt mondom, de mivel én nem kisvárosban lakom, de motorozni
meg szeretek, nekem mindenképp nagyobb gép kell, ezért van most
folyamatban a jogsi megszerzése. Számomra mondjuk egy Yamaha
Majesty 400-as, vagy egy Piaggio X9 500-as lenne a tuti robogó... -
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
stargazer #5168 üzenetére
Taky ezt írta:
"350W alatt az elektromos robogók/kerékpárok kerékpárnak minősülnek! 351-400Wig Már SMKP 400W fölött pedig a Neki megfelelő motorkerékpár kategória!A Kinai az Cseles persze mert az összes elektromos kerékpárnak névleges teljesítményt 350 wattot tüntet fel! Ezt egy fordulatszám jeladó korlátozással érik el amit kibaszott egyszerűen szét kell huzni a z elektronikánál a burkolat alatt! és hip hopp máris babettát megszégyenitő sebességgel megy az összes ilyen ketyere!"
-
bajnokpityu
félisten
válasz
stargazer #5137 üzenetére
örülök,h nem vagyok ezzel egyedül.
tiki:nem valószinű,hogy felelősségteljesen tudnánk ebben segiteni.azaz már ami engem érint.2Tnek a kipuff a lelke,szinte minden ezen múlik.30 éve elérhetőek gyönyörű görbék,ahol leírják, hogy a rezonátor,konfúzor,diffúzort hogyan kell céljaidnak méretezni.hogy ezt a gyártók hogyan csinálják,nemtom. mindenesetre csak olyat vennék meg,amit pontosan ugyanolyan tipuson,karbibeállitásún,hengerszettesen előtte ki tudok próbálni ismert görgő-rugó beállitások mellett.szal összegezve:ha szerencséd van,akkor a gyártó ért hozzá,és jót csinál. minél inkább teljesitményre hangolják,annál szűkebb lesz a használható fordulatszám,és annál több szopás lesz a görgőket,rugókat összehangolni.
nekem sima leo ZX handmade van,és hát erős 8e felett,de alatta harmatgyenge.és ez még nem is az igazán kihegyezett cucc (street legal). a 4. görgőszett,és az 5. rugószett van épp benne,de még mindig nem az igazi.készülj fel,hogy vagy elviszed egy valóban hozzáértőhöz,akinek van raktárkészlete is próbálgatni,vagy kisebb vagyont költesz görgőkre.vagy garantáltan rosszabbul fog menni.
gyári ugyan nem a legnagyobb teljesitményű,de töredék sz*pás van vele,és a fogyi is a legkisebb.
-
bitmad
aktív tag
-
bajnokpityu
félisten
válasz
stargazer #4754 üzenetére
jupi,valszeg kiégettem az aerox kipuffját,mert fele annyit eszik,mint eddig.most már sztem 4 alatt járok 90%ban nyélen 15%os emelkedőkön
mekkora marhaság,hogy 17-18ezernél beszarik az injektor.a ditechben 2 helyen van benyaszűrő.nemhozzáértő,vagy átvágós szerelők kicserélik az elsőt,majd néznek,hogy nem lett jobb...hát akkor tutira az injektor. és nem 30-40ezer,hanem kéz alól bontottan 70 a vizeshez,és 90körül a levegőshöz.
az, h mikor szarik be az injektor,azt nem lehet megjósolni.van akinek 40ezernél még kutya baja,és 40ezret kibir a hengerszett is ditechen,ami meg a duplája a sima minarellisnek.hozzátenném,nem vok nagy tudor,de van pár nagyon jó cimborám,akik folyamatosan robogókkal foglalkoznak,ők mesélték ezeket,amikor én is filóztam a ditech témán.
végül hagytam az apriliát a franca,vettem egy aeroxot,és azóta apriliás haverom irigy -
ett
aktív tag
válasz
stargazer #4786 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy 500 pénz a zoomerre, vagy 1 misi meg ki tudja mennyi a t-maxra (nem tudom mennyibe kerül, csakúgy írtam). Hol itt az irónia? Attól függ mire akarod használni.
Nekem az aeroxon tárcsafék van elől-hátul is nagyon prímán fognak. Az elsőt be se húzom teljesen, mert akkor fejreállok vele. Ellenben a speedfighton elől tárcsa, hátul dobfék van. Elmegy, fog az is, de nem az igazi, a roxy hátsó tárcsája sokkal jobb. Lehet alul méretezték, de szerencsére át lehet alakítani tárcsásra, úgy csinálták pözsiék a blokkot, úgyhogy meg is lépem majd. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
stargazer #4784 üzenetére
Pontosan. A dobfék méretezése a döntő. Nem tudom, hogy a zoomeren milyen, - lehet jó is, attól, hogy dobfék - nem ültem rajta, ez a te feladatod, hogy ráülsz és kipróbálod, mielőtt megveszed, ha engedik.
A dobfék úgy működik,hogy egy fékkulcs - amit te a bovdennel mozgatsz - szétfeszít két fékpofát, ami a dob falának nyomódik, így súrlódik, fékez.Nézegetem a ruckusokat, zoomereket, télleg ki kellene próbálni, mert kicsinek tűnik. de lehet a nygy gumi miatt látszik annak. Ki kell próbálni mindenképp.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
stargazer #4782 üzenetére
Az a bajod, hogy a marketing annyira beleégette magát az agyadba, hogy nem is veszed észre. Ez egy kis robogó. Minimalista. Egy jól méretezett dobfék simán elbír vele. A dobféknek rengeteg előnye is van a tárcsával szemben. pl Sokkal igénytelenebb nála. Azonkívűl satuztál egy könnyű elejű, tárcsafékes robogóval? Abban a pillanatban vágódsz is el. A lényeg, hogy jól legyen méretezve a dobfék. Pl a Yamaha Champ nevű robogómon egy icipicit volt nagyobb az átmérője a dobnak, mint a Yamaha Artistic Spec-en és máris úgy fogott, mint egy tárcsás.
A tárcsafékhez átalakítsához szerintem a legjobb, ha veszel egy custom felnit - erre az esetre gyártva - meg egy főfékhengert, fékcsövet, tárcsát és minden oké.
Ha kiveszed az alátétet a variótárcsák közül, és valóban 5 lóerős, ahogy írják, akkro a 60km/h szerintem viszi. -
Den
veterán
válasz
stargazer #4763 üzenetére
és miért jobb egy alu váz vagy 2 henger egy robogón?
Az acél vázzal ugyanolyan vagy nagyobb merevség stabilitás elérhető mint az aluval, viszont sokkal kisebb a helyigénye mint egy alu váznak. Az alu csak kkor elég merev ha nagy keresztmetszetű profilokat használnak, ésaz egész vázszerkezet keresztmetszete nagy.
az acélvázat szinte teszőlegesen lehet kialakítani, hozzá lehet igazítani a motor többi eleméhet és funkciójához. Az alu váznál nincs ekkora tervezői szabadság, a váz meghatározó elem, a többi elemet kell hozzáigazítani.
elégha megnézed mondjuk egy jamaha sportmotor vázát meg egy ducatiét.
a két henger nagyobb költség, nagyobb hibaleetőség, nagyobb tömeg, nagyobb helyigény
haszon? talán vmivvel simább járás, de nem világmegváltó módon.
a burgmant most újították meg.
Nem a prospektus adatokat kell nézni, attól hogyalu a váz, még llehet rossz a geometriája, lehet nehézkes gép lehet gyenge a váz...
az a lényeg hogy mikor rajta ülsz, fogoda kormányt, húzod a gázt akor tetszik-e.
Ha jó vele menni, akkor nem mindegy hogy krtonpapírbúl ajtogatták a vázat, és hurkatőltőből van a henger? a feladatát tökletesen elátja akkor jó, ha meg nem akkor lehet benne őrtechnika is, nem ér szart sem
-
ett
aktív tag
válasz
stargazer #4763 üzenetére
Na látod. Kevesebb pénzért többet belepakolni kicsit furcsa lenne. Meghát a suzuki motorok soha nem voltak olcsók. Monjduk a yamahák sem. Azért lehet tépni a burgmannel is, hidd el. Ha meg nem vagy olyan fiatal, akkor meg pláne nem a száguldozás a fontos elvileg számodra.
De ha igen, az sem baj persze.
Fiatal vagyok igen, 26 éves, de a mérges kinézetű autók/mocik mindig is tetszettek. A minősége a suzukinak sem rossz, nem rosszabb mint a yamaha. Ez az abs dolog meg nagyobb marketing fogás, mint amekkora értékkel bír a valóságban. Kanyarban kéne igazán az abs, ott meg nem működik úgy ahogy kéne. -
ett
aktív tag
válasz
stargazer #4761 üzenetére
A t-max egyáltalán nem jobb a burgmannél. Miből gondolod ezt? Ültél már túramotoron? Egyáltalán nem nehézkes, ugyanúgy elvisz akárhová és hosszabb utakra is ugyanúgy kiváló.
Nem azt mondtam, hogy te azt vegyél, hanem hogy én azt vennék inkább. A z-max annyira nem tetszik, elfogadnám persze, de sokkal inkább burgman vagy méginkább nexus. -
ett
aktív tag
válasz
stargazer #4751 üzenetére
Én azonnal elindulok a mocimmal, nem értem mi itt a gond. Kb. fél percet járatom csak, amíg felveszem a bukót, becsukom a garázs ajtaját. Minél hamarabb elindulsz vele, annál jobb. A gyilkolás alatt én azt értem, hogy hidegen is küldöd neki tökig gázzal. Mint minden mocinál, ennél is az a jó, ha minél hamarabb éri el az üzemi hőmérsékletet, ezért indulok el vele hamar. Mire elérek a helységnévjelző tábláig, már egész jól felmegy a hőfok, akkor már küldöm is neki jobban.
-
Den
veterán
válasz
stargazer #4747 üzenetére
épp ez a probléma hogy a szenzor ugyanazt érzékeli kanyarban mint egyenesen. Motornál a kanyarods összetett, és a gumi mindig változó felületen érintkezik az úttestel, folyamatosan véltoznak a rá ható erők, ráadásu magaa fékezés és emiatt az abs beavatkozása is hatással van errre a rendszerre. de a pilóta magasága, tömege, vezetési stílusa is nagy hatással van, stb...
a befecskendezésnél iigaz hogy ideálisabb keveréket állt elő hidegindításkor, de jól műk9dő motornál egyszivató ugyanúgy ellátjaa feladatát. persze befecskendezővel lehet rögtön tépni nem csukllik nem ullad, de ez csak a keverékképzés, a mechanikus elemek továbbra sem szeretik ha hidegen gyilkoljk a motort szal nem igazi előny ez.
és persze a japcsik, me az olaszok is meg tudják csinálni hibátlanra a befecskendező rendszert, de a nagy alapigazság itt is érvényesami elromolhat el is romlik, és ami egy alkatrészből áll abban csak egy dolog romolhat el, ami 10ből abban 10 ami 100ból abban 100, a hibalehetőség nő. és ha nézted már meg egy akár csak 5-6 éves moci vezetékeit akkor lthatod hogynem az öröklet asorsuk.
nem akarlak mindenáron lebeszélni a befecskendezős mocikról, a környezetvédelmi előírások miatt nemsokára kiszorul a porlasztó, csak arra szeretném a figyelmed felhívmi, hogyez nem ad nekked annyi pluszt hogy motorkeresésnél ez legyen a fő szempont és hogya minimális előnye mellett komoly hátrányai is vannak. sztem ma már hhasználati érték szempontjából mind a porlasztó mind a befecskendező képes úgyellátni a feladatát hogy irreleváns meilyen megoldás van egy motoron
ez ahonda ótvarul néz ki viszont pont a kialakitása miattbiztos kényelmes praktikus és könnyen irányitható. mikor rajta ülsz úgysemlátod
-
Den
veterán
válasz
stargazer #4742 üzenetére
na tiszázzuk ezt az abs dolgot először
igazi töletes abs-t ami olyan profin és megbízhtóan műk9dik mint egy autónál nincs se robogóra, se motorra.
Kétkerekű járműre nagyon nehéz abs-t csinálni a kanyarodás összetett fizikája miatt, amik vannak azok elsősorban egyenes menetben működnek jól, egy motoron az oldalvezető erő miatt pont kanyaran lenne igazán szükség a megbízható blokkolásgátlásra.
a másik ok hogy egy normális blokkolásgátlónak ngya tömege, drága és nagya teljesítményigénye.
ezért aztán nagy nehéz és drága túragépekre teszik, mrt azokon elfér, megfizetik,és azokkal megcsúszvaegyenesben is nagyot lehet taknyolni
amiket robogókon, kisebb motorokon látsz (hirdetésekben) az egy kis mechanikus cucc kb szarnak egy pofon... az a lényege hogya féknyereg egyik rögzítési pontja egy hidraulikus szelepnek támaszkodik, ami ahogy fékezéskor egyre erősebben nyomja a féknyereg úgycsökkenti a fékerőt.
értelme nem sok de jól hanzik a hírdetésben. az abs motoon a kezedben meg a fejedben van.
befecskendezés. addig örülj míg nincs egy motoron, robogón befecskendezés.
hasznod belőle kb nulla, ha viszont eccer elromlik az életkedve elmegy mire megjavítjáka porlasztó eccerű bevált jól működő szerkezet, amit a fizika törvényszerüségei működtetnek. nem romlik el, nem kopik el, max eldugul. szétszeded kipucolod összrakod működik tovább..
befecskendezésnél mindenféle szenzor szonta, rengeteg kábel, meg vezérlőszoftver... ezer hibaforrás, haszno belőle meg kb semmi
ha a nagyrobogók puhák lusták nehézkesek, akkor sztem nézd meg a gilera 500as nagyroboóját se nem lomha se nom otromba és még az áhított befecskendezést is megkapod
-
Balupapa
senior tag
válasz
stargazer #4686 üzenetére
Hát igen, nekem is...Mondjuk a gyerek évfolyam társam és vidéki (ott jóval olcsóbbak a motorok...) Mondta, hogy 100ért vette, de mostmár kocsit akar. előszőr 65-öt kért érte de a haverja mondta ( oszt társam ) hogy 50be is ideadná.
kb mennyibe kerülhet 1 gyujtás axis-ra? Azon kivül másban nem jön elő a hibája h 55nél nem megy többet? -
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
stargazer #4434 üzenetére
na, itt egy link, ahol ha jól olvasom, csak a variátort illetve röpsúlyt cserélt meg szíjat, semmi mást.
ahhoz képest akasztja a 40 mérföldet.
[link]német íbéjen meg 670 Euró környékén kapsz Zoomert, úgyhogy nem kell 550 000 -et összegyűjtened.
Nekem is nagyon tetszik, gondolkodom, hogy beszerzek egyet. -
Gergello
addikt
válasz
stargazer #4424 üzenetére
Nekem sok hely kell, mert messze nem a legjobb görgők vannak a varióban, majd veszek más súlyban aztán próbálgatom és még az a folytás is benne van. Szegeden lakom és mire ezekkel a nem jó görgőkkel kiszenvedné a 60-at jön egy piros lámpa. Pécset feelinges lehet robogózni, lejtőn fel, lejtőn le.
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
válasz
stargazer #4419 üzenetére
4t sosem lesz olyan dinamikus mint egy 2t. Mit ér ha kihúzathatod 60-ig egy nagyon hosszú egyenesben, mert a végén már lassan gyorsul? Akkor inkább maradjon gyári. Ha 45-ről 60-ra lassan gyorsul akkor mindegy, városban úgysincs túl sokszor hely/idő kihúzatni.
Mostnézem , hogy ez nem rendes váltós. Fokozatmentes, gondolom vario van benne akko lehet játszani a görgő beállításokkal.
-
Gergello
addikt
válasz
stargazer #4414 üzenetére
Súly/Le arányról teljesen igazad van. Következő szezonra lehet elvetemült leszek és kipróbálok egy jogot, vagy egy typhoont. A jog nagyon bejön a mérete mitt, és a typhoon sem sokkal nagyobb. Ez a mostani vas - minarelli másolat blokk, nagy test, nem a legjobb minőség - nem igazán jön be
. Egy kis jog jó kipuffal és jó beállításokkal harapós lehet.
-
-
golyani
őstag
válasz
stargazer #3619 üzenetére
nálunk van a faluban 2 ''sikán'' azokba ha jó meleg az aszfalt meg a gumma akkor 70 körül bele eresztem múltkor havert előztem külső íven és olyan furcsa csúszósz érzés volt mikor megálltam láttam h nem csak érzésre volt az hanem télleg csúszott.
eccer meg sikerült letenni sztenderig a kanyarba a mocit na mikor megnéztem h az mekkora szöget jelent le kellett ülni.
asszem jók eze ka pirelli gumik pedig aszondják h kemények...
[Szerkesztve] -
etnies
senior tag
válasz
stargazer #3480 üzenetére
Papírok:
3 db papírral kell rendelkezned:
- az eredeti külföldi számlával
- pecséttel hitelesített külföldi forgalmi másolattal
- az adásvételi szerződéssel
Mindenból eredeti kell, pecséttel, tokkal-vonóval. Itt minden szépen le van írva: [link]
És kb 150.000-200.000 meg több napi ügyintézés. Én biztos nem állnék neki, inkább vennék egy magyarországi rendszámosat.
[Szerkesztve] -
etnies
senior tag
válasz
stargazer #3473 üzenetére
Az lehet, hogy annyiért árulják, mindenesetre balek aki megveszi
Úgy nézd, hogy egy magyarországi, szervízkönyves, két év garis, egy év assistance-os robogó 600.000. Ahogy kihoztad már ötszász. Első év végén 400.000. Második után 300-350.000.
Tiéd kinti, régi dizájnos, papírok nélkül, szezonon kívűl...
Nagyon túl van értékelve a runner, pedig csak a nagyblokkosak a jók, de abból itthon rendszámosat kapni....
Nem is értem ezt a runner mizériát igazán, igencsak túl van árazva a többihez képest, pedig semmivel nem jobb... -
ett
aktív tag
válasz
stargazer #3465 üzenetére
Biztos, hogy egy gyárban minden változtatás azonnal életbe tud lépni. Illetve nem biztos, de addig nem kerül piacra a cucc, amíg nincs így. Szóval te abból nem veszel észre semmit. Nálunk is így van a ''Mi autónk''-ban. Nincs olyan, hogy pl. a 2006-os swiften még nincs akármilyen ketyere, a 2007-esen van, de közte elvétve pár 2006-oson meg van.
Elég furcsa lenne. Vagy nem így értetted a dolgot?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
stargazer #3465 üzenetére
Szétszerelve egyáltalán nem olcsóbb, azaz ilyet nem csinálnak. Azt csinálják, hogy szétütve elhozzák ide, és összeraknak sok szétütött olcsó motorból egy párat, vagy egy külsőre rondát ''felújítanak'' hogy szép legyen. Szóval lefényezik, menni megy, csörögni nem csörög, akkor csókolom. Kevergetni nem kevergetnek. Azt kapja, ami van. Nem kell túldimenzionálni ezt az egészet. Kimegy egy puttonyossal és hoz amit tud, megpróbál minél többet fogni rajta. Az összes. Nincs kivétel sajnos.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
stargazer #3463 üzenetére
Ezeket írtad néhány hsz-edben. Kétszínű fényezés helyett csak egyre van fújva. Öszegányolt forrasztott elem valamelyik oldalán, már nem emlékszem.
Mindegy nagyon-nagyon meg kell nézni minden motorot, még az újat is sajnos. 40-ért lehet 20 éves tip-top-ot kapni, amire szinte nem kell költani, csak sokáig tart találni. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
stargazer #3398 üzenetére
Inkább hajtóműszíj. A tiéd kétütemű. A gyűrű is kopik, meg a dugó oldala is, és ha lekopik róla a ''barázdáltság'', akkor nem tudja megtartani az olajat, és a hengert is jobban koptatja. Ki tudja, hogy hány kilóméterenként kell, de majd megnézem, hátha van nekem ilyenem...
-
ett
aktív tag
válasz
stargazer #3390 üzenetére
Ha egy mód van rá, ne vegyél 10k-ért gyári sárvédőt, motoros fórumokon akad pár ember, aki leszedi az újat a motorról, mert neki nem kell, mert tuningol meg stb. Én is így szerváltam kormányt (amit 18k-ért láttam üzletben
, én 3-ért vettem és zsironat), lámpát, meg egy idomot. A 10k-s sárvédőt is megszerezheted így 3-4k-ért. Az meg ugye nem nagyon tud elromlani, csak törni. Megírnád nekem priviben ezt a rolleres sztorit, mert a 15000km tényleg érdekes. Használattól és bánásmódtól függ.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged